Stilren design & fulländad funktion i sekelskiftesdröm med två badrum & strålande ljusinsläpp.

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Dalagatan 62, 4 tr Vasastan - invid Odenplan 3 rok 62 kvm 7 400 000 kr (slutpris)
Med ett strålande ljust och ostört läge högt upp på våning 4, tillika det högsta ordinarie våningsplanet (endast vindsvåning ovanför) i fastighet från 1888, på toppadress i kvarteret närmast Odenplan, Gustav Vasa kyrka och Vasaparken, saluförs nu denna enastående, smakfullt nyrenoverade och fulländade trerummare om 62 m². Fantastiskt ljusinsläpp från fyra högresta fönsterpartier i västerläge med utsikt mot takåsar.

Lägenheten har varsamt renoverats med genuin känsla för ursprunglig sekelskiftesstil, modern design, sobra kulörer, bra materialval och massor av platsbyggd förvaring med inredning från Elfa samt strömbrytare och vägguttag från Renova. Allt i en harmonisk symbios med detaljer i tidsenlig stil såsom ljust betsade trägolv, högt till tak om ca 3 meter med dekorativa stuckaturer och rosetter, fina snickerier, höga golvsocklar och spegeldörrar samt fönsterpartier med speglade nischer.

Planlösningen är moderniserad, ytterst väldisponerad och funktionell där varje kvadratmeter verkligen nyttjas på allra bästa sätt. Den upplevs verkligen som större och motsvarar treor på både 70 och 75 m². Tack vare sitt höga läge i fastigheten får den ett fantastiskt ljusinsläpp. Här ges sällskapsdel med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Det platsbyggda köket är i ett stilsäkert utförande och vardagsrummet ger plats för soffgrupp och matbord.

Två sovrum varav "master bedroom" med plats för dubbelsäng och generös klädförvaring i platsbyggd garderob med diskreta skjutdörrar samt heltäckningsmatta som ger en varm och ombonad känsla. Exklusivt och stilsäkert badrum "en suite" (nybyggt 2021) med inbyggt badkar, golvvärme, toalett och handfat nedsänkt i bänkskiva av marmor. Kommod med draglådor och tvättmaskin från Miele.

Det andra sovrummet ger även det plats för dubbelsäng och har access till en rymlig klädkammare. Hall med plats för ytterkläder och skor samt platsbyggd och generös förvaring i garderober och i ett praktiskt skoskåp med skjutdörrar och granitskiva. I anslutning till hallen finns lägenhetens andra badrum, även det i ett stilsäkert och exklusivt utförande med dusch.

Välskött äldre bostadsförening som äger marken och har god ekonomi.

Planritning

Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument