Välplanerad 2,5:a med balkong och bästa tänkbara läge

Alla bilder
Bahar Nabavi
Din mäklare Bahar Nabavi 070-967 11 06 bahar@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Bergsgatan 29, 3tr Kungsholmen 2 rok 44 kvm 4 650 000 kr (slutpris)
-TOPPLÄGE INTILL KUNGSHOLMSTORG
- UTSIKT MOT RÅDHUSPARKEN
- BEVARAD FUNKISCHARM
- BALKONG & HIMMELSKONTAKT

Med ett lugnt läge på en attraktiv adress invid Kungsholmstorg, Rådhuset och Norr Mälarstrands fantastiska vattendrag finns denna ytterst välplanerade 2,5:a. Bostadens härliga balkong har en fantastisk utsikt över Rådhuset och dess parkområde. Fina funkisdetaljer såsom fiskbensparkett , generös takhöjd om ca 2,7 meter och stora fönsterpartier med himmelskontakt för maximalt ljusinsläpp gör hemmet mycket lätt att trivas i. Lägenheten är i ett genomgående fräscht skick med ljusmålade ytskikt. helkaklat badrum med badkar och ett fullutrustat kök med moderna vitvaror.

Tack vare en genomtänkt disponering har man fått in många smarta funktioner på dessa 44 kvadratmeter. Här har man ytterst lättmöblerade sällskapsytor med plats för såväl soffa som matbord, en separat sovalkov med plats för en 1,60 meters säng och ett mysigt sovrum med plats för säng samt skrivbord. Detta är det perfekta hemmet för såväl singeln som vill ha gott om plats för exempelvis en arbetshörna eller för paret som söker ett centralt boende med omedelbar närhet till all tänkbar service. Till och med den lilla familjen får plats då det finns möjlighet till flera sovplatser.

Förutom ett källarförråd finns det goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober bakom skjutdörrar i sovalkoven och plats för förvaringsmöbel i hallen. Stabil avgift som dessutom inkluderar bredband i välskött förening som även äger marken!

Planritning

Bahar Nabavi
Din mäklare Bahar Nabavi 070-967 11 06 bahar@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument