Ljuvlig vindsvåning med solig terrass, fungerande öppen spis, egen bastu och högsta komfort!

Alla bilder
Bahar Nabavi
Din mäklare Bahar Nabavi 070-967 11 06 bahar@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Döbelnsgatan 25, 5tr Norrmalm - Vasastan 3 rok 89 kvm 13 100 000 kr (slutpris)
- 102 kvadratmeter golvyta
- Himlen som närmaste granne och fin utsikt
- Terrass i sydväst & värmande öppen spis
- Dubbla badrum och egen bastu
- Tyst men centralt läge i hjärtat av stan

I hjärtat av Stockholm, med omedelbar närhet till såväl Vasastans generösa serviceutbud som till Östermalm finns denna fantastiska vindsvåning. En ljus och rymlig bostad som erbjuder såväl en solig takterrass som en fungerande öppen spis i anslutning till de luftiga sällskapsytorna.

Bostaden har en optimal planlösning där vardagsrum och kök ligger i delvis öppen planlösning med central placering i hemmet vilket gör lägenheten perfekt för sociala sammankomster. Ytorna är lättmöblerade och representativa med strålande ljusinsläpp i två väderstreck vilket gör bostaden mycket lätt att trivas i. Det fullutrustade köket erbjuder goda arbetsytor där man kan laga mat tillsammans med den man älskar och samtidigt underhålla gästerna vid det stora matbordet.

Sju generösa fönsterpartier i två väderstreck och en suverän planering är några av många saker som gör denna bostad minnesvärd. Karakteristiska vindsattribut såsom synliga takbjälkar, takkupor, flertalet takfönster och fin utsikt mot takåsar samsas med bekvämligheter i toppklass. Två tysta sovrum varav det ena har ett anslutande badrum ger bostaden en skön hotellkänsla. Det andra badrummet finns i anslutning till hallen och erbjuder golvvärme, tvättpelare och ansluter till den härliga bastun som vintertid gör dig extra populär hos dina vänner. Lägg därtill flera inbyggda garderober och platsbyggda förvaringslösningar så har ni den bästa tänkbara trean.

Högst upp i detta ståtligt sekelskifteshus har man med andra ord allt man behöver för att leva ett bekvämt cityliv där man kan njuta av tystnaden och lugnet samtidigt som Stockholms magiska stadspuls finns utanför porten. En kort promenad bort finns NK, Mood Gallerian och allt vad City erbjuder. Tegnérlunden, Humlegården, Odenplan eller Stureplan -överallt går man på 10 minuter vilket gör detta läge helt oslagbart!

Planritning

Bahar Nabavi
Din mäklare Bahar Nabavi 070-967 11 06 bahar@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument