Optimalt planerad 1960-talsfyra intill Tantolundens grönskande idyll!

Alla bilder
Ioana Monciu Amores
Din mäklare Ioana Monciu Amores 070-456 40 59 ioana@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Drakenbergsgatan 13 Södermalm- Hornstull 4 rok 92 kvm 8 600 000 kr (slutpris)
Invid Tantolundens grönskande idyll med Årstavikens vatten, kolonistugor och Tantos strandbad nedanför finnes denna underbara fyra med balkong i härligt västläge där ingenting saknas den stora familjen. Bostaden är genomgående med generösa fönsterytor vilket i kombination med lättillgängliga rum skapar en härlig känsla av rymd och ger rummen härligt utsikt och rikligt med ljusinsläpp oavsett årstid.

Husen på Drakenbergsgatan byggdes i en tid då bostadsstandarden ökat och lägenhetsytorna likaså, vilket märks väl i detta boende där samtliga rum är luftiga och lättmöblerade med goda förvaringsutrymmen. Tre sovrum, stora sociala ytor i vardagsrum, rymligt kök med mycket arbetsyta samt förvaring och välkomnande hall med tidstypisk spaljévägg bevarad. Utrymmen för matplats finns i både vardagsrummet och köket. Från balkongen i västläge njuter man av utsikten över trädtopparna och grönskan i Tanto. Att följa årstidernas växling härifrån är någonting alldeles extra.

Bostaden har blivit mycket varsamt renoverad. Den bevarade charmen från byggåret i kombination med detaljer från Byggfabriken gör denna bostad till någonting helt unikt. Vacker rutlagd ekparkett genomgående i bostaden förutom i köket där man finner ett charmigt schackmönstrat golv från Forbo.

Här finner man den ultimata mixen av rofyllt men ändå centralt läge. Mer barnvänligt kan man inte bo, oavsett årstid finns det alltid någonting att göra. I Drakebergsparken samsas de små barnen med de äldre som åker skateboard, när badsäsongen är över och man slutat grilla på gården, åker man pulka i Tanto och skridskor på Zinken. På Drakenbergsgatan finns allting nära, här har du förutom promenadstråk, klippbad och grönområden i din direkta närhet också gångavstånd till kommunikationer, caféer, restauranger och shopping. Populär förening med bland annat gästlägenheter, festlokal och hobbyrum. Stabil ekonomi och låg avgift! Välkommen till ett familjeboende utöver det vanliga!

Planritning

Ioana Monciu Amores
Din mäklare Ioana Monciu Amores 070-456 40 59 ioana@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument