Stor grillvänlig balkong med kanalutsikt - Garage i huset

Alla bilder
Charlotta Larsson
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se

Gå på visning

söndag 3 mar
13:00 - 14:00
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Bud
Datum
Alias
6 495 000 kr
26/2 15:07
1
Fredriksdalsgatan 7 Hammarby Sjöstad 3 rok 82.5 kvm 6 495 000 kr /Bud
Aktuellt bud: 6 495 000 kr
Bud
Alias
Datum
6 495 000 kr
1
26/2 15:07
Hörntrea med stor grillvänlig balkong med kanalutsikt! På andra sidan bron, ca 250 m, från Skanstull finns denna sociala och ytterst välplanerade trea som erbjuder allt ni kan tänkas behöva för att leva ett modernt och bekvämt liv utan några som helst kompromisser. Garage i huset! Trivsamt och ljust hem med panoramafönster i två väderstreck och öppen social planlösning mellan sällskapsrum och kök där den stora balkongen förlänger umgängesytorna ytterligare. Bostaden bjuder på luftigt sociala ytor, perfekt för mingel och middagar, två bra sovrum som rymmer dubbelsäng varav ett med stor klädkammare, hall med suverän förvaring samt ett stort badrum med egen tvättstuga. Hiss hela vägen ner till garage med laddstolpar. Stabil förening som amorterar och har goda lokalintänkter och äger sin mark. Välkommen hem till hemmet vid vattnet!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Fredriksdalsgatan 7
  Område
  Hammarby Sjöstad, Stockholm
  Postadress
  12032 STOCKHOLM
  Förening
  Brf Fredriksdals Brygga
  Lgh.nr
  3023
  Boarea
  82.5 m²
  Areakälla
  säljarens information
  Antal rum
  3 rum och kök
  Månadsavgift
  5 383 kr/mån Inkl: värme och kallvatten (Tv-Telefoni-Bredbandstillägg om 189 kr/mån tillkommer)
  Pris
  6 495 000 kr /Bud
  Våningsplan
  Våning 2 av 6. Huset har uppbyggd gård så lägenhetens fönster vetter både mot gata på 2 tr och mot gård på markplan. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
 • Drömmer ni om stora sociala ytor, ett kök för den riktigt matlagningsintresserade och en generös balkong och gångavstånd till Södermalm så har ni hittat hem. Här erbjuds ett ypperligt boende i en välskött förening med vackert lummig innergård, endast ca 250 meter från Södermalm. Luftiga och sociala ytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till balkong om ca 10 kvm vilket inbjuder till mysigt mingel och grillmiddagar. Från balkongen kan man se båtarna rofyllt segla förbi. Två bra sovrum, stort badrum med badkar och tvättstuga samt mycket god förvaring i klädkammare och fristående garderober. Välkommen hem till Fredriksdal, Sjöstadens lugn men med direkt närhet till Södermalms puls.

  HALL
  Trevlig hall med både avhängning och garderob.

  VARDAGSRUM
  Stort och ljust vardagsrum i hörnläge med magiska panoramafönster och utgång till den stora balkongen. Gott om plats för soffgrupp, stort middagsbord och övrig möblering.

  BALKONG
  Rymlig balkong om ca 10 kvm med utgång från sällskapsrummet. Skyddat och ytterst privat läge i hörnan av den lummiga och trivsamma innergården. Här kan du njuta av lugnet och se båtarna tuffa förbi på kanalen nedan. Här rymms såväl loungehörna, matbort och stor grill som kan nyttjas året runt för sitt skyddade läge.

  KÖK
  Trivsamt kök för dem matlagningsintresserade. Vita snickerier från Marbodal med gott om förvaring och ytterst goda arbetsytor på arbetsbänk av svart granit. Full maskinell utrustning från Siemens med side by side kyl- och frys, integrerad diskmaskin, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluft samt inbyggd mikro. Öppen planlösning mot sällskapsrum vilket ger plats även för social köksö med sittplatser.

  BADRUM
  Stort och fräscht badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme, vitkaklade väggar och generöst badkar. Stor kommod och badrumsskåp ger bra förvaring. Egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk och förvaringsskåp.

  SORVUM
  Rofyllt Master bedroom med fönster mot den lummiga inngård, här vaknar du till fågelkvitter mitt i stan. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Stor klädkammare med mycket bra förvaring.

  SOVRUM 2
  Trivsamt sovrum med plats för bred säng, sängbord och skrivbord. Garderob för bra förvaring.

  Lägenheten disponerar ett förråd beläget på våning 1.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2016

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2020-02-24)
  Primärenergital
  91 kWh/m2 och år
  Energiklass
  D
 • Namn
  Brf Fredriksdals Brygga
  Adress
  Hammarby Kaj 4-8
  Byggnadsår
  2016
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Fast.beteckning
  STOCKHOLM FREDRIKSDAL 12
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769628-7932
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har lån på 105 500 000kr 20 000 000 till 0.63% förfall 2024 09 28 30 000 000 till 0.56% förfall 2025 03 19 25 500 000 till 4,15% 3 mån rörlig 30 000 000 till 4,32% 3 mån rörlig
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  104 st
  Antal lokaler
  3 st
  TV/bredband
  Kabel-TV och bredband levereras genom Ownit. TV, internet och telefoni finns indraget till varje lägenhet. Obligatorisk avgift om 189 kr/månad för TV, bredband och telefoni tillkommer på månadsavgiften.
  Överlåtelseavgift
  1433 kr (betalas av köpare)
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Endast av make/maka eller sambo.
  Äger föreningen marken?
  Ja, de äger marken.
  Renoveringar 2020
  Cykelrum har förbättrats med nya ställ.
  Entréerna mot gator och gård fick nya belysningsarmaturer samt ny färgsättning och dekorationer.
  Brytskydd har installerats på samtliga dörrar mot gator, gård och garage samt förråd och passager. Dessutom har det installerats ett nytt passagesystem samt omstiftning av låssystemet.
  Dörrautomatik har installerats i entrén och entréförrådet Fredriksdalsgatan 11.

  2021
  Dörrautomatik på samtliga passager, entréer och förråd.

  Planerat underhållsbehov:
  Eftersom fastigheten är nybyggd finns inget större underhåll planerat inom de närmaste åren.
  Parkering Garage under innergården som utnyttjas gemensamt med Brf Fredrikdalskajen. Föreningen förfogar över 54 garageplatser och 7 mc- platser. Garaget förvaltas av Parkman.
  Samtliga platser är utrustade med laddfunktion.
  Gemensamma utrymmen Föreningen disponerar en gemensam och mycket vacker gård med lekplats, grillmöjligheter och flertalet sittgrupper.

  Föreningen har barnvagnsrum i entrén och cykelrum på gatuplan.
  Om föreningen Brf Fredriksdals brygga är en äkta förening som förvärvade fastigheten Kv. Fredriksdals 12 år 2016 och består av fyra flerbostadshus. Fastigheten byggdes av Skanska och färdigställdes under 2016. Varje byggnad består av 8 våningsplan och innehåller sammanlagt 104 st. lägenheter med bostadsrätt samt 3 lokaler som upplåts med hyresrätt. Adresserna är Hammarby Kaj 4, 6 och 8 samt Fredriksdalsgatan 1, 3, 5, 7,9 och 11.

  Krav på mantalsskrivning.

  Läs mer på: http://fredriksdalsbrygga.se
 • Pris
  6 495 000 kr /Bud
  Månadsavgift
  5 383 kr/mån. Inkl: värme och kallvatten (Tv-Telefoni-Bredbandstillägg om 189 kr/mån tillkommer)
  Andel i föreningen
  0.98399%
  Indirekt nettoskuldsättning
  Föreningen tillhandahåller inte andel av årsavgift som krävs för uträkning av det nyckeltalet.
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  3 200 kr
  Vatten/avlopp
  3 360 kr
  Försäkring
  2 800 kr
  Antal personer i hushållet
  3 st
  Summa
  9 360 kr
 • Bud
  Datum
  Alias
  6 495 000 kr
  2024-02-26- 15:07
  1
 • Fredriksdal är den modernaste delen av Hammarby Sjöstad som också är den del som ligger närmast Södermalm. Södermalm finns på sju minuters promenadavstånd på andra sidan Skansbron. Området är väl synligt från broarna över Hammarbyslussen och Götgatans generösa utbud av service och nöjen är endast ett stenkast bort. Området är känt för sina toppmoderna och attraktiva bostäder med spännande arkitektur. Det gäller även utomhusmiljön med breda bryggor och strandpromenader som ger alla möjlighet att njuta av vattenläget där även flertalet av Sjöstans mest berömda restauranger finns.

  Ni möts av en härlig känsla av rofylldhet och lugn på denna del av Södra Hammarbyhamnen med kanalens glittrande vatten, dess bryggor och promenadstråk. Här bor ni med absolut närhet till Sjöstans breda utbud av bagerier, restauranger, caféer och service. Hämta frukostbrödet från Haga tårtcompani och bageri eller njut av en middag på Italienaren Gradi. Mycket bra kommunikationer med tvärbanan och flertalet busslinjer. Södermalm och Skanstull når du på några minuters promenad där det finns t-bana och ett rikt utbud av restauranger och shopping. Inbjudande jogging- och promenadstråk runt Årstavikens strandkant där du väljer löplängd efter vilken bro du väljer att vända tillbaka över. Flera bra gym, både ute och inne finns i närheten. En gång Sjöstan alltid Sjöstan!

Planritning

(5)
Charlotta Larsson
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se

Gå på visning

söndag 3 mar
13:00 - 14:00
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Bud
Datum
Alias
6 495 000 kr
26/2 15:07
1

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument