Sekelskiftestvåa med luftiga ytor, låg avgift och bästa tänkbara läge intill Odenplan

Alla bilder
Bahar Nabavi
Din mäklare Bahar Nabavi 070-967 11 06 bahar@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Frejgatan 50, 3tr Vasastan 2 rok 47 kvm 5 400 000 kr (slutpris)
- SEKELSKIFTESCHARM FRÅN 1896
- LÅG BELÅNING OM 1308 KR/KVM
- TRE HÖGA FÖNSTER I FIL
- OSLAGBART LÄGE INTILL ODENPLAN

I ett vackert hus från 1890-talet, med ett oslagbart läge på populära Frejgatan finns denna härliga bostad som kombinerar klassisk sekelskiftescharm med ett välutrustat kök samt spatiösa ytor. Lättmöblerade rum, generös takhöjd och genomgående fina detaljer ger ett sobert och harmoniskt hem som lämpar sig utmärkt för såväl trevliga middagsbjudningar som för avkoppling efter en lång arbetsdag.

Lägenheten har en trivsam planlösning med tre stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Ett separat sovrum med plats för dubbelsäng och ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffa som för ett stort matbord ger tillsammans med ovanligt goda förvaringsmöjligheter ett trivsamt hem såväl för singeln som för paret. Det fullutrustade köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och det helkaklade badrummet har en tvättmaskin samt rymlig duschhörna med glasvägg. De utomordentliga förvaringsmöjligheterna i form av inbyggda garderober i hallen, vindsförråd och källarförråd gör det lätt att ha ett undanplockat och snyggt hem.

Lägg därtill ett oslagbart läge med omedelbar närhet till Odenplans generösa närservice så har man en underbar lägenhet att trivas i många år framöver. Vacker hörnfastighet från 1896 i hörnet Dalagatan/ Frejgatan. En av Stockholms äldsta föreningar som äger marken, har en låg skuldsättningsgrad om endast 1308 kr/kvm och har en stark kassa om ca 2 Mkr.

Planritning

Bahar Nabavi
Din mäklare Bahar Nabavi 070-967 11 06 bahar@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument