Ljuvlig hörntrea i mysiga kulturkvarter!

Alla bilder
Ioana Monciu Amores
Din mäklare Ioana Monciu Amores 070-456 40 59 ioana@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Gaveliusgatan 8 Södermalm - Sofia 3 rok 68 kvm 6 900 000 kr (slutpris)
Välkommen till denna ljuvliga trea belägen på grönskande Gaveliusgatan, en lugn återvändsgränd i pittoreska kvarter intill Vitabergsparken.

Hörnläget med stora fönster i två väderstreck med utsikt mot träd och grönska skapar ett härligt ljusinsläpp och en känsla av att befinna sig i en oas. Bostaden som renoverats varsamt erbjuder den perfekta kombinationen av modern interiör och bevarad charm. Fina färg- och materialval har gjorts samtidigt som tidstypiska detaljer såsom gedigna furugolv, generös takhöjd och speglade dörrar finns bevarade.

Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och låga avgifter. I föreningens trädgård finns lummig syrenberså med grillplats och sittgrupp att fika i, odlingslotter och komposter.

Här bor du i lugna kvarter i genuina och mysiga Sofia, granne med vackra kulturhus och grönskande Vitabergsparken. Samtidigt har du populära Nytorget, Urban Deli och Södermalms stora utbud av uteliv bara en kort promenad bort. Lilla Blecktornsparken med stora lekytor, utegym och populära restaurang Bleck samt stora Blecktornsparken med parklek och djurhållning ligger runt hörnet. Härliga promenadstråk finns längs Hammarby kanal och Årstaviken.

Goda kommunikationer med både närhet till tunnelbana och bussar och
den mysiga färjan Emelie som tar dig från Barnängsbryggan till Djurgården och Nybroplan. Dessutom beräknas ny tunnelbanestation, ett stenkast bort, vara klar 2030. Välkommen till ett boende utöver det vanliga!

Planritning

Ioana Monciu Amores
Din mäklare Ioana Monciu Amores 070-456 40 59 ioana@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument