Välplanerad sekelskiftestvåa med solig balkong och låg avgift i välskött brf

Alla bilder
Bahar Nabavi
Din mäklare Bahar Nabavi 070-967 11 06 bahar@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Grevgatan 25B, 3 tr över gård Östermalm 2 rok 51 kvm 7 100 000 kr (slutpris)
Mellan vackra Strandvägen och populära Storgatan finns denna trivsamma sekelskiftespärla som enklast kan beskrivas som ett sant drömhem.

Lägenheten erbjuder en solig balkong i sydvästligt läge, mycket goda förvaringsmöjligheter och en härlig planlösning. Bostaden har en skön känsla och gott om välbevarade sekelskiftesdetaljer. Ytterst välskött fastighet från 1889 med en låg skuldsättningsgrad.

Sekelskiftesdetaljerna är välbevarade med stora vackra fönster, generös takhöjd med takrosetter och eleganta taklister. Djupa fönsternischer, speglade pardörrar och fina trägolv gör hemmet mycket trivsamt. Hemmets alla fönster vetter mot en tyst innergård i härliga bostadskvarter med skön atmosfär. Från det ättmöblerade vardagsrummet med en platsbyggd bokhylla nås balkongen. Det rogivande sovrummet har plats för dubbelsäng och nattduksbord/byråer. Garderober i såväl hall som sovrum och en rymlig klädkammare ger utomordentliga förvaringsmöjligheter.

Bostaden har dessutom ett eftertraktat läge med omedelbar närhet till Strandvägen och Östermalmstorg. Här lever ni i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från NK, shoppingen och nattlivet vid Stureplan, caféer och restauranger samt skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping. Kort promenad bort har man Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk. Det är lätt att förstå varför så många önskar att bo här. Goda kommunikationsmöjligheter via T-bana Östermalmstorg och ett flertal innerstadsbussar.

Värt att nämna är också föreningens fantastiska innergård med utemöbler och den starka ekonomin i huset med en stark kassa om 700 000 kr och en låg skuldsättningsgrad om endast 2728 kr/kvm. Föreningens ekonomi är mycket god med låga månadsavgifter som följd.

Planritning

Bahar Nabavi
Din mäklare Bahar Nabavi 070-967 11 06 bahar@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument