Unikt livsstilsboende vid Hammarby kaj med bio, gym och spa i föreningen. Juridisk person tillåten.

Alla bilder
Andreas Nylén
Din mäklare Andreas Nylén 070-776 77 57 andreas@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Hammarbyterrassen 7, 1 tr Hammarby Sjöstad 4 rok 95 kvm 9 475 000 kr (slutpris)
I denna exklusiva förening välkomnas ni till en perfekt planerad 4:a med fönster och balkonger i två väderstreck. Påkostade materialval in i det sista med golvvärme i hela lägenheten som styrs genom kontroll i lägenheten och genom föreningens centrala värmesystem. Genomgående tema är det naturnära med paneler klädda i Oregon pine och detaljer i sten såsom cararramarmor i köket och i badrum. Samtliga trägolv är av enstavsparkett i ask. Köket är inbjudande och centralt i lägenheten där man kan bjuda på läckerheter åt alla håll. Vardagsrummet har gott om utrymme för både middagsbord och soffgrupp. Från vardagsrummet kan ni öppna upp del av väggpartiet som är i glas mot den lugna gatan utanför. Sällskapsrummet mot innergården förlänger umgängesytorna såväl inne som ute och inbjuder till härliga grillkvällar på balkongen. Från balkongen kan man se de båtar som passerar Hammarby kaj med en värmande kopp té i kvällssolen.

Lägenheten är väl genomtänkt med flertalet platsbyggda lösningar och oslagbar atmosfär. Den fördelas idag på tre mycket väldisponerade sovrum. Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk. Lägenheten erbjuder även ypperliga förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

Här bor man i ett modernt stadsboende kombinerat med grönska och vatten. Välskött förening med extraordinära gemensamma utrymmen och garage finns i samfällighetsföreningen.

Läget i sjöstaden kan inte bli bättre, här bor ni tyst och lugnt men ändå centralt, nära all shopping, nära till södermalm, populära restauranger och utmärkta kommunikationer. Tvärbanan, ICA, apoteket, caféer och florister finns att nå runt hörnet på Hammarby allé.

Föreningen är i en samfällighet med fullutrustat gym, biograf och underbart bastuspa med både torrbastu och ångbastu. Fastigheten har natursköna detaljer såsom inslag av trä och stora glaspartier som gör att lägenheterna blir ljusa och luftiga. I området finns all man behöver. Området bjuder in till ett aktivt friluftsliv med goda joggingspår runt Årstaviken och skidåkning i Hammarbybacken. Med promenadavstånd når ni även Södermalm med ett rikt utbud av affärer och restauranger med ett soligt och vattennära läge.
Ett unikt boende för ett liv med det lilla extra varje dag!

Planritning

Andreas Nylén
Din mäklare Andreas Nylén 070-776 77 57 andreas@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument