Lugnt mot gård - Påkostad hörntrea – Öppna sociala ytor

Alla bilder
Charlotta Larsson Emily Medqvist
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se
Extra kontaktperson Emily Medqvist 072-303 36 56 emily@tradition.se

Gå på visning

söndag 1 okt
12:00 - 12:30
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Maria skolgata 93 Södermalm 2.5 rok 60 kvm 5 950 000 kr Accepterat pris
ACCEPTERAT PRIS - Exklusiv 3:A, med garage i huset, belägen mot lugn gård i det eftersökta projektet "Strato", Södermalms nya landmärke! Garage med laddstolpar. Här finner du en av Söders snyggaste och bäst planerade treor med påkostade materialval och sober färgsättning! Öppna sociala ytor för stora middagar, två bra sovrum för dubbelsäng, franska balkonger från golv till tak som ger generöst ljusinsläpp samt badrum med tvättstuga kombinerad torktumlare. Lugnt hörnläge mot gård med glaspartier i två väderstreck. Ett hem som taget ur ett trendigt inredningsmagasin med utsökta och påkostade materialval i smakfulla toner med kvalitativa och platsbyggda snickerier från WL-systems, Silestone, enhetligt rustikt ekgolv med vattenburen golvvärme samt maskiner från Siemens och Miele. Ytterst välbalanserat hem där de sociala ytorna är separerade från de privata sovrummen. Exklusiv nyproduktion från 2021, ritat av Brunnberg & Forshed, vilket ger snygga strama linjer inspirerade från internationella storstäder. Med byggåret kommer det full bekvämlighet med två rymliga hissar som tar dig till källarens garage, tvättstuga samt barnvagns- och cykelrum. Du når hissen utan att passera några trappsteg så det skapar enkel och smidig access för såväl barnvagn, rullstol och cykel. I övrigt erbjuder Brf Strato även gästlägenhet, lounge och möteslokal för sina medlemmar. Högklassigt boende för det sociala paret som önskar generösa ytor för middagar och mingel eller familjen som uppskattar full bekvämlighet. Ett riktigt drömläge i hjärtat av Stockholm med närhet till exakt allt!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Maria skolgata 93
  Område
  Södermalm, Stockholm
  Postadress
  11853 STOCKHOLM
  Förening
  Brf Strato Södermalm
  Lgh.nr
  1106 / 1106
  Boarea
  60 m²
  Areakälla
  Säljarens information
  Antal rum
  2.5 rum och kök
  Månadsavgift
  4 065 kr/mån Inkl. Värme, vatten. (Obligatoriskt tillägg om 199 kr tillkommer)
  Pris
  5 950 000 kr Accepterat pris
  Våningsplan
  Våning 2 av 19. Hiss finns.
 • HALL
  Redan i hallen möts du av hemmets lugna och sobra ton. Avhängningsmöjligheter och bra förvaring i garderobsvägg. Säkerhetsdörr.

  SÄLLSKAPSRUM
  Fullkomligt ljuvligt sällskapsrum med stora helglasade partier med skjutdörrar som ger rummet en underbar atmosfär och rymd. Öppen och social planlösning mot köket inbjuder till stora middagar och mingel med familj och vänner. Lättmöblerad yta med gott om plats för stor soffgrupp, middagsbord för stora sällskap och övrig möblering.

  KÖK
  Ett rent drömkök, som taget ur ett inredningsmagasin! Platsbyggda snickerier från WL-systems/Haga kök i sober monokrom ton som bryter fint mot den ljusa bänken av silestone. Blandare Dorn & Bacht och ho från Deco Steel. Inbyggnadsugn/kombinerad micro, induktionshäll samt integrerad kyl/frys och diskmaskin, allt från Siemens. Fläkt från Miele. Öppen planlösning mot sällskapsrummet ger underbara umgängesytor.

  MASTER BEDROOM
  Rofyllt hörnrum med plats för dubbelsäng. Stora glaspartier från golv ger fint ljusinsläpp och förvaringen är god i platsbyggd garderobsvägg.

  SOVRUM 2
  Även detta sovrum har ett rogivande läge mot gård. Plats för bredare säng. Bra platsbyggd förvaring.

  BADRUM
  Lyxigt och ytterst smakfullt badrum i lugna toner. Sandfärgad kakel och klinker med behaglig golvvärme och handdukstork. Generös takdusch med vikbara glasväggar. Kommod och badrumsskåp ger fin förvaring. Infällda spotlights i taket med tillhörande dimmer samt tvättmaskin som är kombinerad torktumlare (LG).

  Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.
  Lägenheten disponerar ett källarförråd.
 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2021
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Vattenburen golvvärme i alla lägenheter

  Energideklaration

  Status
  Ej utförd
 • Namn
  Brf Strato Södermalm
  Adress
  Maria skolgata 93
  Byggnadsår
  2021
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769632-2457
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Föreningen lån har i dagsläget räntor om 1% respektive 4% (50% på varje) (information från styrelsen 2023-08-31)
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  88 st
  Antal lokaler
  1 st
  TV/bredband
  Fiberbredband erbjuds som ett obligatoriskt tillägg om 199 kr/mån.
  Överlåtelseavgift
  1313 kr (betalas av Kopare)
  Pantsättningsavgift
  525 kr
  Tillåts juridisk person?
  Ja
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Äger föreningen marken?
  Ja, de äger marken.
  Renoveringar Föreningen har inga planerade renoveringar i dagsläget (information från styrelsen 2023-08-31)
  Parkering Garage med laddstolpar. Pris ca 3000 kr/mån. CA fastigheter sköter platser.
  Gemensamma utrymmen Gemensam tvättstuga i källaren med 2 maskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare och mangel.

  Föreningens medlemmar har även tillgång till 2 gästlägenheter, möteslokal och en lounge. En ren lyx för den som delvis eller helt jobbar hemifrån.

  Både cykel- och barnvagnsrum finns.

  Grovsoprum/miljörum.
  Om föreningen Brf Strato äger fastigheten Tobaksmonopolet 12 och det 19 våningar höga huset stod klart för inflyttning 2021. Föreningen består av 88 bostadsrätter om 5.204 kvm samt en lokal om 214 kvm där det råder restaurangverksamhet. Föreningen äger marken.

  https://www.brfstrato.se/
 • Pris
  5 950 000 kr Accepterat pris
  Månadsavgift
  4 065 kr/mån. Inkl. Värme, vatten. (Obligatoriskt tillägg om 199 kr tillkommer)
  Andel i föreningen
  0.8005%
  Andel av årsavgift
  1.13077%
  Indirekt nettoskuldsättning
  670 941 kr. Enligt årsredovisning 2022
  Pantsatt
  Nej
 • Lägenheten ligger i hjärtat av Södermalm med omedelbar närhet till Mariatorget och dess härliga utbud av nöjen. Området är känt för sin kontinentala stämning och fartfyllda atmosfär och har under de senaste åren kommit att klassas som ett av Södermalms allra trendigaste. Mariatorget har ett rikt restaurangliv med bland annat klassikerna Nostrano, Bistro syd och Morfar Ginko. Bistroteket Maria ligger i huset och Hellmans bara något kvarter bort. Vinbaren Dryck är ett uppskattat vattenhål likaså franska Hommage. God och grön lunch handlas på Organico på Timmermansgatan och högklassigt frukostbröd samt fika hittar man på antingen Fabrique eller populära Haga Bageriet. En kort promenad bort finns Mariaberget och Monteliusvägen som bjuder på en svindlande utsikt över staden. Paradisets ekologiska matmarknad och flertalet stora livsmedelsbutiker finns i kvarteren. Tunnelbanans röda linje Zinkensdamm och Mariatorget samt pendeltåg från Södra station och flera innerstadsbussar finns inom några minuters promenadavstånd. Förutom ett stort utbud av caféer, butiker och service är naturen och lugnet inte långt borta. Skinnarviksberget, Tantolunden, Reimersholme och Långholmen bjuder på bad, promenadstråk och andra nöjen. Detta är ett kvarter du aldrig kommer vilja lämna.

Planritning

(4)
Charlotta Larsson Emily Medqvist
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se
Extra kontaktperson Emily Medqvist 072-303 36 56 emily@tradition.se

Gå på visning

söndag 1 okt
12:00 - 12:30
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument