Smakfullt renoverad sekelskiftes 2:a med två fungerande kakelugnar och balkong i söderläge!

Alla bilder
Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Torsgatan 49 2 rok 46 kvm 6 050 000 kr (slutpris)
Missa inte chansen att förvärva denna totalrenoverade sekelskiftes 2:a med två fungerande kakelugnar, öppen planlösning och balkong i soligt söderläge! Bostaden är belägen på högt läge med hiss på våning 2,5 mellan två lugna innergårdar på ett helt eget våningsplan.

Via vackra säkerhetsdörrar i par så kommer du in i bostadens välkomnande entréhall. I hallen möts du av en imponerande takhöjd om 3,30 meter, vackra stuckaturer, höga golvsocklar, serveringsskåp i original samt vackra vitlaserade furutiljor på golv. Du har även gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober som går hela vägen upp till tak.

Vardagsrummet och köket har en social öppen planlösning som lockar till många trevliga middagsbjudningar och tillställningar för vänner och familj. Rummet är mycket välplanerat och rymligt då du har plats för både ett rejält matbord och en större soffgrupp. Här finns även två stora t-fönsterpartier med breda fönsternischer som ger rummet ett trevligt naturligt ljusflöde. Rummet har även många vackra sekelskiftesattribut så som en smyckad fungerande kakelugn, takrosetter, stuckaturer, en luftig takhöjd om 3,30 meter, höga golvsocklar, platsbyggda elementskydd, samt vitbetsade furutiljor i original på golv. Väggarna är målade i en sober beige kulör som bryter av snyggt mot snickerierna i vitt. Köket är stilrent renoverat med grå speglade köksluckor, vitt kakel och bänkskivor i klassisk Carrara marmor. Här finns även all maskinell utrustning med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt samt kyl & frys.

Det rogivande sovrummet ligger på lugnt och ostört läge mot innergård och här finns gott om förvaring i platsbyggda garderober på två väggsidor samtidigt som du har plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Sovrummet har en vacker grön fungerande kakelugn, stuckaturer, takrosett, en luftig takhöjd om 3,30 meter, samt vackra vitlaserade furutiljor i original. Från sovrummet nås bostadens trevliga balkong som vetter mot ett soligt söderläge.

Fräscht renoverat badrum som renoverades 2021 av nuvarande ägare med lyxig Carrarra marmor på väggar samt golv. Badrummet är utrustat med skön golvvärme, en kombinerad tvättmaskin/ torktumlare, duschhörna med duschvägg i klarglas, WC, handdukstork, handfat med kommod som erbjuder förvaring undertill.

Nuvarande ägare har även renoverat elen i bostaden samt fräst in elen i väggarna.

Brf Kastanjen 49 är en välskött äkta förening som äger marken i vacker fastighet anno 1904. Föreningen har även kvar råvinden som en dold tillgång.

Här bor du på attraktivt läge i Vasastan intill Birkastan där du finner mysiga Rörstrandsgatan, Vasastans främsta gågata med dess populära restaurang utbud. Du har även nära till den trevliga strandpromenaden längs med Karlbergskanalen, Vasaparken, Hagaparkens underbara natur, motionsspår och badmöjligheter. Mycket goda kommunikationer med bussar, tunnelbana och flygbussar (Sankt Eriksplan) samt pendeltåg från Vanadisplan.

Planritning

Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument