Unik vindsetage-Insynsskyddad takterrass om 25kvm-Milsvid utsikt -Hiss

Alla bilder
Carina Käll Knaust Nicole Uddén
Din mäklare Carina Käll Knaust 070-899 79 08 Carina@tradition.se
Extra kontaktperson Nicole Uddén 070-935 36 34 Nicole@tradition.se

Gå på visning

söndag 1 okt
15:30 - 16:15
Anmäld
måndag 2 okt
17:30 - 18:00
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Ugglevägen 23, 3/3tr Nacka - Saltsjö-Duvnäs 5 rok 109 kvm 7 250 000 kr Utgångspris/Bud
I ett av Nackas mest attraktiva bostadsområden med sitt fridfulla och sjönära läge ligger denna unika vindsetage om 132kvm golvyta (109kvm boyta + 23kvm biyta) med härlig villakänsla. Lägenheten stoltserar med generös takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier och en takterrass om 25kvm med sol från morgon till kväll. Här bor du högst upp i modern fastighet med rymlig hiss, parkeringsplatser och full bekvämlighet.

Ett drömhem som rymmer hela familjen och fördelas på två våningsplan och vardera våningsplan har sin egen tjusning och erbjuder entréplan/nedre plan med rymligt kök i öppen planlösning mot sällskapsrummet vilket skapar härliga och luftiga umgängesytor som bjuder in till större middagsbjudningar och mingel. Här finns även ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, stilfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ypperliga förvaringsutrymmen i rymlig klädkammare och flertalet platsbyggda garderober.

Etagen binds vackert samman av en rejäl trappa.

Övre plan erbjuder flertalet takfönster, två rymliga sovrum varav master bedroom som har utgång via stora glaspartier till lägenhetens härliga och insynsskyddade terrass. Här finns även ett trevligt allrum, gäst-wc och en rymlig klädkammare. Till lägenheten hör även ett förråd i källaren om ca 8kvm.

Här bor man i likt en villa på taket med all tänkbar bekvämlighet inom räckhåll. Optimal för såväl barnfamiljen som önskar full bekvämlighet och många sovrum som för det sociala paret som önskar generösa och representativa ytor för de stora middagarna.

Välskött förening med renoverad fastighet och god ekonomi som dessutom äger marken. Föreningen har även mycket goda intäkter från 5 hyreslokaler samt 80 parkeringsplatser. Det finns även en hyresrätt som är en dold tillgång.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Ugglevägen 23, 3/3tr
  Område
  Nacka - Saltsjö-Duvnäs, Nacka
  Postadress
  13144 NACKA
  Förening
  Brf Nackahus i Ekängen nr 2
  Lgh.nr
  147 / 1202
  Bo & biarea
  109 + 23 m²
  Antal rum
  5 rum och kök
  Månadsavgift
  7 573 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband
  Pris
  7 250 000 kr Utgångspris/Bud
  Våningsplan
  Våning 3 av 3. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
 • Lägenheten disponeras enligt följande;

  Nedre plan

  HALL
  Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt ingång till generös tilltagen klädkammare/förråd.

  KÖK OCH SÄLLSKAPSRUM
  Otroligt ljust och luftigt sällskapsrum med helt öppen planlösning mot köket vilket skapar en otrolig rymdkänsla. Totalt finns det sju fönster i fil med djupa nischer och härlig utsikt. Här finns det gott om utrymme för större soffgrupp och matsalsbord för större middagsbjudningar. Köket erbjuder full maskinell utrustning såsom induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys i full storlek samt inbyggnadsugn- och mikro. Det finns en praktisk köksö med dold förvaring som ger extra arbetsyta. Mycket god förvaring i flertalet skåp samt bra arbetsytor av sten. Ett kök som verkligen bjuder in till matlagning och umgänge.

  SOVRUM
  Generöst tilltaget sovrum med lugnt läge och fin utsikt. Två stora fönsterpartier bidrar med ett fint ljusinsläpp. Här ryms dubbelsäng, sängbord, byrå samt skrivbord. I rummets ena hörn finns en garderob.

  DUSCH/WC
  Fräsch dusch/wc med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Avskild och rymlig duschplats med takdusch och vikdörrar av glas, handfat med kommod, wc, badrumsskåp med spegel samt ytterligare ett stort badrumsskåp för flertalet badrumsartiklar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare för extra god komfort.

  Övre plan

  ALLRUM/SÄLLSKAPSRUM
  Härligt allrum/sällskapsrum med takfönster och plats för soffgrupp och arbetshörna. Ingång till rymlig klädkammare.

  SOVRUM 1 / MASTER BEDROOM
  Otroligt mysigt och väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsängen, sängbord samt annat valfritt möblemang. Väggen mellan sovrummet och allrummet består av spröjsat smidesjärn med isolerande klarglas som ger ett fint ljusflöde. Från sovrummet har du utgång till den ljuvliga och insynsskyddade terrassen om 25kvm. Här finns även ett takfönster.

  TERRASS
  Ljuvlig terrass med sol från morgon till kväll. Här finns gott om plats för soffgrupp, planteringar och matplats. Terrassen är ca 25 kvm och har stora skjutdörrar av glas vilken ger en känsla av ett ytterligare rum från att den tidiga vårsolen tittar fram till hösestens sista soldagar. Privatläge utan insyn och intilliggande balkonger/terrasser. Underbar utsikt över trädkronor och himmeln som närmsta granne.

  SOVRUM 2
  Ytterligare ett väldisponerat sovrum med takfönster. Här ryms större säng, skrivbord och annat valfritt möblemang.

  GÄST WC
  Stilren gäst-wc som byggdes till 2021 med smakfullt klinkergolv och målade väggar i sober grön ton. Här finns handfat, wc, spegel och praktiska hyllor.

  ÖVRIGT
  Lägenheten har genomgående fina ytskikt och klassiskt ekparkettgolv vilket ger ett enhetligt intryck.

  Lägenheten är enligt mäklarbilden 4 rum och kök men disponeras som 5 rum och kök i dagsläget.

  FÖRRÅD
  Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  1946
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Självdrag

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2019-03-31)
  Primärenergital
  171 kWh/m2 och år
  Energiklass
  F
 • Namn
  Brf Nackahus i Ekängen nr 2
  Adress
  Ugglevägen 23
  Byggnadsår
  1946
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Fast.beteckning
  Sicklaön 238:1
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  714000-1020
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga inplanerade avgiftsförändringar i dagsläget. (Information från styrelsen 2023-09-15)
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  147 st varav 1 st hyresrätt(er)
  Antal lokaler
  12 st
  TV/bredband
  Föreningen har Telenor som leverantör för kabel-TV som ingår i avgiften med flertalet kanaler som du kan läsa mer om på föreningens hemsida. För internet finns också Telenor och ingår i avgiften.
  Överlåtelseavgift
  1313 kr (betalas av Kopare)
  Pantsättningsavgift
  525 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja, minst 10%
  Renoveringar 2022/23- Källarrenovering
  2022 - Målning i trapphus
  2019 - Takunderhåll
  2019 - Installation av portkoder
  2018 - Översyn plåtdetaljer mm på tak
  2018/2019 - OVK Besiktning
  2018/19 - Dränering av samtliga husgrunder
  2017 - Avloppsspolning
  2017/18 - Kontroll av tak
  2016/17 - Tomtarbete
  2015 - Installation av nya balkongdörrar
  2014/15 - Stamdragning + relining
  1994/95 - Stambyte

  Planerade renoveringar:
  Fortsatta källarrenoveringar och ombyggnad av lokal till gästlägenhet.
  (Information från styrelsen 2023-09-15)

  Information om föreningens tomtprojekt:
  https://www.nackahus2.com/stoumlrre-projekt.html
  Parkering Föreningen förfogar över 80 parkeringsplatser som finns att hyra i mån av tillgång. Majoriteten av platserna är utrustade med eluttag för motorvärmare och kostar 375kr/månad. I dagsläget ingen kö till dessa, det finns lediga platser. (Information från styrelsen 2023-09-15)
  Gemensamma utrymmen I föreningen finns en bastu och just nu byggs även en gästlägenhet för medlemmarna.
  Föreningen har en fräsch tvättstuga, belägen på Ugglevägen 23.
  Till föreningens medlemmar finns även cykel/barnvagnsrum, hobbyrum och bastu att nyttja.

  Föreningen har anlagt boulebana och odlingslådor på kullen på baksidan. Här finns även en trevlig grillplats och ett verktygsskjul .
  Om föreningen Fastigheten byggdes 1946. Inom föreningen finns 146 lägenheter, 1 hyresrätt och 12 hyreslokaler.

  Brf Nackahus 2 har idag ett kollektivt avtal när det gäller el-abonnemang. Som medlem behöver du alltså inte teckna vare sig nät- eller leverantörs-avtal på egen hand. Debiteringen kommer på avgiften första månaden i varje kvartal. Vid avflyttning eller inflyttning så får ni alltså själva göra upp om betalningen om det sker mitt i.
 • Pris
  7 250 000 kr Utgångspris/Bud
  Månadsavgift
  7 573 kr/mån. Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband
  Andel i föreningen
  1.31401%
  Andel av årsavgift
  1.3539%
  Pantsatt
  Ja
 • Saltängen och Saltsjö-Duvnäs är ett av Nackas mest attraktiva bostadsområden med sitt lugna och fridfulla läge som erbjuder en idyllisk miljö vid vattnet med härliga grönområden och båtliv.

  Ett stenkast bort från porten finns utmärkta kommunikationer med buss från hållplatsen på Gamla Värmdövägen, här går flertalet bussar och det tar endast 15-20 minuter intill Slussen.

  Trevliga Ektorp centrum ligger inom kort gångavstånd och har två mataffärer(Ica och Coop), populära bageri Gateau, tobakshandel/postombud, blomsteraffär, optiker och flera restauranger. För den som är träningssugen finns också två gym, AIM och Nordic Wellnes.

  Området erbjuder även ett uppsjö av bra skolar och förskolor, här kommer ett axplock, Skuru och Saltängens skola samt flera förskolor bland annat Långsjöns och Lilla Nacka i Ektorps centrum.

  På sommarhalvåret rekommenderas en promenad ner till Olle och Cajsa som ligger på Strandpromenaden i Duvnäs, här kan du fika eller varför inte äta en god lunch eller middag och njuta av den härliga atmosfären! Kanske du också passar på att ta en titt i Olle Nymans ateljéer eller på någon pågående konstutställning.

  Natursköna Långsjöns naturreservat med omtyckt badsjö ligger ca 5-10 minuters promenad från lägenheten och för den som vill ta sig ett dopp i havet kan även göra det vid Måsungens båtklubb som erbjuder badbryggor och sandstrand.

  I Nacka finns många fina naturreservat för den som gillar att vistas i skog och mark, t ex närbelägna Nyckelviken som lockar med skidåkning och gnistrande vita promenader vintertid och sommartid kanske en tur i joggingspåret samt bad vid saltstänkta klippor. Förutom naturen finns här en trevlig lantgård med djur som barnen kan besöka.

  Stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö behöver knappast presenteras, 700 hektar friluftsområde med Hellasgården.

Planritning

(5)
Carina Käll Knaust Nicole Uddén
Din mäklare Carina Käll Knaust 070-899 79 08 Carina@tradition.se
Extra kontaktperson Nicole Uddén 070-935 36 34 Nicole@tradition.se

Gå på visning

söndag 1 okt
15:30 - 16:15
Anmäld
måndag 2 okt
17:30 - 18:00
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument