Ljus fin 2:a med stor balkong i fritt läge - Öppen planlösning - Välordnad Brf med takterrass

Alla bilder
Charlotta Larsson Evelina Lundberg
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se
Extra kontaktperson Evelina Lundberg 073-405 03 01 evelina@tradition.se

Gå på visning

söndag 1 okt
11:00 - 11:30
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Virkesvägen 17C, 4 tr Hammarby Sjöstad 2 rok 48 kvm 3 700 000 kr Accepterat pris
ACCEPTERAT PRIS - Drömmig 2:a med fri utsikt och solig balkong på poppis läge mitt i den nya delen av Sjöstan! Här bor du med både tvärbanan och kvarterens oändliga utbud alldeles utanför porten. Hammarby sjöstads mest välplanerade 2:a med öppen social planlösning mellan kök och sällskapsrum med utgång till den stora balkongen vilket skapar härliga umgängesytor och inbjuder till mingel och middagar med vännerna. Varje kvadratmeter är perfekt nyttjad och är jämförbar med tvåor om såväl 60 som 65 kvm. Välplanerat rymligt kök med diskmaskin, sovrum som rymmer dubbelsäng samt stort badrum med tvättmaskin, kombinerad torktumlare. Genomgående enhetligt golv, generös takhöjd och stora panorama fönster mot det fria läget. Mycket god förvaring i garderober och tillhörande förråd. Bo attraktivt i The village Stockholm som erbjuder både stor takterrass med sittgrupper och inomhuslounge. Påkostad nyproduktion som äger marken, garage i huset där samtliga har laddmöjlighet (endast 1905 kr/mån) och goda intäkter från lokaler (ca 2.2 miljoner). Välkommen till kvarter du aldrig kommer vilja lämna!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Virkesvägen 17C, 4 tr
  Område
  Hammarby Sjöstad, Stockholm
  Postadress
  12078 STOCKHOLM
  Förening
  Brf The Village Sthlm i Stockholm
  Lgh.nr
  07084 / 1404
  Boarea
  48 m²
  Areakälla
  Ekonomisk förvaltare
  Antal rum
  2 rum och kök
  Månadsavgift
  2 510 kr/mån Ink. Värme, vatten, fastighetsel för allmän utrymmen, sophantering samt fastighetsskötsel. (Avgift för Bredband, TV och telefon tillkommer om 73 kr/mån.)
  Pris
  3 700 000 kr Accepterat pris
  Våningsplan
  Våning 4 av 6. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
 • Föreningen har även en gemensam takterrass med en härlig utsikt över Hammarby sjöstad, även gott om plats för grill och kvartersfester, perfekt för härliga sommarkvällar! Det finns även en privat innergård med planteringar och lekplats. Med andra ord bor ni ett stenkast ifrån allt vad vackra Hammarby sjöstad har att erbjuda. Här finns ljuvliga promenadstråk, Lumabryggan där ni kan ta färjan från Hammarby Sjöstad till Nybroviken samt till Barnängsbryggan. Här bor du i ett centralt men ändå lugnt läge intill Luma Park, Hammarbybacken, Sicklasjön och Nackareservatet med många möjligheter till naturnära rekreation, samtidigt som restauranger, skolor, butiker och all tänkbar service finns inom bekvämt räckhåll. Med tvärbana, buss eller båt tar du dig snabbt och enkelt till Stockholm city. Bygget av tunnelbana till Luma Park pågår för fullt och kommer tillföra området än mer fördelar.

  HALL
  Trevlig hall som direkt öppnar upp mot både kök och sällskapsrum. Plats för avhängning och mycket god förvaring i garderober.

  SÄLLSKAPSRUM
  Fullkomligt ljuvligt sällskapsrum med generösa fönster och öppen planlösning mot köket. Luftiga och lättmöblerade ytor med gott om plats för rymlig soffgrupp, stort middagsbord och övrig möblering. Utgång till balkongen med fri utsikt över Sjöstan.

  BALKONG
  Stor härlig balkong i fritt läge med sol från morgon till em. Bra yta för såväl loungemöbel och matbord.

  KÖK
  Köket ligger i öppen och social planlösning mot sällskapsrummet vilket bidrar till social matlagning. Vita snickerier från Vedum med ljus arbetsbänk och vita stora kakelplattor ovan bänk. Maskiner från Siemens såsom inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggnadsmicro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Fläkt från Franke. Mycket bra förvaring och arbetsytor.

  SOVRUM
  En rofylld dröm belägen utan insyn och med högt ljust läge. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring i rymlig garderobsvägg.

  BADRUM
  Stort härligt badrum med tvättmaskin som är kombinerad torktumlare. Grå klinker på golv med behaglig golvvärme och vitt kakel på vägg. Kommod och badrumskåp ger fin förvaring. I övrigt finns vägghängd wc, generös dusch och handdukstork. Infällda spotlights i taket.

  Lägenheten disponerar ett källarförråd.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2018
  Uppvärmning
  Bergvärme och ingår i månadsavgiften. Som komplement finns även fjärrvärme.
  Ventilation
  Tempererad FTX-ventilation med värmeväxling.

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2020-08-28)
  Primärenergital
  63 kWh/m2 och år
  Energiklass
  E
 • Namn
  Brf The Village Sthlm i Stockholm
  Adress
  c/o Skanska Sverige AB
  Byggnadsår
  2018
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Fast.beteckning
  Godsvagnen 12
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769629-1223
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar (Enl. information på hemsida som hänvisats av styrelsen 2023-09-05)
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  226 st
  TV/bredband
  Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften.
  Överlåtelseavgift
  1313 kr (betalas av Kopare)
  Pantsättningsavgift
  525 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Föreningen tillåter delat ägande, utan krav på minsta ägarandel.
  Äger föreningen marken?
  Marken innehas med äganderätt.
  Parkering Garaget är en gemensamhetsanläggning mellan de två bostadsrättsföreningarna i The Village STHLM.

  131 garageplatser för bil och 12 mc-platser. Samtliga parkeringsplatser har laddmöjligheter utan extra månadskostnad (nov 2021). Priserna är 1905 kr/månad för bilplats med laddare (förbrukad el tillkommer), 624 kr/månad för MC-plats samt 300 kr/månad för moped-plats för moped klass 1 & 2. Priserna ovan gäller fr.o.m. 1 januari 2023 och justeras årligen enligt avtal.

  Garageförvaltare är Parkona. Förvaltare ansvarar helt för kö och avtalsskrivning. Köordning efter datum för förhandsavtal, eller tillträdesdatum i det fall lägenheten överlåtits.
  Om föreningen Brf The Village Sthlm är en äkta bostadsrättsförening som består av totalt 226 lägenheter i trapphus 4-13, ett townhouse samt 9 lokaler. Fastigheten bebyggdes 2017-2020. Marken innehas med ägaderätt.

  För mer info om The Village Sthlm:
  https://www.brfthevillagesthlm1.se/
 • Pris
  3 700 000 kr Accepterat pris
  Månadsavgift
  2 510 kr/mån. Ink. Värme, vatten, fastighetsel för allmän utrymmen, sophantering samt fastighetsskötsel. (Avgift för Bredband, TV och telefon tillkommer om 73 kr/mån.)
  Andel i föreningen
  0.289%
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  1 800 kr
  Vatten/avlopp
  840 kr
  Försäkring
  1 200 kr
  Antal personer i hushållet
  2 st
  Summa
  3 840 kr
 • Virkesvägen och Heliosparken ligger i den modernaste delen av Hammarby Sjöstad som också är den del som ligger närmast Södermalm. Södermalm finns på några minuters promenadavstånd på andra sidan Skanstullsbron. Kajen är väl synlig från broarna över Hammarbyslussen och Götgatans generösa utbud av service och nöjen är endast ett stenkast bort. Området är redan känt för sina toppmoderna och attraktiva bostäder med spännande arkitektur. Det gäller även utomhusmiljön med breda bryggor och strandpromenader som ger alla möjlighet att njuta av vattenläget där även flertalet av Sjöstans trevligaste restauranger, caféer och bagerier finns. Ett axplock är t.ex. populära Pane Fresco, Taco Bar och Re Orient med vegetariska luncher och shop. Nya Carnegiebryggeriet med sin ölprovning och trevliga restaurang samt Sjöstans bästa sushi Tezukuri ligger även de i närheten.

  Ytterst goda kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar från Skanstull, tvärbana runt hörnet, hållplats Mårtensdal ligger endast någon minut bort samt så finns det flertalet busslinjer. Inom några år kommer Hammarby sjöstad att dessutom få en egen tunnelbanestation. Det finns även båtförbindelser, en gratisfärja mot Södermalm samt betalfärjan mot Nybroviken och Djurgården.
  Området förenar modernt storstadsliv med närhet till både sjö och natur med promenadstråk och löpslingor kring Årstaviken/Nackareservatet.

Planritning

(5)
Charlotta Larsson Evelina Lundberg
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se
Extra kontaktperson Evelina Lundberg 073-405 03 01 evelina@tradition.se

Gå på visning

söndag 1 okt
11:00 - 11:30
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument