Anette Larsdotter
Din mäklare Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Drottningholmsvägen 372, 3 tr Bromma - Riksby 2 rok 51 kvm 2 860 000 kr (slutpris)
Varmt välkommen till Drottningholmsvägen 372 och detta trivsamma hem, rikt på såväl känsla som funktion och med en mysig atmosfär. Här bor man i ett naturskönt område med närhet till både vatten och grönska som god service och utmärkta kommunikationer.

Lägenheten är trevligt disponerad, yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här ges luftiga sociala ytor med ett generöst och lättmöblerat vardagsrum med utgång till härlig möblerbar balkong i soligt söderläge som blir ett extra rum större delen av året. Ett smakfullt fullutrustat kök med matplats samt god förvaring i skåp och lådor, bra arbetsytor samt komplett maskinell utrustning som kyl och frys, spis, fläkt, ugn, micro och diskmaskin. Underbart sovrum med med plats för fullstor dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Kaklat badrum med fönster i stilsäkert utförande. Utrustat med tvättmaskin, dusch, wc och handfat på kommod. Genomgående fina golv samt optimala förvarings- och funktionslösningar.

Som bostadsrättsinnehavare har du tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning samt grönskande trädgård med sittplatser. Till lägenheten disponeras ett stort källarförråd om ca 10 kvm.

Här bor ni i ett centralt och bra läge i Bromma med närhet till Brommaplan och med några minuters promenad ligger Abrahamsberg T-banestation (grön linje) som tar dig till stan på ca 15 minuter. I de närliggande omgivningarna ligger Åkeshofs slott, Lillsjön och naturreservatet Judarn med promenad- och löpslingor.

Planritning

Anette Larsdotter
Din mäklare Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument