Fulländad 2:a anno 1884 med högt till tak & fönster med fin utsikt mot takåsar. Invid Stureplan!

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Drottninghusgränd 2, 3 tr Vasastan - Norrmalm 2 rok 38 kvm 5 000 000 kr (slutpris)
Högt upp med ett ljust och rofyllt läge i vacker fastighet anno 1884 som är idylliskt belägen i hörnan av Regeringsgatan och Drottninghusgränd, alldeles invid Humlegården, Stureplan, Johannes kyrka och det omtalade Drottninghuset från 1689, saluförs nu denna fina, kvadratsmarta och maximalt yteffektiva sekelskiftestvåa i mycket gott skick.

Lägenheten har ett strålande ljusinsläpp från högresta fönsterpartier i söderläge och utsikt mot vackra sekelskifteshus och kringliggande takåsar. Den karaktäriseras av stilren, minimalistisk design, bra och genomtänkt förvaring samt smakfulla materialval. Högt till tak om ca 3 meter, vackra franska pardörrar, fiskbensparkett och högresta fönsterpartier i bredd med djupa nischer.

Planlösningen är optimerad, maximalt effektiv och tillgänglig för två personer, väl motsvarande tvåor på både 40 och 45 kvm. Den är lättmöblerad och har en strålande ljus och öppen planlösning. En välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt bra förvaring i en garderob med spegeldörrar samt en garderob från golv till tak längst in i hallen. Helkaklat, stambytt badrum med klinkergolv, dusch, toalett, handfat, badrumsskåp och en handdukstork.

Hallen ansluter till öppna och härliga sällskapsytor med vardagsrum och ett stilrent, platsbyggt och komplett utrustat kök med kyl, frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrummet intill ger plats för soffa, matbord och TV-möbel. Via pampiga pardörrar nås välplanerat och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng upp till 180 cm. (Sovrummet är ca 205 cm brett och ca 250 cm långt).

Välkommen till eftertraktade kulturkvarter invid Brunkebergsåsens topp med anor från 1600-talet där Norrmalm, Östermalm och Stockholm city möts, alldeles invid Stureplan och Humlegården, nära shoppingen på Biblioteksgatan och NK så väl som skärgårdsbåtarna vid Nybroviken.

Läget är verkligen "trippel-A" för den som söker ett optimalt boende på bästa adress med närhet till allt man kan tänkas önska från både grönska och stadsliv på gångavstånd.

Välskött bostadrättsförening med god ekonomi och som äger marken i stambytt fastighet med hiss.

Planritning

Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument