Ljus hörnvåning med högt fritt frontläge, stor balkong med kvällssol & hänförande sjöutsikt.

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Extra kontaktperson
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Kristinebergs Strand 33, 4 tr Kungsholmen - Kristinebergs Strand 4 rok 102 kvm 13 000 000 kr (slutpris)
Aktuellt bud: 13 000 000 kr
Bud
Alias
Datum
13 000 000 kr
1
30/8 17:16
Unikt och sällsynt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga på Kristinebergs Strand. Strålande ljus, öppen och högt belägen hörnvåning om 102 kvm med stor och terrasslik balkong med oemotståndligt fritt frontläge mot vattnet. Sjöutsikten från balkongen över Ulvsundasjön, strandpromenaden och båtbryggorna nedanför är storslagen. Balkongen badar i sol på eftermiddag och kväll fram till solnedgång. Ena änden av balkongen har dessutom sol under morgonen och förmiddagen. Bättre än så här blir det bara inte!

Våningen ligger högt och ljust på fjärde våningen (av totalt 6), den är väldisponerad och ytterst effektiv. Den disponeras idag som en 4:a men kan enkelt återställas eller göras om till en 5:a med 3-4 sovrum eller en ännu generösare och öppnare 3:a.

Ljuset och vattnet känns alltid närvarande och den har sjöutsikt från alla rum. Här bjuds härliga och öppna ytor mellan kök, matsalsdel och vardagsrum med utgång till balkongen. Balkongen ger ett härligt möblerbart "uterum" med plats för bord, stolar och växter. Det här är verkligen den bästa platsen att blicka ut över sjö- och båtlivet nedanför. 2-3 sovrum, badrum och separat WC samt hall med bra rumssamband och plats för ytterkläder, skor och förvaring.

Varmt välkommen till soliga och härliga Kristinebergs Strand med ett av stans häftigaste sjölägen vid Mälaren! Denna våning är något utöver det vanliga, väl anpassad för både barnfamiljen och villasäljaren. Här bor ni i en välskött och äkta förening med bra ekonomi och som äger marken. Fastigheten är modern med dubbla entréer, varav en i markplan och som utan trappsteg når hissen. Till lägenheten disponeras ett rymligt källarförråd och i föreningen finns faciliteter för medlemmarna som bastu, hobbyrum, grovsoprum och en gästlägenhet. Kristinebergs Strand har ett av stans häftigaste sjölägen vid Mälaren. Här lever du i unik, maritim och rofylld boendemiljö med grönskande parker, sjökrogar, strandpromenad och badbryggor. Man kan kort och gott säga att man bor med "badrocksavstånd" till både sommar- och vinterbad precis utanför husporten.

Planritning

Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Extra kontaktperson
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument