Magnus Larsson Anette Larsdotter
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Extra kontaktperson Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Kungstensgatan 59, 5 tr Vasastan 4 rok 79 kvm 13 600 000 kr (slutpris)
Med ett eftertraktat läge i gränslandet mellan Vasastan och Norrmalm, mellan Vasaparken och Tegnérlunden, saluförs nu denna fantastiska, stilsäkra, strålande ljusa och insynsskyddade vindsvåning om fyra rum och kök fördelade på 95 m² golvyta (79 m² boyta + 16 m² ”icke mätbar yta” under snedtak) med en oslagbar karaktär och känsla. Alla önskvärda vindsdetaljer är på plats såsom högt till nock, snedtak, takfönster och fönsterkupor i dubbla väderstreck, murstockar, ljus interiörkulör, vitlaserad ekparkett och en vacker, fungerande eldstad.

Ljuvlig takterrass om ca 6 m² i fritt och soldränkt söderläge med magisk utsikt över himmel och takåsar. Terrassen erbjuder ett möblerbart och insynsskyddat uterum med plats för bord, stolar och grill samt fri utsikt mot himmel och kringliggande takåsar. Terrassen är utrustad med elstyrd markis, belysning från Asker och golv i lärkträ.

Vindsvåningen är byggd 2017 genom Betegé med genuin känsla för stil, snygg design, massor av bra förvaring och genomtänkta funktionslösningar anpassade till familjeliv så väl som umgänge i goda vänners lag. Planlösningen är genomgående, synnerligen väldisponerad och tillgänglig med härliga, öppna och sociala ytor mellan vardagsrum och kök. Ljusflödet från takfönstren och terrassdörrarna är fantastiskt.

Köket är platsbyggt i en modern och elegant design med bra förvaring och generösa arbetsytor med bänkskivor i komposit, vitvaror från Miele och Siemens såsom integrerad kyl, frys och diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn samt vinkyl (Dometic). I taket finns inbyggda högtalare. Rymlig matplats invid utgång via helglasade "sliding doors" till terrassen. Här finns även eldriven markis och infravärme. Vardagsrummet intill ger plats för soffgrupp och har en fungerande öppen spis som är fint placerad mellan vardagsrummet och köket.

Tre bra och väl tilltagna sovrum ligger avskilda från varandra på var sida av bostaden. Alla med platsbyggd förvaring. Två av sovrummen ligger dessutom i en privat sovrumsdel med access till ett stilsäkert badrum inrett med duschhörna med takdusch från Tapwell, vägghängd WC, handfat på kommod med draglådor, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Hall med grått klinkergolv och en platsbyggd skjutdörrsgarderob. Hallen ger access till ett badrum med klinkergolv, duschhörna med glasdörrar och takdusch från Tapwell, handfat, badrumsskåp och vägghängd WC.

Välskött, äkta bostadsrättsförening som äger marken i en vacker fastighet från 1888. Rymlig hiss går hela vägen upp till vindsplanet. Låg månadsavgift om endast 2.627:-.

Planritning

Magnus Larsson Anette Larsdotter
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Extra kontaktperson Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument