Strålande ljus sekelskiftestrea med högt & genomgående läge, burspråk, balkong & låg avgift.

Alla bilder
Anette Larsdotter
Din mäklare Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Bud
Datum
Alias
9 400 000 kr
6/9 17:40
1
Roslagsgatan 10, 4 tr Vasastan 3 rok 78 kvm 9 400 000 kr (slutpris)
Aktuellt bud: 9 400 000 kr
Bud
Alias
Datum
9 400 000 kr
1
6/9 17:40
Varmt välkommen till Roslagsgatan 10 och detta vackra sekelskifteshem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Med ett perfekt läge alldeles invid Odengatans livfulla gatustråk, Vasastans egen boulevard bor du tyst och högt upp i stilfull hörnfastighet från 1918 i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Våningen är smakfullt renoverad och smyckas av tidstypiska detaljer som vackert burspråk, takstuckaturer, speglade pardörrar, generös takhöjd, höga fönster med speglade nischer samt genom alla rum löper vackra golv.

Planlösningen är ljus, genomgående och ytterst väldisponerad där varje kvadratmeter kommer till nytta på allra bästa sätt. Här finns trevliga och sociala sällskapsytor mellan vardagsrum och stilrent kök i öppen planlösning. Burspråkspartiet ger vardagsrummet ett ljuvligt ljusinsläpp och fri utsikt längst med Roslagsgatans kringliggande sekelskiftesfastigheter. Två trivsamma och rymliga sovrum som ligger avskilt från varandra på var sida av lägenheten varav det ena har separat entré. Här finns ett "master bedroom" med plats för dubbelsäng och förvaring i garderobsvägg samt utgång till balkongen som ger ett härligt "uterum" med plats för utemöbler och planteringar. Det andra sovrummet är ett utmärkt barn-, tonårs- eller gästrum. Sobert badrum som inretts i stilsäkert utförande samt separat gästtoalett. Strålande ljusflöde från många fönster med härlig stadsvy över vackra fasader och böljande takåsar. En fantastisk våning som andas harmoni, rymd och atmosfär med sina trevliga sociala ytor med plats för familj och vänner.

Här bor du nära allt trevligt Vasastan har att erbjuda endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och City. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden når man efter kort promenad. Dessutom Stockholms tätaste restaurangkvarter med bl a Balzac, Mahalo, Meno Male, Lilla Ego, Jim & Jakob, Svartengrens och Pom & Flora.

Välskött förening med låga avgifter och goda hyresintäkter i vacker hörnfastighet från 1918.

Välkommen på visning!

Planritning

Anette Larsdotter
Din mäklare Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Bud
Datum
Alias
9 400 000 kr
6/9 17:40
1

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument