Härligt sekelskifte högst upp i huset! Stor balkong, högt till tak med stuckatur & vackra furugolv.

Alla bilder
Jan Borild
Din mäklare Jan Borild 070-896 96 77 jan@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse
Roslagsgatan 23a, 3 tr Vasastan 1 rok 33 kvm 3 750 000 kr (slutpris)
Välkommen till populära Sibirien och en suverän lägenhet om 33 ljusa och välplanerade kvm! Högst upp i ett vackert gårdshus från 1903. Stor balkong med förmiddagssol. Sekelskiftesdetaljerna är på plats såsom stora fönsterpartier med djupa nischer, högt till tak med stuckatur och takrosett, fina furugolv och vackra snickerier.

Lugn, lummig innergård med planteringar och uteplatser. Den gemensamma tvättstugan ligger i källaren i gårdshus B. Föreningen har en bastu i gathuset som kan nyttjas av medlemmarna. Ett stort vindsförråd tillhör lägenheten.

Synnerligen eftertraktat läge på Sibiriens huvudgata. Kvarteren kantas av en mängd trevliga butiker, restauranger, barer och caféer. Bekvämt promenadavstånd till Stureplan och nära till härliga grönområden och promenadstråk såsom Vanadislunden, Brunnsviken, Bellevueparken och Hagaparken.

För studerande är det perfekt med närhet till Handels, Stockholmsuniversitet och KTH. Områdets kommunikationer är ypperliga med både buss 2 och 4 samt promenadavstånd till Odenplan, Tekniska Högskolan och Rådmansgatan.

Trygg och stabil förening med välskött fastighet och mycket god ekonomi. Belåningsgrad 1 645 kr/kvm. Föreningen äger marken.

Planritning

Jan Borild
Din mäklare Jan Borild 070-896 96 77 jan@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument