Ljuvligt 1920-tal möter stilren & modern design. Högt & ljust läge, solig balkong & fri parkutsikt.

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Roslagsgatan 58, 5 tr Vasastan - Sibirien 2 rok 65 kvm 6 700 000 kr (slutpris)
Välkommen till en sann 1920-talsdröm, rik på såväl stil som hemtrevlig känsla! Högt belägen på våning 5 av 6 (endast vindsvåning ovanför) i vacker och välskött fastighet från 1925 med hiss, ett stenkast från Hagaparken och Brunnsviken, saluförs nu denna optimala och smakfullt renoverade tvårummare med möblerbar hall om 65 kvm. Härlig fri parkutsikt över Vanadislunden och en extra stor balkong i rofyllt, öppet och insynsskyddat läge mot innergården med sol från morgon till lunchtid samt vidsträckt utsikt över himmel och kringliggande takåsar.

Stilren design och modern komfort, sober färgsättning och bra förvaring samsas på bästa sätt med de vackra detaljerna från fastighetens byggår. Högt till tak om ca 2,85 meter, trägolv och fiskbensparkett. Spegelmönstrade dörrar, lister och snickerier i vitt samt serveringsskåp. Stora fönsterpartier i dubbla väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och fri utsikt.

Lägenhetens planlösning är mer eller mindre perfekt. Den är väldisponerad, funktionell och genomgående mot gård och återvändsgata. Här ges en öppen och strålande ljus sällskapslösning mellan vardagsrum och kök. Köket i ett stilsäkert utförande med köksö har bra arbetsytor, generös förvaring och komplett maskinell utrustning. Från köket nås den stora balkongen med högt och fritt läge invid takåsarna. Det är dessutom tillåtet att ha grill på balkongen.

Det angränsande vardagsrummet ger plats för soffgrupp och matsalsbord invid ett stort vackert fönsterparti. Ett större sovrum med plats för dubbelsäng och generös förvaring i garderobsvägg. Sovrummet är högt beläget med fint ljusinsläpp och fri utsikt mot kringliggande takåsar och Vanadislundens grönska.

Detta är kort och gott ett boende som uppfyller den kräsnes krav på modern standard, stil och komfort i mycket välskött och renoverad fastighet och i en förening som har 2 st återstående hyresrätter som god framtida tillgång. Föreningen har dessutom ett eget garage med 13 st laddplatser för medlemmarna i källaren för 2.000:-/månad (separat kö). Nyrenoverad och grönskande innergård med trädgårdsmöbler, planteringar, cykelplats och återvinning.

Planritning

Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument