Vacker, ljus & drömlik parkvåning vid Tegnérlunden med stor solig balkong & 3,50 meter i takhöjd.

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se

Gå på visning

söndag 1 okt
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Tegnérgatan 36, 3 tr Vasastan - Tegnérlunden 3 rok 87 kvm 11 300 000 kr (slutpris)
I klassiska Vasastadskvarter och i fastighet uppförd år 1887-1890, på en av Stockholms bästa adresser vid Tegnèrlunden, har vi nu glädjen att presentera denna underbara och högt belägna sekelskifteslägenhet om tre rum och 87 kvm i mycket gott skick. Stor balkong med eftermiddag och kvällssol mellan ca kl 16.00-19.30 ger ett härligt, rofyllt och möblerbart "uterum" mot grönskande och lugn innergård.

Lägenheten är smakfullt renoverad i ett stilsäkert utförande med de vackra sekelskiftesdetaljerna på plats såsom en imponerande takhöjd om ca 3,50 meter med dekorativa stuckaturer och rosetter, massiv fiskbensparkett, golvsocklar, spegelmönstrade pardörrar och snickerier samt högresta fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp och vy mot parken samt kringliggande sekelskiftesfastigheter. Detta i kombination med fina och moderna materialval samt sobra kulörer från Farrow and Ball Little Greene ger bostaden karaktär och en känsla som slår det mesta.

Planlösningen är klassiskt disponerad, den är genomgående från gården till gatan, flödar av ljus från dubbla väderstreck och är både effektiv och tillgänglig med massor av bra och platsbyggd förvaring. Sociala sällskapsytor och vackra rum i fil, kök som är välutrustat, stort badrum och två rymlig sovrum, varav "master bedroom" i rofyllt läge och med utgång till balkongen.

Lägenheten är en sann sekelskiftesdröm, unik i sitt slag tack vare sitt förträffliga läge i parkmiljö i Vasastan och med allt man kan önska av stil och genuin känsla. Föreningen är mycket välskött, äger marken och har en synnerligen god ekonomi med låg skuldsättning med lån bundna med ränta under 1 % i flera år framåt. Föreningen har dessutom nyligen sålt en hyresrättslokal som omvandlas till bostadsrätt och därmed stärker föreningens nettokassa med ca 25.700.000:-.

Planritning

Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se

Gå på visning

söndag 1 okt
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument