Stilfullt sekelskifte, högst upp med stort sällskapskök, balkong, kakelugn och dubbla ingångar.

Alla bilder
Magnus Larsson Anette Larsdotter
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Extra kontaktperson Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Upplandsgatan 48, 4 tr Vasastan - invid Odenplan 5 rok 139 kvm 15 500 000 kr (slutpris)
- DUBBLA INGÅNGAR GER MÖJLIGHET TILL UTHYRNINGSDEL.
- STAMBYTT FASTIGHET (2018).
- OEXPLOATERAD RÅVIND SOM TILLGÅNG I FASTIGHETEN.
- MÖJLIGT ATT FLYTTA IN TILL JUL.

Med ett ljust och genomgående läge, högst upp i fastighet från 1884, har vi nu glädjen att saluföra ett eftertraktat sekelskiftesboende i en femrummare vid Odenplan. I denna klassiskt vackra, magnifika och strålande ljusa sekelskifteslägenhet om 139 kvm med både balkong och kakelugn, finns allt man kan önska av stil och genuin känsla. Välkommen till Upplandsgatan 48 och ett av Stockholms mest eftersökta lägen och adresser.

Lägenheten har varsamt renoverats och är i ett gott skick med fina materialval, sober färgsättning och bra förvaring. Allt i en perfekt symbios med de vackra, tidsenliga och dekorativa detaljerna från byggåret. Generös takhöjd med stuckaturer och rosetter, vita snickerier, golvsocklar, trägolv, spegelmönstrade skjutdörrar och franska pardörrar, fungerande kakelugn samt flertalet vackra och högresta fönsterpartier med djupa nischer.

Planlösningen är genomgående från gården till gatan, den är ytterst väldisponerad, flödar av ljus från två väderstreck och är tillgänglig för både barnfamiljen och villasäljaren. Tre vackra rum i fil och ett stilfullt, välutrustat och stort matsalskök med köksö, plats för större matbord och många sittande, tre höga fönster i bredd och utgång till balkongen som har morgon- och förmiddagssol samt fri och öppen utsikt över lummiga innergårdar samt kringliggande takåsar.

Vardagsrum med kakelugn och plats för både soffgrupp och TV-möbel. Tre till fyra bra sovrum. Ett av sovrummen har egen ingång med tillhörande badrum. Perfekt för den stora familjen med hemmavarande tonåring eller deras gäster. I skjutdörrsgarderoben finns vatten och avlopp framdraget så det är med andra ord förberett för att sätta in ett pentry eller dylikt för den som ser möjligheten att skapa en uthyrningsdel.

Två stilrena badrum. Det ena badrummet renoverades 2018 i samband med fastighetens stambyte, det är helkaklat och stilsäkert inrett med golvvärme, skivor i kalksten, inbyggt badkar med duschanordning, vägghängd toalett, handfat, badrumsskåp och i övrigt smart inbyggda förvaringslösningar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Det andra renoverades 2015 och smakfullt inrett i Cararramarmor och utrustat med dusch, toalett, handfat, handdukstork och bra förvaring.

Kombinationen av det svårslagna läget vid Odenplan och Vasaparken, adressen, läget i fastigheten och våningens attribut och trivsamma känsla, ger ett eftertraktat familjeboende boende i Vasastan utöver det vanliga i en välskött, äkta förening bildad redan 1918 med bra ekonomi och som äger marken. Fastighet med alla stora renoveringar gjorda och rymlig hiss med plats för barnvagn. Lägenheten disponerar två förråd om ca 14 och ca 8 kvm på vinden en trapp upp.

Planritning

Magnus Larsson Anette Larsdotter
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Extra kontaktperson Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument