Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Västeråsgatan 9, 5 tr - vindsvåning Vasastan 3 rok 68 kvm 11 000 000 kr (slutpris)
Med ett strålande ljust och genomgående läge, högst upp i fastighet från 1924 med barnvagnsvänlig hiss hela vägen upp till våningsplanet, i en skuldfri förening och på en bra adress i Vasastan, saluförs nu denna strålande ljusa, stilsäkra och nyproducerade (färdigställd 2021) vindsvåning om tre rum och totalt 81 kvm (68kvm boa + 13 kvm "icke mätvärd yta under snedtak") inne och 6 kvm på en soldränkt takterrass ute.

Terrassen i söderläge ger ett möblerbart uterum med sol från morgon och förmiddag till senare eftermiddag. Här ges plats för blommor och planteringar, loungemöbler och grill. Motordriven markis med fjärrstyrning och vind- samt solsensor möjliggör användning av terrassen oavsett väder eller om man bara vill avnjuta sommarlunchen i skuggan.

Våningen, uppförd och färdigställd 2021 genom Savana Invest AB, präglas av genomgående exklusiva och påkostade materialval, digitala lösningar (ljus, ljud, eldstad m.m.), bra förvaring, sobra kulörer och i övrigt alla moderna bekvämligheter som kan önskas.

I denna vindsvåning erbjuds en fantastisk rymd med snedtak och 4 meter i taknock, öppen spis, takfönster och fönsterkupor i dubbla väderstreck är vindsattribut som skapar en härlig atmosfär.

Planlösningen är väldisponerad, tillgänglig och effektiv på sin totala golvyta. Härliga och öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Exklusivt och stilsäkert kök från SieMatic med luckor i grå ton, bänkskivor och stänkskydd i marmorkomposit och komplett maskinell utrustning från Miele.

Vardagsrum med plats för både soffgrupp, matbord, TV-möbel, öppen spis och utgång via helglasade skjutdörrar till takterrassen. I anslutning till vardagsrummet finns även en möblerbar arbetshörna med takfönster.

Två bra sovrum i norrläge, varav "master bedroom" med plats för dubbelsäng och rymlig klädförvaring i skjutdörrsgarderob samt ett mindre barn-, gäst- eller arbetsrum - även det med platsbyggd förvaring.

Hall med plats för ytterkläder och skor samt ett stort badrum med alla bekvämligheter. Badrummet är inrett med Carraramarmor på väggar och golv med värme, duschplats, vägghängd WC, handfat på kommod samt tvättmaskin och torktumlare "side by side".

Skuldfri och äkta bostadsrättsförening i en vacker och kulturklassad hörnfastighet från 1924, belägen i korsningen av Västmannagatan och Västeråsgatan i lugna och rofyllda kvarter mellan Odenplan, Hagaparken, Brunnsviken och Hagastaden.

- 6 kvm soldränkt takterrass.
- 81 kvm golvyta (68 + 13 kvm).
- Vattenburen golvvärme och inbyggda högtalare.
- Eldstad med appfunktion.
- Magisk utsikt och flödande ljus från takfönster och takkupor.
- Hiss som går hela vägen upp till våningsplanet.
- Skuldfri och äkta förening med ca 5.000.000:- i kassan.

Planritning

Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument