Stilren, drömlik & optimerad sekelskiftesfyra invid Vasaparken. Egen rogivande uteplats mot gården.

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Kungstensgatan 60, 1 tr Vasastan 4 rok 74 kvm 9 500 000 kr (slutpris)
I klassiska Vasastadskvarter och i fastighet uppförd år 1887-1890, på en av Stockholms bästa adresser mellan Odenplan, Vasaparken och Tegnèrlunden, har vi nu glädjen att presentera denna underbara, stilrena och familjevänliga fyrarummaren i absolut toppskick. Tillgång till egen uteplats med eftermiddag och kvällssol ger "villakänsla" - mitt i stan!

Lägenheten är smakfullt totalrenoverad under 2021 i ett stilsäkert utförande med detaljer i sekelskiftesstil såsom en imponerande takhöjd om ca 3,50 meter med dekorativa stuckaturer och rosetter, ljuspigmenterade parkettgolv, golvsocklar, spegelmönstrade dörrar och snickerier samt högresta fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp. Detta i kombination med fina och moderna materialval, sobra kulörer och massor av smarta förvaringslösningar ger bostaden karaktär och en känsla som slår det mesta.

Planlösningen är verkligen optimerad, den är genomgående från gården till gatan och har ett ljusflöde från dubbla väderstreck. Sociala sällskapsytor genom vardagsrum och kök. Vardagsrummet med platsbyggda bokhyllor och plats för både soffgrupp och matsalsbord. Hjärtat av bostaden är köket, platsbyggt och effektivt planerat med luckor i ljus ton, bänkskivor i komposit och komplett maskinell utrustning.

Tre bra sovrum ligger ostört in mot gården. Ett "master bedroom" med plats för dubbelsäng och förvaring. Två mindre sovrum som utmärkt disponeras som barnrum, varav det ena har utgång till uteplatsen och innergården. Entré och hall med platsbyggd förvaring. Badrum i ett stilsäkert utförande med golvvärme, vägghängd WC, handfat på kommod med draglådor och dusch med både hand- och takdusch.

Lägenheten är en sann sekelskiftesdröm, unik i sitt slag tack vare sitt förträffliga läge i parkmiljö i Vasastan och med allt man kan önska av stil och genuin känsla. Föreningen är mycket välskött, äger marken och har en synnerligen god ekonomi med låg skuldsättning (4.968:-/kvm bostadsrättsyta), en kassa på ca 9 mkr och goda intäkter från hyreslokaler. Föreningen har dessutom 4 st återstående hyresrättslägenheter som dold framtida tillgång och en stor innergård med plats för både lek och socialt umgänge samt två stora orangerier som disponeras fritt av föreningens medlemmar.
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument