Ditt hem är scenen för livets skådespel. Vi för det vidare i rätta händer.

Även om du ska sälja ditt hem för att du är på väg mot något nytt och spännande så brukar de flesta av oss få en liten knut i magen när det är dags. Det är inte så konstigt med tanke på hur mycket trygghet vårt hem ger oss och hur nära förknippat det är med vår personlighet. Och inte minst vilken stor ekonomisk betydelse en bostadsaffär har.

Vi är noga med att hemmet ska presenteras både vackert och stilfullt, likväl som personligt med den historia just du har att berätta om känslan i ditt hem. Vi har en genomtänkt strategi för hur fördelarna i din bostad ska lyftas fram, vi känner dina köpare väl och vet att den bästa införsäljningen är kombinationen av deras framtidsdrömmar och historierna ni har att berätta.

De mäklare du möter hos oss vet vad som krävs för att just din affär ska bli lyckad. Du kan lita på att vi tar hand om försäljningen av ditt hem med den höga ambition, etik, transparens och stöd som ger dig trygghet genom hela processen.

Vi ger dig råden du behöver. Boka en fri värdering.

Vad du får när du säljer med oss.

Mäklare som kan sitt yrke

Vi som jobbar här delar samma inställning till mäkleriet och drivs av kvalitet och affärsmässighet. Våra visningar är mer än bara ett öppet hus och vi är måna om relationerna till både säljare och köpare för att skapa en trygg och hållbar affär. Vi är aktiva, pålästa och omsorgsfulla i såväl mötet med kunderna som i uppföljningen.

Vackra bilder av ditt hem

Vi har väldigt höga krav på bilder och jobbar därför med några av Sveriges bästa bostadsfotografer. De har en unik känsla för hur hemmen kan porträtteras och lägger ned mycket tid på urval av bilder och redigering. Våra mäklare är alltid engagerade och guidar dig inför förberedelserna.

Inspirerande och snygga prospekt

Våra prospekt är designade och genomarbetade för att ge läsaren en välkomnande, informerande och inspirerande bild av ditt hem. Precis som i ett inredningsmagasin har vi också lyft fram mer av hemmet och hur det är att leva där, utöver all nödvändig fakta och information.

Anpassad digital marknadsföring

Det allra bästa sättet att ge dig en lyckad bostadsaffär är att hitta den köpare som värdesätter fördelarna med ditt hem allra högst. För att just de ska hitta ditt hem bland alla andra precis i rätt stund så arbetar vi aktivt med smart och anpassad digital marknadsföring.

Vårt kundregister

Vi har ett stort och aktivt kundregister med potentiella kunder som är intresserade av just din bostad. Vi jobbar aktivt med att upprätthålla vårt nätverk och att de kunder som är med i vårt register får relevant urval av de vackra hem som vi får in som kommande eller till salu.

Vårt nätverk

Tillsammans har vi förmedlat tiotusentals bostäder med en samlad erfarenhet av de främsta stylisterna, bästa städfirmorna och prisvärda tjänsteleverantörer som kan tillföra din flyttprocess ett mervärde.

Boka en fri värdering

Logotyp Tradition logotyp