Våra mäklare Bli en del av oss Nyheter

Från en hand till en annan.

Vi är otroligt glada att få kalla oss just Tradition. Inte för att vi tycker om att blicka tillbaka, utan för att vi vill ta oss framåt. En tradition förs vidare över generationer för att den är värd att bevara. På samma sätt är tanken på kvalitet och långsiktighet central för vår vision av ett bra mäkleri. När vi sätter vår signatur på något så är det med eftertanke och övertygelse om att det når upp till vår höga standard.

Vi har hjälpt människor att hitta hem i 25 år. Vi finns här när det är dags för dig.

Kontakta oss

Hur allt började

Tradition Fastighetsmäkleri startade 1998. Ambitionen var att skapa en riktigt professionell och kundorienterad mäklarverksamhet där människan och kunden sattes i centrum. Första kontoret etablerades på Grevgatan och företaget fick god respons med både fina lägenheter men framför allt villor i Bromma och på Lidingö.

Tradition växte sedermera med fler mäklare och flyttade in i nya lokaler på Storgatan 18. Under början av 2000-talet förmedlades ett stort antal våningar i innerstaden samt villor i närförort, även fina sjöställen i Stockholm skärgård kom in i utbudet. Tradition blev mäklarfirman som kunde ge familjer en helhetsservice oavsett om det var deras hem eller sommarnöje.

Kontor öppnades i både Bromma och i närheten av Skurusundet och verksamheten förgrenades ut. Efter många år i branschen så gick mäklare i pension eller flyttade ut från staden. Verksamheten har därför under de senare åren varit fokuserad kring Nacka, Värmdö och Saltsjöbaden.

Nästa steg

Nu, 25 år senare, har vi tagit nästa steg på vår resa. I sann traditionsanda tar vi respektfullt det goda vidare och firar våra 25 år på marknaden med att gå samman med ett antal av Stockholms bästa mäklare och återigen finnas representerade över hela Stockholm. Vi byter även utseende och hemsida.

Vad vi står för och vilka vi vill vara i mäklarbranschen lever dock kvar och vi fortsätter utmärka oss som ett kvalitetsmäkleri med stor fokus på både det kommersiella och våra kunder.

När du gör affärer via oss vill vi att du ska vara säker på att det görs med största omsorg, noggrannhet och respekt. Vi vet att det bästa hemmet är det som är ditt.

Allt sitter i detaljerna

Logotyp

Boka en fri värdering

Tradition logotyp