Drömboende i två etage högst upp bland Birkastans takåsar med balkong & takterrass i sydväst!

Alla bilder
Anette Larsdotter
Din mäklare Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Torsgatan 49, 5 & 6 tr Vasastan 6 rok 145 kvm 15 990 000 kr (slutpris)
Aktuellt bud: 15 990 000 kr
Bud
Alias
Datum
15 990 000 kr
1
17/4 14:00
Varmt välkommen till Torsgatan 49 och detta vackra hem som överträffar det mesta. Attraktivt och tyst belägen högst upp i huset i eftersökta kvarter invid Sankt Eriksplan med Rörstrandsgatan och Birkastans trevliga kvarter med mängder av populära caféer, restauranger och butiker.

Våningen är en sann familjedröm i två etage om totalt 156 kvm golvyta (145 kvm boa + 11 kvm "icke mätvärd yta under snedtak") vilket ger en härlig "villakänsla" på taket med både balkong och magisk takterrass i sydväst med fri utsikt över himmel och kringliggande takåsar. Stora och härliga sällskapsytor samt tidstypiska detaljer från tidigt 1900-tal som stuckaturer, takrosetter, generös takhöjd, höga fönster och två vackra fungerande kakelugnar. Detta i kombination med övre etagets tilltalande vindsatmosfär med synliga takbjälkar, ca 3,50 meter till nock och fint ljusinsläpp från takfönster som förstärker känslan av höjd och rymd. Ett extraordinärt boende som blandar sekelskifte med nutid för den som söker något utöver det vanliga.

Planlösningen är för övrigt ovanligt väldisponerad med fyra bra sovrum, varav ett rymligt master bedroom och tre utmärkta barn-/tonårsrum. Underbart kök som inbjuder till matlagning med plats för matsalsbord för stora middagssällskap. Två badrum, ett på vardera våningsplan, vilket skapar en känsla av lyx i vardagen.

Här bor du nära allt trevligt Vasastan har att erbjuda som Rörstrandsgatan, Vasastans främsta gågata med dess populära restaurang utbud. Lummiga strandpromenader längs Karlbergskanalen, Vasaparken, Hagaparkens underbara natur, motionsspår och badmöjligheter. Mycket goda kommunikationer med bussar, tunnelbana och flygbussar (Sankt Eriksplan) samt pendeltåg från Vanadisplan.

Välskött förening som äger marken i vacker fastighet från 1904.
Välkommen till ett kvarter du aldrig vill lämna!

Planritning

Anette Larsdotter
Din mäklare Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument