Familjevänligt, exklusivt och mycket väldisponerat med havsnära läge i idylliska Viggbyholm.

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Norrskensvägen 1 C Viggbyholm - Sjösidan 9 rok 175 kvm 10 950 000 kr /Bud
Välkommen till detta stilrena och exklusiva parhus uppfört 2016 i smakfull New England-stil. Vackert beläget med solig hörntomt i Viggbyholms vackra villaidyll med havsnära läge invid Stora Värtan. Huset i toppskick är stilsäkert inrett med påkostade materialval, sober färgsättning och massor av bra och smarta förvaringslösningar som ser ger ett bekvämt, ytterst väldisponerat, lättskött och familjevänligt hem om 175 kvm fördelat på tre våningsplan. Lagom stor tomt om 454 kvm (mark som ingår i upplåtelsen) ger många möjligheter för den aktiva barnfamiljen. Till huset hör även en praktisk och varmbonad friggebod om ca 15 kvm och två parkeringsplatser med möjlighet att installera laddbox till.

9 rum och kök, varav hela 5 sovrum, ett badrum på varje plan, generösa och ljusa sällskapsytor samt soldränkt uteplats (sol från ca kl 13 till sen kväll) och grönskande trädgård med stort trädäck, härliga umgängesytor för sommarmöblering, planteringar, spabad och plats för barnens studsmatta m.m.

På entréplanet har man de sociala och öppna sällskapsytorna med ett stort, rymligt och stilsäkert kök från Marbodal Lindö. Köket i fransk lantlig stil och med moderna linjer är utrustat med komplett maskinpark från Siemens, vinkyl, luckor i lingrön kulör, köksö och bänkskivor i Cararramarmor. Matsalsdel med plats för större matbord invid ett vackert och spröjsglasat burspråksparti samt vardagsrum med plats för soffgrupp samt direktaccess till uteplatsen. Välkomnande entré och hall med plats för ytterkläder och förvaring samt access till ett badrum med dusch och toalett. På entréplanet finns ett sovrum och en tvättstuga med klädvård egen groventré, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och plats för förvaring.

På mellanplanet finns tre bra sovrum, vardagsrum med utgång till balkong med havsglimt samt ett stort badrum med både dusch och badkar, handfat på kommod och toalett. På det övre vindsplanet, utmärkt att disponera som egen tonårsdel, finns ett rymligt sovrum, allrum, ett badrum med dusch och toalett samt förråd.

Mycket centralt, eftertraktat och barnvänligt läge på Viggbyholms populära sjösida med direkt närhet till Stora Värtan med småbåtshamn och fin strandpromenad. Området är lugnt och rogivande med närhet till Viggbyholms herrgård, bad, skolor, förskolor, idrottsplats, utmärkta kommunikationer och fina rekreationsområden.

Detta bostadsrättsparhus ger ett unikt och eftertraktat "villaboende" utan lagfarts- och pantbrevskostnader. Bostadsrättsföreningen är välskött och lågt skuldsatt med endast 5 mkr i lån.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Norrskensvägen 1 C
  Område
  Viggbyholm - Sjösidan, Täby
  Postadress
  183 63 TÄBY
  Förening
  Brf Norrskenet i Täby
  Lgh.nr
  4
  Bo & biarea
  175 + 15 m²
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens lägenhetsförteckning
  Antal rum
  9 rum och kök, varav 5 sovrum
  Månadsavgift
  5 000 kr/mån Övriga driftskostnader per månad: Vatten ca 400:-. Värme och hushållsel inkl elnät ca 3.000:-. Hemförsäkring ca 250-300:-. Sopavgift ca 250:-.
  Pris
  10 950 000 kr /Bud
  Balkong
  Ja
 • Byggnadsår
  2016
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump är från Nibe och vattenburen golvvärme.
  Ventilation
  Mekanisk frånluftsventilation från kök och badrum, tilluft via ytterväggsventiler.
  Tomtarea
  454 m². Mark som ingår i upplåtelsen.
  Tomtarea
  454 m²
  Uteplats
  Stor uteplats med sol från ca kl 13 och fram till sen kväll, trädäck och plats för bord, stolar, loungemöbler, grill och planteringar. I anslutning till uteplatsen finns ett spabad och plats för studsmatta eller dylikt.

  Balkong på mellanplanet med havsglimt och ett flertal franska balkongfönster.
  Bilplats
  Två parkeringsplatser.

  TV- och internetanslutning

  Bredband
  TV och bredband från Telia.

  Energideklaration

  Primärenergital
  43 kWh/m2 och år
  Energiklass
  C
 • Namn
  Brf Norrskenet i Täby
  Adress
  Norrskensvägen 1
  Byggnadsår
  2016
  Org.form
  Bostadsrättsförening
  Org.nummer
  769629-6545
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  4 st
  Överlåtelseavgift
  1433 kr (betalas av
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Äger föreningen marken?
  Ja
  Om föreningen Bostadsrättsföreningen Norrskenet i Täby äger fastigheterna Täby Viggbyholm 80:12 samt Täby Viggbyholm 80:21 i Täby. Föreningen består av 4 st bostadsrätter fördelade på två parhus uppförda genom hustillverkaren Skidstahus. Husen stod färdiga för inflytt i slutet av 2016. De båda fastigheternas totala tomtareal uppgår till 2.042 kvm och boarean uppgår till 730 kvm.

  Föreningens ekonomi:
  Per 2022-12-31 uppgick föreningens lån till 5.000.000:- vilket ger en skuldsättningsgrad på 6.849:-/kvm boarea. Omsättningstillgångarna (kassa och bank) uppgick till 160.912:-.
 • Pris
  10 950 000 kr /Bud
  Månadsavgift
  5 000 kr/mån. Övriga driftskostnader per månad: Vatten ca 400:-. Värme och hushållsel inkl elnät ca 3.000:-. Hemförsäkring ca 250-300:-. Sopavgift ca 250:-.
  Andel i föreningen
  24.85%
  Andel av årsavgift
  24%
  Indirekt nettoskuldsättning
  1 161 381 kr.
  Pantsatt
  Ja

Planritning

(4)
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument