Familjevänligt, exklusivt och mycket väldisponerat med havsnära läge i idylliska Viggbyholm.

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Norrskensvägen 1 C Viggbyholm - Sjösidan 9 rok 175 kvm 10 400 000 kr (slutpris)
Välkommen till detta stilrena och exklusiva parhus uppfört 2016 i smakfull New England-stil. Vackert beläget med solig hörntomt i Viggbyholms vackra villaidyll med havsnära läge invid Stora Värtan. Huset i toppskick är stilsäkert inrett med påkostade materialval, sober färgsättning och massor av bra och smarta förvaringslösningar som ser ger ett bekvämt, ytterst väldisponerat, lättskött och familjevänligt hem om 175 kvm fördelat på tre våningsplan. Lagom stor tomt om 454 kvm (mark som ingår i upplåtelsen) ger många möjligheter för den aktiva barnfamiljen. Till huset hör även en praktisk och varmbonad friggebod om ca 15 kvm och två parkeringsplatser med möjlighet att installera laddbox till.

9 rum och kök, varav hela 5 sovrum, ett badrum på varje plan, generösa och ljusa sällskapsytor samt soldränkt uteplats (sol från ca kl 13 till sen kväll) och grönskande trädgård med stort trädäck, härliga umgängesytor för sommarmöblering, planteringar, spabad och plats för barnens studsmatta m.m.

På entréplanet har man de sociala och öppna sällskapsytorna med ett stort, rymligt och stilsäkert kök från Marbodal Lindö. Köket i fransk lantlig stil och med moderna linjer är utrustat med komplett maskinpark från Siemens, vinkyl, luckor i lingrön kulör, köksö och bänkskivor i Cararramarmor. Matsalsdel med plats för större matbord invid ett vackert och spröjsglasat burspråksparti samt vardagsrum med plats för soffgrupp samt direktaccess till uteplatsen. Välkomnande entré och hall med plats för ytterkläder och förvaring samt access till ett badrum med dusch och toalett. På entréplanet finns ett sovrum och en tvättstuga med klädvård egen groventré, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och plats för förvaring.

På mellanplanet finns tre bra sovrum, vardagsrum med utgång till balkong med havsglimt samt ett stort badrum med både dusch och badkar, handfat på kommod och toalett. På det övre vindsplanet, utmärkt att disponera som egen tonårsdel, finns ett rymligt sovrum, allrum, ett badrum med dusch och toalett samt förråd.

Mycket centralt, eftertraktat och barnvänligt läge på Viggbyholms populära sjösida med direkt närhet till Stora Värtan med småbåtshamn och fin strandpromenad. Området är lugnt och rogivande med närhet till Viggbyholms herrgård, bad, skolor, förskolor, idrottsplats, utmärkta kommunikationer och fina rekreationsområden.

Detta bostadsrättsparhus ger ett unikt och eftertraktat "villaboende" utan lagfarts- och pantbrevskostnader. Bostadsrättsföreningen är välskött och lågt skuldsatt med endast 5 mkr i lån.

Planritning

Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument