Takterrass med magisk sjöutsikt i Antibes

Alla bilder
Björn Sommar
Din mäklare Björn Sommar 070-885 22 56 bjorn.sommar@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
2 rok 54.2 kvm 540 000 EUR
I hjärtat av Ponteil mellan Antibes och Juan-Les-Pins säljer vi nu en lägenhet med en fantastisk takterrass. Högst upp i det mycket välskötta huset ligger denna tvåa om 54 kvm med två balkonger och en takterrass på 93 kvm. Det är ett svenskt par som säljer lägenheten och de har renoverat den 2019 i nordisk stil med bland annat trägolv i hela bostaden. Fastigheten ligger utmed Boulevard President Wilson som har flera små butiker och mataffärer, här är det såklart lite trafik men fördelen är att det känns tryggt och säkert med folk i rörelse. Lägenheten ligger högst upp och märker inte av trafiken. Sovrummet ligger dessutom mot den grönskande lugna baksidan som är en liten återvändsgata. Den tar man ner genom villakvarteren mot Antibes eller stranden. Det tar ca 10 minuter att gå så är man nere på Strandpromenaden.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  53 bis Boulevard du Président Wilson
  Postadress
  06600 Antibes
  Område
  Antibes - Juan Les Pins
  Provins
  Provence-Alpes-Côte d'Azur
  Boarea
  54.2 m²
  Areakälla
  DPE - mätning
  Antal rum
  2 rum och kök
  Våningsplan
  Våning 7 av 7. Hiss finns.
  Månadsavgift
  160 EUR/mån
  Pris
  540 000 EUR
 • Lägenheten ligger högst upp i huset med en genomgående ljus planlösning. I väster mot gatan har man ett vardagsrum om ca 20 kvm med köket i öppen planlösning, rum och kök ligger med ett stort skjutfönster till en stor balkong om 15 kvm (kvällssol). Köket är från IKEA och har full maskinell utrustning med spishäll, ugn, diskmaskin kyl/frys.
  I öster mot havet och morgonsolen ligger sovrummet, rymligt och ljust med skjutfönster till en underbar balkong med utsikt mot havet över en trädgård till ett äldreboende. Rummet har plats för dubbelsäng, arbetshörna och förvaring.
  Via hallen når man badrummet som är helkaklat med klinkergolv. Komod med handfat och stor spegel samt ett linneskåp från IKEA. Italiensk dusch med glasad duschvägg samt tvättamskin. Vägg i vägg med badrummet ligger en Walk-in-closet med gott om plats för förvaring.
  Hall med plats för att hänga av sig ytterkläder. Säkerhetsdörr.
  Takterrassen tar man sig till via en trappa på balkongen vid vardagsrummet / köket. Uppe på terrassen är det fri sikt mot Antibes, alperna och havet. Taket delas med en skiljevägg till grannen som har den "andra halvan" av taket. Terrassen om 98 kvm är möblerad med utemöbler och flera blomsterarrangemang som har ett automatiskt bevattningssystem.
  Garage finns i huset och man har egen inbyggd parkering om ca 14 kvm.
  Förråd om ca 2 -3 kvm finns i garaget.
 • Byggnadstyp
  Flerfamiljhus - 7 våningar
  Byggnadsår
  1987
  Fasad
  Puts
  Stomme
  Betong
  Fönster
  2-glas

  Exteriör

  Terass
  93 kvm
  Balkong
  22 kvm

  Avstånd

  Flygplats
  1500 m
  Hav
  700 m
  Supermarket
  50 m
  Strand
  700 m
 • Driftskostnader per år

  Elkostnad
  240 EUR
  Försäkring
  88 EUR
  Antal personer i hushållet
  2 st
  Summa
  328 EUR/år
  Eftersom avgifterna betalas i Euro har vi valt att redovisa det i Euro. Nuvarande ägare har haft en driftkostnad på avgift 160 Euro plus övriga kostnader 28 Euro i månaden.
 • Allmänt Le Ponteil är ett vackert exklusivt område mellan Nice och Cannes med många vackra äldre hus, trädgårdar men framförallt stränder.
  Kommunikation Tåg till Nice / Cannes från Juan-Les-Pins
  Närservice Affär på Boulevarden utanför huset.
  Parkering Garage i huset med låst separat plats
  Övrigt Ponteil / Antibes har ett perfekt läge mellan Nice och Cannes, och är storleksmässigt den andra största staden på Cote d’Azur. Staden har vuxit samman med grannstaden Juan les Pins och är känd för sin stora hamn Port Vauban, som är den största lyxbåthamnen på hela Cote d’Azur och en av de största i Europa.
  Den gamla stadsdelen i Antibes är oerhört charmig med sina små slingrande gator. Gränderna är fyllda med mysiga restauranger, specialbutiker, små torg och inte minst den lokala marknaden, Marche Provencal. Där kan man köpa allt från färsk fisk, grönsaker, ostar, smycken till lokala specialiteter. Antibes har ett stort utbud av bra restauranger och caféer i olika prislägen. De ligger över hela staden, men i den gamla stadsdelen ligger många mindre mysiga restauranger.

Planritning

Björn Sommar
Din mäklare Björn Sommar 070-885 22 56 bjorn.sommar@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument