Drömhus i naturskön familjeidyll!

Alla bilder
Ioana Monciu Amores
Din mäklare Ioana Monciu Amores 070-456 40 59 ioana@tradition.se

Gå på visning

söndag 16 jun
11:30 - 12:15
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Kils gårdsväg 15B Nacka - Saltsjö Boo 6 rok 160 kvm 6 500 000 kr Utgångspris/Bud
Välkommen till ett modernt och drömmigt parhus i tre plan med plats för den stora familjen att växa i. Här bor du intill Kilsviken i barnvänligt och naturnära område, med ett perfekt läge för barnfamiljen då huset är beläget längst in på återvändgata. Stor och solig tomt med både plana ytor och skogsområde som skapar otaliga möjligheter med härliga uteplatser att umgås och relaxa i såväl som stora lekytor för barnen. Från entreplan nås den magiska, gräsbelagda tomten som mynnar ut i skogsområdet. Från tomten går en trappa upp till en fin trädäckad altan i ostört läge. Altanen nås även från master bedroom vilket gör den perfekt som ett hemlig oas för föräldrarna att njuta av kvälssolen i. Som om inte det vore nog så finns även en generös hörnbalkong dit samtliga sovrum högst upp i huset har egen utgång till.

Huset som byggdes 2016 har en otroligt genomtänkt och trevlig planlösning med härliga sociala ytor i vardagsrum, kök och matplats. Populär Brf med mycket god sammanhållning, en riktigt Bullerby-känsla som de boende i föreningen uttrycker det! Nära bad och båtliv, förskola och skola, bussar och natur. Vid vattnet finns en båtbrygga med ledig båtplats och en flytande bastuanläggning med soldäck som är en del av Kilvikens samfällighet och där man har möjlighet att hyra in sig. I området finns en härlig lekplats för barnen. På några minuters promenad når ni Velamsund, ett av Nackas största friluftsområden. I närheten finns även ridskola, kajakklubb, båtklubb samt elljusspår samt fina badplatser vid Velamsundsbadet. Två parkeringsplatser intill huset och gott om extra förvaring både inne på vinden och ute i förråd. Bussar går från hållplats Kils Gård flera gånger i timmen och tar er till slussen på 30 minuter! Här bor ni i skärgårdsmiljö endast 15 minuter med bil från centrala Stockholm. Välkomna till ett boende utöver det vanliga!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Kils gårdsväg 15B
  Område
  Nacka - Saltsjö Boo, Stockholm
  Förening
  Brf Sjöglimten
  Lgh.nr
  2001
  Boarea
  160 m²
  Areakälla
  föreningens information
  Antal rum
  6 rum och kök
  Balkong
  Ja
  Månadsavgift
  7 260 kr/mån I avgiften ingår vatten & sophämtning (ett vattentillägg på 490 kr/mån tillkommer).
  Pris
  6 500 000 kr Utgångspris/Bud
 • Detta är ett hem som genomsyras av en modern lyx, med dess fina badrum, ljust färgsatta väggar, härliga ekgolv och fina materialval. Huset bjuder på en planlösning med många möjligheter som passar perfekt för en barnfamilj. Ett härligt kök med mycket ljusinsläpp tack vara stora fönster längs den långa arbetsbänken. Gott om arbetsytor och förvaring. Infällda spotlights i hela taket. Vattenburen värme i hela golvet. Härifrån har man utgång till den härliga och stora uteplatsen och man når ett mysigt gästrum, rymligt badrum samt tvättstuga. På mellanplanet finner man det härliga vardagsrummet med stora fönsterpartier som skapar en underbar känsla av ljus och rymd. Härifrån nås ett härligt stort och rogivande sovrum, perfekt för föräldrarna. Här har man utgång till den underbara, grönskande och ostörda altanen där man njuter av kvällssolen i sin egna hemliga oas , en lyxig walk-in-closet och ett badrum i direktanslutning till sovrummet. Högst upp i huset finns möjligheten att göra en våning till barnens egna, med eget badrum, allrum och utgång till balkong. Här finns tre sovrum varav ett med egen walk-in-closet. Alla rum har var sin glasdörr som leder ut till balkongen som går längs hela husväggen. Utsikt mot den egna uteplatsen och skogsområdet intill.
 • Byggnadstyp
  småhus
  Byggnadsår
  2016
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump
  Ventilation
  Mekanisk
  Uteplats
  Ja
  Parkering
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Ej utförd
 • Namn
  Brf Sjöglimten
  Adress
  Kils gårdsväg 17B
  Byggnadsår
  2016
  Byggnadstyp
  småhus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769630-1444
  Föreningens ekonomi
  Föreningen höjde avgiften i januari med 40%. Höjningen gjordes för att möta generella kostnadsökningar och räntor för lån som hade löpt ut. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar. Skulle avgiftsförändringar ske är det snarare sänkningar som är aktuella. (Information från styrelsen 2024-05-20)
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  12 st
  Överlåtelseavgift
  1433 kr (betalas av köpare)
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Äger föreningen marken?
  Ja
  Renoveringar Då husen i föreningen är byggda 2016 förligger inget behova av renovering den närmaste tiden.
  Parkering Till bostaden hör två parkeringsplatser.
  Gemensamma utrymmen
  I Kilviken med Baggensfjärden utanför finns en båtbrygga med ett antal båtplatser och en flytande bastuanläggning med soldäck på nocken som sköts av en samfällighet där man har möjlighet att hyra in sig. Nära till skolor, bra service, hållplats bara några min bort med direktbussar till slussen / centralen.
  Om föreningen Brf Sjöglimten är en äkta brf med 6 st småhusenheter med 2 st bostadsrätter i vardera. Husen byggdes 2016 byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1920 kvm.
 • Pris
  6 500 000 kr Utgångspris/Bud
  Månadsavgift
  7 260 kr/mån. I avgiften ingår vatten & sophämtning (ett vattentillägg på 490 kr/mån tillkommer).
  Andel i föreningen
  8.33333%
  Andel av årsavgift
  8.33333%
  Indirekt nettoskuldsättning
  1 731 955 kr. Uppgift hämtad ur årsredovisning 2022
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  19 000 kr
  Försäkring
  3 500 kr
  Antal personer i hushållet
  2 st
  Summa
  22 500 kr
  Driftskostnader är individuella och varierar beroende på avtal och förbrukning. Dessa är uppskattade.
 • Allmänt I Saltsjö-Boo fanns från början nästan enbart fritidshus, men på senare år har stora delar av området förändrats och satsningar har gjorts på kommunalt vatten och åretruntboende. Här hittar du vackert natursköna miljöer nära hav, bad och båtliv. Saltsjö-Boo är omringat av vatten, de norra delarna utgörs av innerskärgård och i söder finns Baggensfjärden och ytterskärgården. Det finns även gott om badvänliga insjöar som plogas till skridskobanor på vintern, och du har möjlighet till ett härligt friluftsliv i den vackra naturen.
  Kommunikation Bussar går från hållplats Kils Gård flera gånger i timmen och tar er till slussen på 30 min respektive 40 minuter beroende på buss.
  Närservice Närmsta närcentrum är Orminge Centrum
  med ett brett serviceutbud i form av mataffärer, post, bank, apotek, gym, vårdcentral, butiker och
  restauranger. Närmare in mot stan återfinns ett brett affärsutbud i såväl Nacka Forum som Sickla.
  Parkering Till bostaden hör två parkeringsplatset.

Planritning

(5)
Ioana Monciu Amores
Din mäklare Ioana Monciu Amores 070-456 40 59 ioana@tradition.se

Gå på visning

söndag 16 jun
11:30 - 12:15
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument