Våra mäklare Bli en del av oss Nyheter

Designpris till Tradition Mäkleri

När man jobbar med proffs så händer det roliga grejer. Våra superduktiga designers på tobedesigned.io har med vår varumärkesprofil och visuella identitet vunnit silver i kategorin Varumärkesidentitet (Brand Identity) i den välrenommerade designtävlingen Davey Awards 2023.

Davey Awards är en internationell design tävling för mindre designbyråer och aktörer inom design industrin, med alltifrån varumärken och visuell identitet, till Art Direction, print och reklam mm. Här får nya kreationer tävla mot varandra i olika kategorier och vinnare väljs ut av en mycket välrenommerad jury bestående av medlemmar i Academy of Interactive and Visual Arts.

Vi är hemskt stolta över att vår duktiga designbyrå vann silver med vår varumärkesdesign, och vi förstår att det gick bra - för vi är själva väldigt nöjda med precis allt! Vi har tillsammans med TBD lagt ned mycket tid och tankeverksamhet på att skapa ett varumärke som kan röra sig i olika miljöer med både färg, form och innehåll. Ett varumärke som kan känna sig hemma med både stuckatur och råa betonggolv, funkis och sekelskifte, våningar och radhus och aldrig kännas malplacerad, utan bära fram det vackra som alltid finns där - och representera något som är noga utvalt och väl förvaltat. Precis som vårt varumärke Tradition Mäkleri.