Våra mäklare Bli en del av oss Nyheter

Händelserikt halvår för varumärket Tradition Mäkleri

Det har varit ett händelserikt halvår för varumärket Tradition Mäkleri sedan vi i augusti förra året lanserade vårt nya utseende och uppdaterade hemsida.

I augusti förra året lanserade vi vårt uppdaterade varumärke och blev samtidigt fler kontor. Vi tyckte det var dags för en ny tradition i mäklarbranschen. En som bygger på kvalitet och hantverk, där affärsmässighet är självklart och människan är central. Sedan omtaget har vi lyckats samla några av Stockholms allra bästa och mest erfarna mäklare under ett och samma varumärke, där vi alla brinner för just ett kvalitetsdrivet och affärsmässigt mäkleri. Vi vill att både säljare och köpare av de hem vi förmedlar ska kunna känna sig trygga och sedda genom hela affären.

Vi har nu fyra kontor, varav tre i Stockholms innerstad och en stark marknadsandel i Stockholmsområdet. Utöver innerstan förmedlar vi även villor i närförort, såsom Lidingö, Bromma, Nacka/Värmdö och Enskede. Kvalitetsdrivna och erfarna fastighetsmäklare i kombination med ett brett spekulantregister har gett oss en styrka under den tuffa tiden som varit på bostadsmarknaden. Vi ser nu fram med tillförsikt mot en vår med lite mer tempo på bostadsmarknaden och där det är viktigt att ha en riktigt duktig mäklare att luta sig mot.