Våra mäklare Bli en del av oss Nyheter

Vi välkomnar våra nya kollegor

Vi vill varmt välkomna våra nya kollegor Ioana Monciu Amores, Evelina Lundberg och Karolina Miramadi till Tradition Mäkleri.

Vi vill varmt välkomna våra nya kollegor Ioana Monciu Amores, Evelina Lundberg och Karolina Miramadi till Tradition Mäkleri. Tre erfarna och fantastiskt duktiga mäklare.

Civilekonom med 18 års erfarenhet av bank och fastighet både i Sverige och internationellt. Jag kommer senast från en av Sveriges största mäklarkedjor men kände där en längtan efter  att erbjuda en mer personlig mäklartjänst där närheten till kunderna blir större och där jag kan anpassa mitt uppdrag så att det passar varje unik kund och bostad. Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar.  Som person är jag målmedveten, jag har ett starkt engagemang och har ett genuint intresse för människor och deras bostadsaffärer.

För en lyckad bostadsaffär behövs en kunnig mäklare som både kan förstå och förmedla charmen med att bo där just du bor. Min kärlek till Stockholms innerstad skapar entusiasm och driv i varje förmedling jag genomför. Med ärlighet och transparens som grund lägger jag allt mitt engagemang för att du ska känna dig trygg och nöjd genom hela processen.

Med erfarenhet och expertis inom mäkleriet har jag hjälpt många kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar. Jag är stolt över att skapa affärer som överträffar förväntningar och bygga starka relationer med mina kunder.

Skillnaden på en bra försäljning och en riktigt bra försäljning är stor. En försäljningsprocess består av många viktiga beslut. Slutresultatet är summan av dessa beslut. En lyckad försäljning är därför inte en slump, den är planerad. Valet av mäklare är därför viktigare än man kan tro.

Tack vare min långa erfarenhet, starka engagemang, målmedvetenhet och genuina intresse för yrket kan du som säljare kan känna dig trygg med att jag kommer göra mitt yttersta för att göra din bostadsförsäljning lyckad.

Vi är så glada att ni kommer och stärker vårt team!