Stor solig balkong i söderläge - Trendigt renoverad - Ljust hörnläge mot park

Alla bilder
Charlotta Larsson
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Bergsundsgatan 16 Södermalm- Hornstull 2 rok 59 kvm Pris på förfrågan
Topprenoverad funkisdröm i sobra toner med stor solig balkong mot lummig park. Balkongen har söderläge vilket ger sol större delen av dagen att njua av. Ljuvligt 30-tal med all dess charm och detaljer välbevarade från byggåret såsom generös takhöjd, spegeldörrar och höga fönster med vackra stenbänkar. Ljust hörnläge med öppen planlösning mellan sällskapsrum och kök med utgång till balkongen vilket inbjuder till mingel och trevliga middagar såväl inne som ute. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och mycket bra förvaring i garderobsvägg. Smakfullt badrum med generös takdusch, golvvärme och tvättpelare. Hemmet har genomgått en total renovering 2020 med enhetligt lagt fiskbensparkett , ny infäst el och sober färgsättning där där väggar och snickerier går i trendsäkra mjuka toner. Här bor du på oslagbart läge i hjärtat av trendigaste Hornstull, intill Pålsundet och Bergsunds strand med närhet till såväl områdets puls och utbud som Reimersholmes badbryggor samt Långholmens gröna omgivning med promenadstråk och padelbanor. Välkommen till härligt kontinentala kvarter du aldrig kommer vilja lämna!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Bergsundsgatan 16
  Område
  Södermalm- Hornstull, Stockholm
  Postadress
  11737 Stockholm
  Förening
  Brf Skrovet 5
  Lgh.nr
  305 / 1205
  Boarea
  59 m²
  Areakälla
  säljarens information
  Antal rum
  2 rum och kök
  Månadsavgift
  4 455 kr/mån Värme och Vatten, bredbandstillägg om 135 kr tillkommer.
  Våningsplan
  Våning 2 av 5. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
 • HALL
  Trevlig hall med inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar och smart hyllsystem från Elfa.

  SÄLLSKAPSRUM
  Ljuvligt sällskapsrum med öppen social planlösning mot köket och stora panoramafönster med ugång till balkongen vilket skapar en fantastisk atmosfär och rymd. Gott om plats för såväl stor soffgrupp som middagsbord åt stora sällskap. Umgängesytorna fölängs av balkongen. Generös takhöjd, enhetlig fiskbensparkett och fönster med vackra stenbänkar.

  BALKONG
  Ljuvlig balkong belägen högt upp i skyddad hörna med fri utsikt över Lindballsplans vackra fastigheter och sommartid dess prunkande park. Möblerbar yta för såväl sittmöbel som matbord.

  KÖK
  Som taget ur ett inredningsmagasin! Sobra toner och materalval där snickerier från Ballingslöv går gon i ton med fläktkåpan från Röros Hetta. Mycket bra förvaring upp till tak och god arbetsyta på bägge sidor. Full maskinell utrustning från Siemens med induktionshäll, inbyggnadsugn och integrerad kyl/frys och diskmaskin.

  SOVRUM
  Fritt läge mot parkens trädgkronor med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrig möblering. Hörnfönster ger fins ljusinsläpp. Rymlig garderobsvägg ger god förvaring.

  BADRUM
  Smakfullt reonverat badrum 2020 med sober kakel och klinker och behaglig golvvärme. Generös spegel ovan handfat med kommod från Macro Design och blandare från Damixa. Generös takdusch med unidrain och blandare från Damixa samt vägghängd wc, handdukstork och infällda spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare från Miele.

  Genomgående renoverad 2020 däribland även ny infräst el.

  Lägenheten disponerar ett vindsförråd.

  I fastigheten finns en gemensam takterass med kvällsol och gemensam grill samt sittmöbler.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  1938
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Ventilation
  Självdrag

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2020-01-08)
  Primärenergital
  149 kWh/m2 och år
  Energiklass
  E
 • Namn
  Brf Skrovet 5
  Adress
  Bergsundsgatan 16
  Byggnadsår
  1938
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769622-3390
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  37 st varav 1 st hyresrätt(er)
  Antal lokaler
  7 st
  TV/bredband
  Kabel-TV levereras via ComHem och bredband via IP-Only (fiber).
  Överlåtelseavgift
  1433 kr (betalas av köpare)
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Tillåts delat ägande?
  Ja, det finns ingen bestämd minsta ägarandel för närvarande.
  Äger föreningen marken?
  Ja
  Renoveringar
  2018 installerades fibernät i föreningen
  2016 genomfördes en renovering av fastighetens värme och el
  2014 genomfördes fullständig fasad- och balkongrenovering. Nya balkonger byggdes för de lägenheter som vetter mot innergården
  2005 Stambyte
  Parkering Föreningen innehar inga egna parkeringsplatser. I området råder boendeparkering på gatan och kan ansökas via Stockholms stad (www.stockholm.se/boendep)
  Gemensamma utrymmen Tvättstuga finns i källaren med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp. Det finns en bokningsbar takterrass och möjlighet till cykelförvaring i gemensamt källarförråd.
  Om föreningen Brf Skrovet 5 är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 37 lägenheter där 36 är upplåtna med bostadsrätt och 1 med hyresrätt vilket utgör en dold tillgång. I föreningen finns även 7 hyresrättslokaler.

  Föreningen förvärvade byggnaden år 2012 och äger marken.

  Besök gärna föreningens hemsida https://www.skrovet5.se/hem
 • Månadsavgift
  4 455 kr/mån. Värme och Vatten, bredbandstillägg om 135 kr tillkommer.
  Andel i föreningen
  4.20664%
  Indirekt nettoskuldsättning
  Föreningen tillhandahåller inte andel av årsavgift som krävs för uträkning av det nyckeltalet.
  Pantsatt
  Ja
 • Kvarteren talar för sig själva. Med kontinental stämning och fartfylld atmosfär har området kommit att klassas som ett av Stockholms mest trendsättande och attraktiva. Hornstulls generösa utbud av caféer, butiker och service finns runt knuten samtidigt som naturen och lugnet är nära. Hornstulls galleria har bidragit med än mer service och lyft området ytterligare med bla Restaurang Hornhuset. Tjoget med sina prisbelönta drinkar ligger på Hornsbruksgatan och nyöppnade Forma med sina perfekta helgbruncher. Under bron över till Liljeholmen finner man stans godaste sushi på Barbro, detta för att nämna några av alla populära ställen. För den hurtiga finns här många olika gym att välja mellan, Sats, Friskis och Svettis och Nordic Wellness mfl. Närhet till fina promenad- och joggingstråk längs vattnet samt till Reimersholme och Långholmen som sommartid även bjuder på salta bad och andra somriga nöjen. Långholmen har även populära padelbanor och fotbollsplan. På sommarhalvåret är det matmarknad och loppis varje helg på närliggande Hornstulls strand. På vintern har Tanto en välskött bastuklubb som är mycket omtyckt. Valmöjligheterna är många och trivseln är lätt att finna. Utmärkta kommunikationer med T-bana, pendeltåg och bussar. Välkommen till Hornstull!

Planritning

(5)
Charlotta Larsson
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument