Magisk 4:a, möjlig 5:a vid Hammarby kaj med mycket stor uteplats i en eftertraktad förening

Alla bilder
Andreas Nylén
Din mäklare Andreas Nylén 070-776 77 57 andreas@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Hammarbyterrassen 7, Entréplan Hammarby Sjöstad 4 rok 100 kvm Pris på förfrågan
I denna exklusiva förening välkomnas ni till en perfekt planerad 4:a med fönster och tillgång till uteplatser i två väderstreck varav ena är 38 kvadratmeter. På ett enkelt sätt kan ni göra om den till en 5:a (se alternativ planlösning). Lägenheten har stora öppningsbara fönsterpartier från golv till tak vilka ger både luftighet och ett bra ljusinsläpp. Uteplatsen rymmer både middagsbord och loungedelar samt umgängesytor. Lägenheten har påkostade materialval in i det sista med golvvärme i hela lägenheten som styrs genom paneler i lägenheten och föreningens centrala värmesystem. Genomgående tema är mot det naturnära med paneler klädda i Oregon pine och detaljer i sten såsom cararramarmor i köket och i badrum. Samtliga trägolv är av enstavsparkett i ask. Köket är inbjudande och centralt i lägenheten där man kan bjuda på läckerheter åt alla håll. Vardagsrummet har gott om utrymme för både middagsbord och soffgrupp. Från matplatsen kan ni njuta av mysiga kvällar med den intressanta och unika innegården nedanför. Sällskapsrummet mot den egna uteplatsen förlänger umgängesytorna såväl inne som ute och inbjuder till härliga grillkvällar eller tillställningar med nära och kära.

Lägenheten är väl genomtänkt med flertalet platsbyggda lösningar och oslagbar atmosfär. Den fördelas idag på tre mycket väldisponerade sovrum. Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk. Lägenheten erbjuder även ypperliga förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

Här bor man i ett modernt stadsboende kombinerat med grönska och vatten. Välskött förening med extraordinära gemensamma utrymmen och garage finns i samfällighetsföreningen. För nuvarande är det ingen kötid för p-plats.

Läget i sjöstaden kan inte bli bättre, här bor ni tyst och lugnt men ändå centralt, nära all shopping, nära till Södermalm, populära restauranger och utmärkta kommunikationer. Tvärbanan, ICA, apoteket, caféer och florister finns att nå runt hörnet på Hammarby allé.

Föreningen är i en samfällighet med fullutrustat gym, biograf och underbart bastuspa med både torrbastu och ångbastu. En övernattningslägenhet färdigställs under november samt ett aktivitetsrum. Fastigheten har natursköna detaljer såsom inslag av cederträ, vit betong och stora glaspartier som gör att lägenheterna blir ljusa och luftiga. I området finns allt man behöver. Området bjuder in till ett aktivt friluftsliv med goda joggingspår runt Årstaviken och skidåkning i Hammarbybacken. Med promenadavstånd når ni även Södermalm med ett rikt utbud av affärer och restauranger med ett soligt och vattennära läge.
Ett unikt boende för ett liv med det lilla extra varje dag!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Hammarbyterrassen 7, Entréplan
  Område
  Hammarby Sjöstad, Stockholm
  Förening
  Brf Båtturen 1
  Lgh.nr
  511001 / 1001
  Boarea
  100 m²
  Areakälla
  Ekonomisk förvaltare
  Antal rum
  4 rum och kök
  Balkong
  Ja
  Månadsavgift
  6 437 kr/mån Månadsavgiften inkluderar bredband, tv, vatten och värme. Hushållsel ingår ej. Föreningen har tillgång till bastu, gym och lokal & bio som ligger i Brf Linjefarten 2:s fastighet, genom nyttjanderättsavtal.
 • Lägenheten disponeras enligt följande;

  HALL
  Inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. På golvet ligger det fint enparkettsgolv i ask vilket är genomgående för lägenheten och ger ett enhetligt intryck.

  GÄST WC
  Ljus och stilren gäst wc med tvättställ och wc i vitt porslin, målade väggar i vitt samt grått klinkergolv.

  KÖK
  Modernt och stilrent kök från Kvänum med integrerade vitvaror i träpanel av Oregon pine. Köket har bra arbetsytor av Carraramarmor, siemens induktionsspis med konvektionsugn och kromade Dornbrachtblandare. Köksfläkten är integrerad i möblemanget med anslutande hyllplan. Kyl, frys och diskmaskin är även de integrerade med träpaneler. Öppen planlösning till vardagsrummet vilket lämpar sig väl för mingel och sociala tillställningar.

  VARDAGSRUM
  Stort, ljust och luftigt vardagsrum med öppningsbara glasväggar mot innegården och med utgång till lägenhetens stora uteplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns gott om plats för soffa och fåtöljer för mysiga stunder. Rummet har en underbar atmosfär tack vare alla smakfulla detaljer, paneler i trä och elegant färgsättning.

  MATPLATS / SÄLLSKAPSRUM
  Med stort ljusinsläpp från fönsterpartierna finns det möjlighet att skapa sig en härlig matplats för trevliga middagar. Här finns även möjligheten till att bygga till ett extra sovrum med god marginal (se alternativ planlösning).

  SOVRUM 1
  Sovrum / arbetsrum beläget mot lugn innergård. Här finns plats för säng, sängbord samt annat valfritt möblemang. Fönster med fint ljusinsläpp, väggar och tak med ljus färgsättning.

  SOVRUM 2
  Mysigt sovrum med plats för för säng och arbetsplats. Rummet har en egen utgång till uteplatsen mot Hammarbyterrassen.

  SOVRUM 3
  Master bedroom med plats för stor dubbelsäng och sängmöbler. Rummet har direkt access till badrummet "en suite" och bra förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna utanför badrummet. Ni når även uteplatsen med egen utgång mot Hammarbyterrassen.

  BADRUM
  Stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med integrerad väggspegel. Badrummet erbjuder hög standard med badkar, vägghängd wc, badrumsskåp, vackert tvättställ med blandare från Dornbracht. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk av Carraramarmor. Utanför badrummet finns inbyggd garderob med goda förvaringsmöjligheter.

  FÖRRÅD
  Lägenheten disponerar ett rymligt förråd i källaren.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2015
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk, typ FTX
  Besiktning (ventilation)
  Uteplats
  38 kvadratmeter

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2021-01-26)
  Prestanda
  4314 kWh/m2/år
  Primärenergital
  79 kWh/m2 och år
  Energiklass
  C
 • Namn
  Brf Båtturen 1
  Adress
  Sjöfartsgatan 6
  Byggnadsår
  2015
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Fast.beteckning
  Båtturen 1
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769623-7242
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  45 st
  TV/bredband
  Ownit bas / Ownit 1000 Mbit/s bredband
  Överlåtelseavgift
  1433 kr (betalas av köpare)
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Tillåts juridisk person?
  Ja
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Äger föreningen marken?
  Ja, föreningen äger marken
  Renoveringar Inga större renoveringar är inplanerade.
  Parkering Finns parkeringsgarage att tillgå i Brf Linjefarten 2, ingen kötid för tillfället. Ett närliggande garage ligger på Hammarby Kaj 10 som hanteras av Parkman.
  Gemensamma utrymmen Biosalong
  Fullutrustat gym
  Festlokal
  Spa med både torrbastu och ångbastu
  Barnvagnsrum
  Övernattningslägenhet
  Aktivitetsrum
  Om föreningen Brf Båtturen 1 är en äkta förening och innehar fastigheten med äganderätt. I föreningen finns 45 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Brf båtturen 1 är en förening för den som vill ha lite lyx varje dag. Som boende i föreningen så har man tillgång till fullt utrustat gym, en biosalong för 14 personer samt både torrbastu och ångbastu. Föreningen har även en samlingslokal med porslin för 12 personer samt ett övernattningsrum och ett aktivitetsrum.

  Belåning: ca 7 741 sek/kvm
  Kassa: 1 139 441 sek
  Lån: ca 29 Msek
 • Månadsavgift
  6 437 kr/mån. Månadsavgiften inkluderar bredband, tv, vatten och värme. Hushållsel ingår ej. Föreningen har tillgång till bastu, gym och lokal & bio som ligger i Brf Linjefarten 2:s fastighet, genom nyttjanderättsavtal.
  Andel i föreningen
  2.4907%
  Andel av årsavgift
  2.4874%
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  5 500 kr
  Försäkring
  6 000 kr
  Antal personer i hushållet
  3 st
  Summa
  11 500 kr
 • Allmänt I området finns all man behöver med livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och florister. Området bjuder in till ett aktivt friluftsliv med goda joggingspår runt Årstaviken och skidåkning i Hammarbybacken. Med promenadavstånd når ni även Södermalm med ett rikt utbud av affärer och restauranger med ett soligt och vattennära läge.
  Kommunikation Nära till tunnelbana vid Gullmarsplan, tvärbana mot både Nacka och Solna, bussar med flera. Du kan till och med ta båten till jobbet med endast ett par minuter från brygga till skyskrapa. Du får ta med cykeln på båten, men föredrar du att cykla hela vägen når du city på 10 minuter.
  Närservice Apotek, Restauranger, livsmedelsbutiker, café, florist, gym, frisörer
  Parkering Föreningen har eget parkeringsgarage.

  Parkman driver Allégaraget på Hammarby kaj 10:
  Korttidsparkering: 35 kr per påbörjad halvtimma. Maxtaxa 350 kr per dygn
  Hyrparkering: Privatperson oreserverad p-plats dygnet runt: 2.468 kr inkl. moms i månaden.
  Hyrparkering: Företag oreserverad p-plats dygnet runt: 2.517 kr exkl. moms i månaden.
  Hyrparkering: Boendeparkering, vardagar 16-09 + dygnet runt på helgen: 1.020 kr inklusive moms i månaden.

Planritning

Andreas Nylén
Din mäklare Andreas Nylén 070-776 77 57 andreas@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument