2:a (1,5:a) - Högst upp - Underbar solig balkong i sydväst - Välskött förening i vackert funkishus

Alla bilder
Andreas Tid
Din mäklare Andreas Tid 0733-748164 andreas.tid@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

John Bergs Plan 3, 6 tr Kungsholmen 2 rok 41 kvm 3 700 000 kr (slutpris)
Aktuellt bud: 3 600 000 kr
Bud
Alias
Datum
3 600 000 kr
1
14/5 17:35
Välkomna till denna välplanerade lägenhet högst upp i huset. Lägenheten har en underbar balkong i sydväst med eftermiddags- och kvällssol och har fritt läge. Det är gott om tidstypiska detaljer i lägenheten såsom fönsterbänkar av marmor, fiskbensmönstrad ekparkett, högt i tak och Kolmårdsmarmor i hallen.

Vardagsrummet är rymligt med stort härligt fönster som går ända upp till taket med fönsterbänk av marmor och fiskbensmönstrad ekparkett. Man når balkongen via den glasade balkongdörren.

Sovrummet ligger intill köket och har plats för säng och nattduksbord. Här finns det även gott om förvaring i inbyggda garderober.

Köket är ett praktiskt arbetskök med bra arbetsytor och förvaring.

Det finns andra lägenheter i huset som har ändrat planlösningen för att få till en mer öppen planlösning. Kontakta mäklaren för mer information om det.

Brf Vattenborgen 10 är en äkta förening. Föreningen består av 23 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt. Under 1996 totalrenoverades fastigheten då följande åtgärder ägde rum; rörstambyte, elstambyte, omputsning av fasad, omläggning tak, renoveringar av balkonger och ny hissinstallation. Det finns gemensam tvättstuga, snickarrum och cykelrum. På baksidan av fastigheten finns en trädgård med uteplats med fast grill och boulebana.

På John Bergs Plan 3 bor du ett stenkast från Fridhemsplan och cirka 2 minuter från närmaste tunnelbanenedgång. Uppe på höjden som är Kungsholmens högsta naturliga punkt (ca 52 meter över havet) bor du med ett lugnt och centralt läge där det är enkelt att hitta parkeringsplatser precis utanför huset. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger och caféer samt Västermalmsgallerian, Åhléns, flertalet mataffärer, shopping och all tänkbar service. Vid Fridhemsplan finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå och gröna linje. Om du gillar att motionera är det nära till såväl Kungsholms Strand som till Norr Mälarstrand. Här hittar du vackra promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt hela Kungsholmen. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad ligger en kort promenad bort. Här kantas strandpromenaden av flertalet badbryggor och välbesökta restauranger.

Planritning

Andreas Tid
Din mäklare Andreas Tid 0733-748164 andreas.tid@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument