Välkommen till detta 55+ boende i Finnboda trädgårdar

Alla bilder
Karolina Miramadi
Din mäklare Karolina Miramadi 073-423 64 09 karolina@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Östra Finnbodavägen 37, 1 tr Finnboda 2 rok 62.5 kvm 5 150 000 kr /bud
Välkommen till detta 55+ boende i Finnboda trädgårdar. Ett boende som bjuder på promenadavstånd till stan eller varför inte ta cykeln in till Södermalm samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur precis intill vattnet. Gemensamma takterrasser med utekök, växthus och klubbhus med uppvärmd pool.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Östra Finnbodavägen 37, 1 tr
  Område
  Finnboda, Nacka
  Förening
  HSB Brf Finnboda Trädgårdar
  Lgh.nr
  031
  Boarea
  62.5 m²
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsföreningen
  Antal rum
  2 rum och kök
  Våningsplan
  Våning 1 av 6. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
  Månadsavgift
  5 016 kr/mån Inkl värme och kallvatten
  Pris
  5 150 000 kr /bud
 • Välkommen till detta 55+ boende i Finnboda trädgårdar. Ett boende som bjuder på promenadavstånd till stan eller varför inte ta cykeln in till Södermalm samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur.

  HSB brf Finnboda Trädgårdar är ett 55+ boende med guldkant. Här finns gemensamma takterrasser med utekök och relaxavdelning med bastu. I det befintliga klubbhuset finns pool och relaxavdelning och utomhus möts de boende på boulebanan för ett trevligt parti boule.

  Denna 2:a om 62,5 kvm är belägen på våning 2 med stor inglasad balkong. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med snygga materialval samt vacker utsikt över området. Stort och rymligt sovrum med praktisk klädkammare intill. Badrummet är stort med både tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk och överskåp för bra förvaring. Till lägenheten finns både ett förråd på samma våningsplan samt ett källarförråd.

  Som föreningens namn avslöjar har man valt att fokusera på härlig omgivning och utemiljö. Därför finns det gott om sittplatser och utsiktsplatser i olika lägen och nivåer med härliga vyer över vatten och stad. När det blir lite kallare eller när den första vårsolen tittar fram, kan du ta med dig fikat till skyddade växthuset. Flera terrasser och uteplatser får bänkar med bord att duka upp mat på, men också härliga schäslonger där du kan slappna av med en god bok i handen.

  OMRÅDET
  Finnboda är känt för sin anrika historia och för de magnifika vyerna över Stockholms inlopp, innerstan och Djurgården. Detta är det optimala området för dig som vill bo nära naturen men samtidigt vill ha nära till innerstans puls. Servicen i området byggs ut successivt och nu finns en bra mataffär, ett gym och en trevlig restaurang med fantastisk utsikt. Ett större serviceutbud finns närmast i charmiga Sickla köpkvarter som erbjuder matbutiker, ett stort shoppingutbud och fantastiska restauranger. Södermalm ligger nära tillhands och en kort båttur bort når du Nybroviken och innerstan. På gångavstånd finns förskola vid Finnboda Hamn och Vilans Skola som rymmer daghem, förskola och årskurs 1-6. I angränsning till området ligger tre stycken båtklubbar och charmiga promenadstråk intill vatten tar dig till populära Boule & Berså och vidare bort mot Saltsjöqvarn med Elite Hotel och dess trevliga uteservering. Det finns också en promenad/cykelväg till Sickla och Alphyddan längs Svindersviken.

  Kommunikationer
  Området trafikeras av buss 402 som går till Slussen, 469 som går till Nacka sjukhus via Sickla köpkvarter samt 53:an som tar er hela vägen in till Slussen, Centralen och Fridhemsplan. Finnboda ligger endast ett par minuters bilväg från Stockholm city och en kort promenad till Henriksdal ger tillgång till samtliga Nacka/Värmdö bussar. Det finns även möjlighet att ta sig till stan via båt (SL-kortet gäller). I Finnboda hamn intill restaurang Docklands finns hållplatsen för båten som tar dig vidare in till Nybroviken via Djurgården och Saltsjöqvarn. Du också välja båten som åker vidare mot Nacka strand, Lidingö och Frihamnen. Läs mer om båttrafiken på: www.sjovagen.nu
 • Byggnadsår
  2020
 • Namn
  HSB Brf Finnboda Trädgårdar
  Adress
  Östra Finnbodavägen 37
  Byggnadsår
  2020
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769633-4429
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Äger föreningen marken?
  Ja
  Om föreningen HSB brf Finnboda Trädgårdar består av 109 lägenheter fördelade på fem hus i två husgrupper varav två korshus och tre smalhus. 2-4 rum och kök. De har alla ljusa putsade fasader och alla lägenheter har balkong eller uteplats. Alla balkonger som är skurna ur hörn i korshusen är inglasade.

  Finnboda Trädgårdar är ett boende inom HSB:s koncept HSB+. Det innebär att dem utrustar lägenheterna och föreningen med flera extra förmåner som gör livet enkelt och bekvämt. Dem specialanpassar bostäderna så att de blir optimala för människor i alla åldrar. Trösklar byggs extra låga, inredning anpassas för att undvika tunga lyft, parkeringsplatser görs så lättillgängliga som möjligt och fina gemensamhetsytor som underlättar umgänge. För allas trevnad bildas en seniorklubb där du kan bli medlem.

  Föreningen är en äkta förening
  Föreningen är en HSB föreningen och kräver medlemskap i HSB.

  Byggnadsår
  2020

  Uppvärmning
  Fjärrvärme

  Gemensamhetsutrymmen
  De gemensamma ytorna i bostadsrättsföreningen består av styrelserum/gemensamhetslokal som även kan användas som övernattningslägenhet, relax, bastu, tvättstuga, barnvagnsrum, garage, cykelförvaring och miljörum. Det finns även fyra gemensamma terrasser i korshusen som är bokningsbara. Det finns även möjlighet till nyttjande av ett befintligt klubbhus med pool och relaxavdelning.


  Hushållssopor samt matavfall kastas i markbehållare placerade på gården vid respektive husgrupp.
  I hus 1 och 4 finns ett återvinningsrum för källsortering.

  Kabel-TV & Bredband
  Fast kostad om 208 kr/mån för Internet. Anslutningen är en obligatorisk kostnad om 144 kr för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Samtalskostnad för telefoni betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från Telenor.

  Bilplats
  I garaget under korshusen (1 och 2) finns 65 parkeringsplatser som nås med hiss direkt från korshusens trapphus. 10 av dessa är elladdplatser och det är förberett för ytterligare 20 platser. Det finns även 22 stycken markparkeringar. Kostnad för markparkeringsplats är 400 kr och för garageplats 1300 kr.

  Ägande
  Juridisk person accepteras inte.

  Överlåtelseavgift
  1627,5 kr som betalas av säljaren.

  Pantsättningsavgift
  697,5 kr per pant.
 • Pris
  5 150 000 kr /bud
  Månadsavgift
  5 016 kr/mån. Inkl värme och kallvatten
  Andel i föreningen
  0.78173%
  Indirekt nettoskuldsättning
  500 000 kr. ÅR 2022
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  1 800 kr
  Vatten/avlopp
  900 kr
  Försäkring
  2 400 kr
  Summa
  5 100 kr

Planritning

Karolina Miramadi
Din mäklare Karolina Miramadi 073-423 64 09 karolina@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument