Välplanerad och ljus 30-tals 2:a i stabil förening!

Alla bilder
Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Pontonjärgatan 20 Kungsholmen 2 rok 44 kvm 4 425 000 kr (slutpris)
Aktuellt bud: 4 425 000 kr
Bud
Alias
Datum
4 425 000 kr
1
23/4 19:34
4 400 000 kr
3
23/4 19:10
4 350 000 kr
1
23/4 18:33
4 325 000 kr
2
23/4 18:25
4 295 000 kr
1
21/4 18:24
På högt läge med hiss finner vi denna smakfullt renoverade 30-tals 2:a på nedre Kungsholmen. Här bor ni på attraktiv adress i en genomgående lägenhet om 44 välplanerade kvadratmeter. Bostaden erbjuder charmiga 30-tals attribut med harlequinmönstrad stavparkett i original, luftig takhöjd och stora fönsterpartier som ger ett trevligt naturligt ljusflöde. Här finns ett smakfullt renoverat kök med integrerad diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll samt ugn och bänkskivor i en smakfull beige kvartskomposit. Sovrummet är ombonat och har vackra pardörrar i original, har plats för dubbelsäng samt vetter mot föreningens lugna innergård. Här finns även en trevlig möblerbar inre hall som kan nyttjas som matsal då du får plats med ett rejält matbord samt ett socialt anslutande vardagsrum med ett stort fönsterparti i soligt söderläge. Du har även gott om förvaring i flertalet inbyggda garderober. Helkaklat badrum i ljusa färgval med plats för mindre tvättmaskin om så önskas. Till bostaden hör två stycken förråd varav ett ligger på vinden och ett i källarplan.

Brf Pontonjärkasern är en stabil och välskött äkta förening som äger marken, har låg belåning, samt intäkter från hyreslokaler. Här finns även en mysig innergård med utemöblemang som kan nyttjas av föreningens medlemmar, fräsch tvättstuga med sjöutsikt mot Riddarfjärden samt cykelförråd.

På Pontonjärgatan bor du i lugna och charmiga kvarter med vackra hus och pittoreska omgivningar. Området karaktäriseras av sin närhet till strandpromenaden vid Norr Mälarstrand som kryllar av mysiga caféer, välrenommerade restauranger med trevliga uteserveringar (såsom restaurang Trattorian, Orangeriet, Pontonen & Mälarpaviljongen) samt ett flertal mindre bagerier och närbutiker. En kort promenad tar dig till välkända La Petit France, ett autentiskt franskt bageri som erbjuder bred meny med franska bakverk, mackor och luncher. I närheten finns även grönskande Rålambshovsparken som erbjuder löpning, utomhusträning, boule eller varför inte bara en härlig picknick med utsikt över Mälarens glittrande vatten. Tar man promenaden via Kungsholmstorg på hemvägen kommer man garanterat hem med en vacker fredagsbukett och en god flaska vin i handen. Området trafikeras av flertalet bussar och med bara några minuters promenad nås Fridhemsplan med både gröna och blåa linjen samt Rådhuset med blåa linjen. Välkommen att boka in dig på visning!

Planritning

Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument