20-tal med härlig takhöjd, fiskbensparkett, spröjsade fönster samt vackra pardörrar och snickerier.

Alla bilder
Jan Borild
Din mäklare Jan Borild 070-896 96 77 jan@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Rådmansgatan 23, 1 tr. Östermalm 3 rok 98 kvm 12 750 000 kr (slutpris)
Välkommen ett suveränt boende om 98 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! I vacker och välskött fastighet från 1923, på eftertraktad Östermalmsadress intill Lärkstan med ypperligt läge mellan Engelbrektskyrkan och Karlavägen, Eriksbergsparken och Humlegården.

De tidstypiska detaljerna från byggåret är på plats såsom högt till tak med lister och slätstuckatur, väggfält, fiskbensparkett, spegelmönstrade dörrar och skjutdörrar, fönsterpartier med spröjs och djupa nischer. Våningen har smakfullt renoverats med känsla för stil, goda materialval och bra förvaringslösningar.

Genomgående planlösning, fönster med högt läge 1 trappa upp mot gatan från de tre rummen och utgång via altandörr till södervänd uteplats. Uteplatsen är upplåten med nyttjanderätt till denna bostadsrätt. Möjlighet att göra om lägenheten till en 4:a med 3 sovrum, se bifogad planlösning (granne i huset har utfört motsvarande ombyggnation).

Fastighet i mycket gott skick med de stora renoveringarna gjorda och förening med urstark ekonomi, låg skuldsättningsgrad (ca 4.100:-/kvm boyta), stora intäkter från affärslokaler och låga månadsavgifter för medlemmarna. För denna bostad är månadsavgiften endast 2.458 kr inklusive både kabel-TV och ett snabbt bredband. Föreningen sålde sina vindar som exploaterades till lägenheter som stod färdiga för inflyttning 2016 och har sedan dess sänkt medlemmarnas avgifter i flera steg. Föreningen har dessutom goda intäkter från sina lokalhyresgäster.

I fastighetens gatuplan finns ett lättillgängligt cykel-/-barnvagnsrum (gatuplan) och källsortering. I källaren finns tvättstuga och med dusch. Stor hiss med plats för barnvagn. ingen. Grovsoprum tillhörande fastigheten finns med ingång från Lodgatan. Ett stort källarförråd om ca 6-8 kvm tillhör bostadsrätten.
Jan Borild
Din mäklare Jan Borild 070-896 96 77 jan@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument