Fantastiskt välplanerad trea på attraktivt läge och med lediga garageplatser!

Alla bilder
Nicole Uddén
Din mäklare Nicole Uddén 070-935 36 34 Nicole@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Rådmansgatan 46, 1 tr Vasastan 3 rok 70 kvm Pris på förfrågan
Med luftiga rum och fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster erbjuder denna lägenhet en otroligt genomtänkt planlösning. Med generösa sällskapsytor och rymligt kök med matplats för större sällskap blir denna bostad en självklar plats för umgänge och middagar med familjen och vännerna. Föreningen har mycket goda lokalintäkter och garage i huset, där det i dagsläget finns lediga platser. Optimalt boende för er som uppskattar full bekvämlighet och funktion samtidigt som ni bor i kvarter där ingenting saknas. Vasastan, Östermalm och Citys breda utbud direkt utanför porten och med enbart en kort promenad till parker som Vasaparken, Observatorielunden och Humlegården. Välkommen att kontakta mäklaren för privatvisning!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Rådmansgatan 46, 1 tr
  Område
  Vasastan, Stockholm
  Postadress
  11357 Stockholm
  Förening
  Brf Studio Apt. 46
  Lgh.nr
  511103 / 1103
  Boarea
  70 m²
  Areakälla
  Ekonomiska förvaltaren
  Antal rum
  3 rum och kök
  Månadsavgift
  7 961 kr/mån Inkl. VA, värme, kabel-tv (basutbud) & bredband
  Våningsplan
  Våning 1 av 7. Hiss finns.
 • Välkommen till denna bostad på exceptionellt läge. De stora fönsterpartierna gör att bostaden flödar i ljus och de generösa sällskapsytorna bjuder in till middagar med vänner och familj. Hemmet har en yta som är mycket välplanerad och lättmöblerad med sina stora rum. Föreningen har mycket goda intäkter från lokaler och garage. Bo bekvämt med hela stadens utbud direkt utanför porten. Direkt närhet till såväl trendiga butiker, de bästa restaurangerna, underbara grönområden och kommunikationer.

  Bostaden disponeras enligt följande:

  HALL
  Trivsam hall där du direkt slås av det härliga ljusinsläppet. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. I hallen finns en mycket stor klädkammare med skjutdörrar som slukar allt och lite till i klädförvaring samt en extra garderob. Vitmålade väggar och fint golv.

  KÖK
  Ljust och funktionellt kök med gott om arbetsyta och förvaring i skåp och lådor. Köksön blir en härlig förlängning av köket och hjälper till att skapa en mycket social känsla i hela rummet. Utrustad med kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin och köksfläkt. Intill det stora fönstret finns plats för matbord för minst 6 personer.

  SÄLLSKAPSRUM
  Generöst sällskapsrum i öppen planlösning mot köket med plats för soffgrupp, tv-möbel eller övrig möblering för den som önskar. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusflöde genom rummet.

  SOVRUM
  Rymligt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng och sängbord som förvaringsmöbel och arbetshörna. Exceptionell förvaring i sovrummets walk in closet där även en mindre arbetsplats får plats för den som önskar.

  SOVRUM
  Sovrum med plats för större säng, sängbord samt övrig möblering. Två garderober med skjutdörrar ger bra förvaring för kläder.

  BADRUM
  Stort och härligt badrum med vägghängd wc, dusch med vikväggar i glas, handfat med kommod och överhängande spegelskåp. Här finns även kombinerad tvätt- och torkmaskin och vägghängt skåp för extra förvaring.

  FÖRRÅD
  Lägenheten disponerar ett källarförråd.

  ÖVRIGT
  Lägenheten står som 2 rok i lägenhetsförteckningen men disponeras idag som en 3 rok.
 • Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1957-1959
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2021-01-28)
  Primärenergital
  115 kWh/m2 och år
  Energiklass
  E
 • Namn
  Brf Studio Apt. 46
  Adress
  Rådmansgatan 46
  Byggnadsår
  1957-1959
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Fast.beteckning
  Sjöråen 24
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769619-1613
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  63 st
  Antal lokaler
  3 st
  TV/bredband
  Kabel-TV (basutbud) och bredband 100Mbit levereras via fiber genom ComHem. Båda tjänsterna ingår i avgiften.
  Överlåtelseavgift
  1433 kr (betalas av köpare)
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja, minsta ägarandel är 10%.
  Äger föreningen marken?
  Ja, föreningen äger marken.
  Renoveringar Utförda renoveringar:
  2011- Fasad omfärgad och förbättrad.
  2011-2012 - Fastigheten är till 90% stambytt där vissa delar kvarstår i lokaldelarna och källaren. Vissa delar av värmesystemet samt vissa delar av stamledningarna har behållits som gjordes i ordning under 90-talet.
  2012 - Inpasseringssystem installerat, ny entréport, hissrenovering och nya tvättstugor.
  2013 - Ny fjärrvärmeundercentral.
  2014 - Ommålning av tak, ett värmesystem som förhindrar istappar och snöras har också installerats.
  2015 - Förbättrad inpassering till garaget.
  2020 - Stamspolning
  2022 - OVK
  Alla liggande stammar är bytta ner till plan 1 men det kan finnas stående stammar som varierar i skick. Om man ska renovera badrum och kök behöver man meddela styrelsen så att en bedömning av stammarna kan göras i samband med renovering.

  Kommande underhåll:
  En OVK är planerad att utföras det närmaste året.
  Parkering Föreningen har 12 garageplatser i fastigheten som företrädesvis kommer att hyras ut till föreningens medlemmar till ett pris om 2000 kr/mån. Det finns lediga platser i dagsläget.

  Boendeparkering på gatan kan för mantalsskriven ansökas via http://www.stockholm.se/TrafikStadsplanering/Parkering/Boendeparkering/
  Gemensamma utrymmen Tvättstuga finns i källaren försedd med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel, denna bokas via föreningens hemsida.

  Föreningen har en gemensam innergård försedd med möbler och planteringar.

  Det finns även en takterrass som i nuläget bokas via styrelsen.
  Om föreningen Brf Studio Apt. 46 är en äkta bostadsförening och består av 63 bostadsrätter, 3 lokaler med hyresrätt samt ett parkeringsgarage med 12 platser. Föreningen förvärvade fastigheten 2012 som omfattar adresserna Rådmansgatan 46 och Döbelnsgatan 39. Föreningen har lagt ner stor omsorg på fastighetens säkerhet där bl.a. ett elektroniskt nyckelsystem och försett varje våningsplan med kodlås. Goda intäkter från lokaler och garage.

  Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen. Enligt stadgarna finns möjligheten, men på grund av att föreningen inte vill riskera att komma närmre gränsen till oäkta kommer inte juridisk person accepteras som köpare.
 • Månadsavgift
  7 961 kr/mån. Inkl. VA, värme, kabel-tv (basutbud) & bredband
  Andel i föreningen
  3.497%
  Andel av årsavgift
  3.5%
  Pantsatt
  Nej
 • Synnerligen attraktivt läge i gränslandet mellan Östermalm och City endast några kvarter från såväl Odenplan, Stureplan som Citys shoppinggator. Här bor du både med stadens puls och rika utbud samt naturens lugn alldeles runt hörnet, bättre läge än så här är det svårt att hitta. I området ligger flertalet populära restauranger såsom kvarterskrogarna Le Nom och Babette, spanska Bar Nombre, fransosen Brasserie Balzac, M.O.A.S (Meat on a stick) samt Italienaren Capannone. Frukosten kan du avnjuta på populära Pom och Flora, Nero eller Mahalo, alla med olika inriktningar. Andra populära bagerier är Fabrique, Lindqvist och Bröd och salt. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad- och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden når man efter kort promenad. Vasaparken och Hagaparken är mycket populära även vintertid med sina skridskobanor. Mycket goda kommunikationer då Rådmansgatans T-banestation ligger ett kvarter bort och vid Odenplan finns även Citybanan samt trafikeras området av flertalet busslinjer. Läget ger även snabb access ut på E4 och E18 samt tillgång till Roslagsbanan uppe vid Valhallavägen.

Planritning

(5)
Nicole Uddén
Din mäklare Nicole Uddén 070-935 36 34 Nicole@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument