4,5:a - Premiumlägenhet med genomgående ljusinsläpp och påkostade detaljer i populära HG7

Alla bilder
Andreas Nylén
Din mäklare Andreas Nylén 070-776 77 57 andreas@tradition.se

Gå på visning

söndag 2 jun
16:00 - 16:45
Anmäld
måndag 3 jun
17:30 - 18:00
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Sjöfartsgatan 12 Hammarby Sjöstad 4 rok 109 kvm 8 700 000 kr /Bud
Sju av landets skickligaste och mest nyskapande arkitekter har ritat sex olika hus i Södra Hammarbyhamnen. Kvarteret, som har fått namnet HG7, hålls samman av en egen park skapad av en prisbelönt landskapsarkitekt.
Med genomgående ljusinsläpp från väggpartier i glas, vattenburen golvvärme i samtliga rum och påkostade materialval får ni en lägenhet som ger en härlig luftighet och en känsla av lyx.
En lägenhet med härlig öppenhet mot både innergård och mot den lugna Sjöfartsgatan. Två av sovrummen har egen utgång till balkongen som ligger mot innegården. Bostaden och föreningen ingår i Hammarby Gård 7 som har lyxiga gemensamhetslokaler vilka bidrar till det lilla extra i vardagen. Med fin festlokal, egen biograf, välutrustat gym, torrbastu och ångbastu. Stort garage med direkt access genom hissen i porten. Ihop med ett fantastiskt boende så får ni även allt som behövs för att förenkla vardagen.
Helt enkelt ett snyggt boende med rum för många hjärtan i ett liv med guldkant!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Sjöfartsgatan 12
  Område
  Hammarby Sjöstad, Stockholm
  Postadress
  12062 STOCKHOLM
  Förening
  BRF Linjefarten 2
  Lgh.nr
  21102 / 1102
  Boarea
  109 m²
  Areakälla
  Ekonomisk förvaltare
  Antal rum
  4 rum och kök
  Månadsavgift
  6 626 kr/mån Värme, vatten, ventilation, sophantering, komposthantering, tillgång till bio, gym, ej hushållsel, basutbudet för IP-tv samt internet från Ownit ingår i avgiften.
  Pris
  8 700 000 kr /Bud
  Våningsplan
  Våning 1 av 5. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
 • Lägenheten disponeras enligt följande;

  HALL
  Inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. På golvet ligger det fint enstavsparkett av grå ask som är genomgående i lägenheten. Platsbyggda skåp för städutrustning och förvaring av kläder. Väggpartier målade i vitt och vitt tak..

  KÖK
  Modernt och stilrent kök från Kvänum med integrerade vitvaror i mörkgrå panel. Köket har bra arbetsytor av grå marmor. Köksfläkten är integrerad i möblemanget med anslutande väggskåp för förvaring. Köket är centralt och bjuder in till mingel och sociala tillställningar. Här erbjuds full maskinell utrustning såsom kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. I mitten av köket är en diskstation placerad med vask och diskmaskin vilket ger effektiva arbetsytor i övriga delar av köket. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet kan ni även öppna väggparti i glas och gå ut på den franska balkongen som vetter mot Sjöfartsgatan.

  VARDAGSRUM
  Med genomgående ljusinsläpp från två håll samt med öppenheten mot köket så skapas en social yta med möjligheter till trevliga stunder med nära och kära. Vardagsrummet har fönstervägg mot den lummiga innergården och dubbla utgångar till två balkonger. Balkongerna har plats för sittplatser och bord för middagar eller mysiga fikastunder. Balkongerna var för sig har även en ingång/utgång till vardera sovrum.

  SOVRUM 1
  Rymligt rum med plats för dubbelsäng. Platsbyggda garderober längs hela väggen. Rummet har en egen utgång genom dubbeldörrar till en fransk balkong med utsikt mot den lugna Sjöfartsgatan. Väggarna är målade grå ton med vitt tak.

  SOVRUM 2
  Större rum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Två garderober för förvaring. Rummet har en egen utgång till balkongen med utsikt över den grönskande innergården. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som går från golv till tak. Väggarna är målade i vitt med en fondvägg i grått samt vitt tak.

  SOVRUM 3
  Sovrum med plats för säng och skrivbord. Rummet är idag delat med en industrivägg i glas mot ett mindre sovrum. Industriväggen är öppningsbar med skjutdörrar. Från rummet når man balkongen med utsikt över den grönskande innergården. Härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som går från golv till tak. Målade väggar i grått samt vitt tak.

  SOVRUM 4
  Idag används det här praktiska rummet som ett mindre sovrum. Det kan också användas som arbetsrum eller gästrum. Plats för mindre säng och möblemang. Avdelningen mellan sovrum 3 och 4 sker genom en öppningsbar industrivägg i glas med skjutdörrar.

  GÄST WC
  Stilren wc med golv i stora mörkgråa klinkerplattor. Väggar målade sobert grått. Toalett och tvättställ i vitt porslin från Duravit.

  BADRUM
  Rymligt badrum med vägghängd wc och tvättställ från Duravit samt badkar med stänkskydd i glas. Badrummet har även vägghängda badrumsskåp med goda förvaringsmöjligheter samt en arbetsbänk/skötbord i marmor med tvättmaskin och torktumlare från Samsung undertill. Sober färgsättning av gråa nyanser på väggskåp. Stora klinkerplattor i grått på golv och beige kakel på väggarna. Infällda spotlights i taket samt vägghängd badrumsspegel.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2014
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk, typ frånluft med återvinning
  Övriga utrymmen
  Garage med direkt access från Linjefarten 1 och Linjefarten 2.

  TV- och internetanslutning

  Bredband
  Basutbud för IP-tv samt internet från Ownit.

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2020-03-19)
  Prestanda
  6028 kWh/m2/år
  Primärenergital
  69 kWh/m2 och år
  Energiklass
  C
 • Namn
  BRF Linjefarten 2
  Adress
  Sjöfartsgatan 10
  Byggnadsår
  2014
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769626-6043
  Föreningens ekonomi
  Swedbank 0,531 % bundet till 2024-06-19 28 000 000 Swedbank rörligt med stibor 26 000 000 Swedbank rörligt med stibor 24 500 000
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  63 st
  TV/bredband
  Föreningen är ansluten till Ownit för bredband och IP-TV.
  Överlåtelseavgift
  1313 kr (betalas av säljare)
  Pantsättningsavgift
  525 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja. Minsta andel ännu inte beslutad.
  Äger föreningen marken?
  Ja
  Renoveringar Inga inplanerade. Byggnaden är i nyskick.
  Gårdsplats
  Innergård med både lekplats för de små och grillplatser för de större
  Parkering Det finns garage för 126 platser, del av platserna utrustade för elladdning. Pris 2200 kr enkelplats,
  2770 kr dubbelplats, samt 2800:- för plats inkl. elladdning med fri tillgång till el. Fastum administrerar kösystemet.
  Gemensamma utrymmen Barnvagnsrum, festlokal, bio, gym med bastu, innergård, cykelparkering på gården, miljörum (ej för grov sopor) som förvaltas av en gemensamhetsförening)
  Om föreningen Brf Linjefarten 2 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Linjefarten 2 i Stockholm. Bostadsrättsföreningen består av två flerfamiljshus, Studion och Packhuset, belägna på adresserna Hammarbyterrassen 10 och Sjöfartsgatan 10, 12 och 14. Föreningen upplåter 63 lägenheter med bostadsrätt samt 126 garageplatser. Föreningen bekostar ett garage som delvis är lokaliserat inom grannfastigheten Brf Linjefarten 1 (L1). L1 upplåter utrymme till L2 och har rätt att hyra ett antal platser i garaget. Brf Linjefarten 2 (L2) bekostar alla driftkostnader för garaget och erhåller alla intäkter för uthyrning av garageplatser. Föreningen bildades år 2013 och huset uppfördes 2015. Marken är upplåten med äganderätt.

  Föreningen ingår i en samfällighetsförening tillsammans med Brf Linjefarten 1 och Båtturen 1. Samfällighetsföreningen driver och administrerar gården, miljörum, växter och miljöstation.

  Sju av landets skickligaste och mest nyskapande arkitekter har ritat sex olika hus i Södra Hammarbyhamnen. Kvarteret, som har fått namnet HG7, hålls samman av en egen park skapad av en prisbelönt landskapsarkitekt.

  Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum UBC förvaltning AB.
  Föreningen tar ut en överlåtelseavgift motsvarande 2,5% av gällande prisbasbelopp (f.n. 1433 kr) samt en pantsättningsavgift motsvarande 1% av gällande prisbasbelopp (f.n. 573 kr).

  Föreningen godkänner inte juridisk person som medlem.
  Delat ägande godkännes.
 • Pris
  8 700 000 kr /Bud
  Månadsavgift
  6 626 kr/mån. Värme, vatten, ventilation, sophantering, komposthantering, tillgång till bio, gym, ej hushållsel, basutbudet för IP-tv samt internet från Ownit ingår i avgiften.
  Andel i föreningen
  2.004%
  Andel av årsavgift
  2.0041%
  Indirekt nettoskuldsättning
  1 531 830 kr. Uppgift hämtad ur årsredovisning 2022
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  4 428 kr
  Försäkring
  2 838 kr
  Antal personer i hushållet
  4 st
  Summa
  7 266 kr

Planritning

(5)
Andreas Nylén
Din mäklare Andreas Nylén 070-776 77 57 andreas@tradition.se

Gå på visning

söndag 2 jun
16:00 - 16:45
Anmäld
måndag 3 jun
17:30 - 18:00
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument