Stilren & nyrenoverad sekelskiftestrea med solig balkong & 3 fungerande kakelugnar. Bäst i klassen!

Alla bilder
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tomtebogatan 9 A, 2 tr Vasastan - Birkastan 3 rok 70 kvm 9 160 000 kr (slutpris)
Med ett strålande ljust, högt och genomgående läge saluförs nu detta klassiska och fina sekelskifteshem om tre rok och 70 m² med det mesta som finns att önska. Fastigheten är från 1903-1904 och ligger på en av Birkastans bästa adresser med ett ypperligt läge i det första kvarteret ovanför Rörstrandsgatan och Sankt Eriksplan. Stor balkong i ett högt och soligt läge (sol mellan ca kl 12-18) mot innergården och tre fungerande kakelugnar.

Lägenheten har under 2021 genomgått en omsorgsfull totalrenovering till perfektion, där samklangen av sekelskiftesdetaljer och modern design, stilfull inredning, sober färgsättning, ny el, optimerade förvaringslösningar samt högklassiga materialval skapar en fulländad känsla och ett hem utöver det vanliga.

Planlösningen är genomgående och ytterst väldisponerad med sociala ytor och ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns två ljusa rum i fil mot Tomtebogatan med högresta fönsterpartier. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt ett sovrum intill med platsbyggd förvaring. Platsbyggt kök i ett stilsäkert utförande med matplats, komplett maskinell utrustning och utgång till balkongen. Vägg i vägg med köket finns ett mindre sovrum, väl passande som barn-, gäst- eller arbetsrum. Alla tre rummen har fungerande kakelugnar. Välkomnande hall med bra rumssamband och plats för ytterkläder och skor samt en klädkammare. Badrum i ett stilrent och smakfullt utförande med dusch, handfat och toalett.

Kombinationen av det svårslagna läget, den optimala planlösningen och lägenhetens härliga känsla, gör detta till ett boende många väntat på. Välskött och äkta förening som äger marken och har mycket bra ekonomi med låg belåningsgrad om 3.226:-/kvm. Föreningen disponerar över trevliga faciliteter för medlemmarna såsom bastu och snickarlokal, fest- och samlingslokal, barnvagsförråd och en fin innergård med lekstuga, utemöbler och grill.
Magnus Larsson
Din mäklare Magnus Larsson 070 949 00 81 Magnus@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument