Smakfullt renoverad sekelskiftes 3:a med två balkonger och kakelugnar

Alla bilder
Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Valhallavägen 38 Östermalm/Vasastan 3 rok 74 kvm 9 500 000 kr (slutpris)
- Genomgående sekelskiftes 3:a i toppskick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
- Stabil och välskött äkta förening med låg belåning
- Två balkonger och två sovrum som vetter mot innergård
- Pampiga kakelugnar & vackra sekelskiftesdetaljer
- Smakfullt kök, badrum & gästtoalett som renoverades 2021
- Nydragen el med plejd 2021

På attraktiv adress i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan finner vi denna totalrenoverade sekelskiftes 3:a i absolut toppskick. Bostaden erbjuder sociala sällskapsytor, två sovrum som vetter mot lugn innergård och två stycken balkonger varav en vetter mot sydväst och den andra mot Nordöst. I vardagsrummet finns det gott om plats för en soffgrupp intill den fungerande kakelugnen. Du har även plats för ett rejält matbord där du kan samla vänner och familj för trevliga tillställningar och middagar. Köket är lyxigt renoverat och fullt utrustat med integrerade vitvaror, tapwell blandare, köksluckor från Lucks By Robo och stilsäkra bänkskivor och stänkskydd i jurakalksten. Bostaden erbjuder många vackra sekelskiftesattribut så som pampiga kakelugnar, en luftig takhöjd om cirka 3 meter som pryds av breda stuckaturer med taklister, stora T-postfönsterpartier med breda speglade fönsternischer som ger hemmet ett trevligt naturligt genomgående ljusflöde. Samtliga ytskikt är smakfullt renoverade till perfektion med infräst el, enhetliga vitpigmenterade furugolv samt målade väggar från Farrow & Ball i sobra kulörer.

Badrummet är lyxigt renoverat 2021 med granitkeramik från Bricmate och är utrustat med golvvärme, vägghängd WC, duschhörna med takdusch från Tapwell samt en platsbyggd badrumskommod med bänkskiva i jurakalksten och integrerad kombimaskin. I hallen finns gott om förvaring i klädkammare samt härifrån nås bostadens gäst WC som även den är smakfullt renoverad i stilsäkra materialval.

Brf Morkullan 28 är en stabil och välskött äkta förening i vacker fastighet anno 1905. Föreningen äger marken, har många tunga investeringar bakom sig.

Planritning

Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument