Optimalt planerad 3:a med stor stenlagd uteplats

Alla bilder
Karolina Miramadi
Din mäklare Karolina Miramadi 073-423 64 09 karolina@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Kummelnäsvägen 24A Kummelnäs 3 rok 61 kvm 3 700 000 kr /bud
Optimalt planerad 3:a med gott om förvaring och 2 bra sovrum. Bostaden färdigställdes 2023 och har en fin stenlagd uteplats med gott om plats för grill och utemöbler. Ett perfekt läge i Kummelnäs med en härlig rymd och ett strålade ljusinsläpp. Mysiga omgivningar och trevliga grannar. Här är det lätt att leva och bo, välkommen på visning!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Kummelnäsvägen 24A
  Område
  Kummelnäs, Nacka
  Postadress
  132 37 SALTSJÖ-BOO
  Förening
  Brf Höjden 8
  Lgh.nr
  2
  Boarea
  61 m²
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsföreningen
  Antal rum
  3 rum och kök
  Månadsavgift
  4 232 kr/mån inkl. vatten, sophämtning och parkeringsplats
  Pris
  3 700 000 kr /bud
  Våningsplan
  Våning 1 av 1. Hiss finns ej.
 • Optimalt planerad 3:a med gott om förvaring och 2 bra sovrum. Bostaden färdigställdes 2023 och har en fin stenlagd uteplats med gott om plats för grill och utemöbler. Ett perfekt läge i Kummelnäs med en härlig rymd och ett strålade ljusinsläpp. Mysiga omgivningar och trevliga grannar. Här är det lätt att leva och bo, välkommen på visning!

  ENTRÈPLAN

  HALL
  Hall med säkerhetsdörr och klinkergolv med golvvärme. Genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme resterande delar av bostaden.

  BADRUM
  Rymligt helkaklat badrum. Klinkergolv med golvvärme. Stor duschplats, WC, tvättställ med förvaring. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

  KÖK OCH VARDAGSRUM
  Stilrent kök från Vedum med goda arbetsytor i ljus kvartskomposit. Full maskinell utrustning från Siemens med integrerad diskmaskin, fläkt, häll och varmluftsugn. Kyl och frys. Helglasad altandörrar mot uteplatsen på framsidan. Vardagsrum i öppen planlösning med stora fina fönsterpartier i två väderstreck.

  UTEPLATS PÅ FRAMSIDAN
  Härlig stenlagd uteplats med plats för soffgrupp, matbord och grill.

  SOVRUM 1
  Trevligt stort sovrum med ekparkettgolv. Gott om plats för dubbelsäng samt skrivbord. Stor walk in closet med gott om förvaring.

  SOVRUM 2
  Sovrum med ekparkettgolv och fönster.

  BADRUM
  Stort helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. WC, tvättställ, förvaringsskåp och duschplats. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över.

  FÖRRÅD
  I anslutning till entrén finns ett förråd.

  UPPVÄRMNING
  Frånluftvärmepump Nibe med separat FTX-system i köksfläkt. Uppskattad kostnad för uppvärmning 3500 – 4500 kr/år beräknat med 1 kr/kWh. 55 kWh/kvm.


 • Byggnadsår
  2023
  Uteplats
  Ja
  Parkering
  Ja

  Energideklaration

 • Namn
  Brf Höjden 8
  Adress
  Kummelnäsvägen 22
  Byggnadsår
  2023
  Org.form
  Bostadsrättsförening
  Org.nummer
  769623-9511
  Om föreningen Brf Höjden är en äkta föreningen som består av 8 bostadsrätter. Till varje bostad ingår en parkeringsplats och ett förråd.


  Vi är glada över att äntligen kunna presentera BRF Höjden 8 för alla er som bara längtar efter att få flytta till Kummelnäs - men även till alla er som redan bor där. Kummelnäs är fantastiskt. Området har allt man kan drömma om utan att vara långt från citykärnans puls. Tänk att kunna ta en kvällspromenad till sandstranden nära huset och doppa sig, eller en löprunda i Velamsunds naturreservat och hälsa på hästarna i hagarna. Det är fridfullt och familjevänligt. Förskolor och skolor finns på nära avstånd. Bussen som tar dig till stan eller Orminge centrum - om du vill - stannar precis intill husknuten och alla bostäder har egen parkering.

  Brf Höjden är framtaget med en ambition om att skapa en trivsam bostadsbebyggelse där kombinationen av två parhus i släntmarken varsamt förhåller sig till topografin. Husens estetik är framtagen med tankar om att framhäva hållbara material såsom träpanel kombinerat med natursten och grafitgrå detaljer. Stödmurar och slänter omfamnar suterrängvåningarna och ger området en lekfull karaktär med god kontakt med grönska och kringliggande naturmark. Stor omsorg har lagts vid trafikplaneringen så att parkeringsytor hålls dolda från bostadsdelarna utan att för den sakens skull tappa funktionalitet för de boende.

  OMRÅDET
  Kummelnäs är en barnvänlig och lugn villaidyll med blandad bebyggelse - från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda sparsmakade villor med moderna linjer.

  I området finns natursköna omgivningar med promenadstigar och flera mysiga bad på kort avstånd. Bl a finns Sågtorpssjön på några minuters promenavstånd från huset där kommunen de senaste åren bl a lagt ut nya badbryggor och "snyggat" till sandstranden och omgivningarna.

  Även Trollsjön, eller "Trollan" som den kallas i folkmun är en underbar badsjö på kort avstånd från huset. Trollan är känd för sin vackra trollska miljö runt sjön och att badvattnet håller värmen bra långt in på hösten.

  En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken i Gärdesuddens naturreservat. Här kan man även bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. En ångbåtsbrygga med möjlighet att förtöja båten under ett dygn finns vid Kummelnäsvikens inre brygga. Dessutom är det inte långt till Velamsunds naturreservat med bl a vandrings- och motionsspår.

  SKOLOR
  Den vackert belägna och populära Backeboskolan är en friskola med förskola och årskurs 1-6. Skolan har 147 elever och bedriver undervisning i små grupper med mycket personal.

  Myrsjöskolan (förskola och årskurs 1-9) och Sågtorpsskolan (förskola och årskurs 1-6) finns ca 2,5 km söder om Kummelnäs. Det finns ett kommunalt dagis vid Kummelnäs vändhållplats. Kummelnäs förskola och föräldrakooperativet Regnbågen (dagis) ligger vid Kummlenäsviken. I Kummelnäs kapell finns en öppen förskola.

  KOMMUNIKATIONER
  Bussar går till Slussen från flera delar av området, bland annat från Vikingshillsvägen men även från Orminge centrum. Båtpendling går från risetsbrygga in till Stockholm.

  Med bil når man city på ca 18 min.

 • Pris
  3 700 000 kr /bud
  Månadsavgift
  4 232 kr/mån. inkl. vatten, sophämtning och parkeringsplats
  Andel i föreningen
  10.714%
  Indirekt nettoskuldsättning
  664 260 kr.
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per mån

  Uppvärmning
  350 kr
  Hushållsel
  350 kr
  Försäkring
  120 kr
  Summa
  820 kr
  Driftskostnader är uppskattade och baserar sig på avtal och förbrukning. Nibe frånluftsvärmepump uppskattar 55 kWh/kvm för uppvärmning.

Planritning

Karolina Miramadi
Din mäklare Karolina Miramadi 073-423 64 09 karolina@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument