Strålande ljus hörntrea med öppen spis & fritt läge mot vackra Gustav Adolfsparken. Skuldfri Brf.

Alla bilder
Anette Larsdotter
Din mäklare Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Wittstocksgatan 28 Östermalm - vid Gustav Adolfsparken 3.5 rok 71 kvm 8 500 000 kr (slutpris)
I skuldfri förening och i en välvårdad funkisfastighet, med ett av Östermalms bästa lägen invid Karlaplan med närhet till såväl lugnet på Gärdet och Djurgården, pulsen på Stureplan som skärgårdsbåtarna vid Nybroviken, saluförs denna trivsamma, fina, yteffektiva och familjevänliga trerummare om 71 kvm. Här bjuds ett rofyllt boende i underbar parkmiljö med fritt läge och vacker utsikt över lummiga Gustav Adolfsparken.

Lägenheten har på senare tid varsamt renoverats med modern design och bekvämlighet, sobra kulörer, bra materialval och goda förvaringslösningar. Samtidigt bevaras de ursprungliga funkisdetaljerna från byggåret som en stilfull öppen spis, rejäl takhöjd, genomgående vackra golv samt stora, breda fönsterpartier i två väderstreck som ger lägenheten ett fint ljusflöde oavsett årstid. Planlösningen är ytterst väldisponerad, rundgående och familjeanpassad. Generöst vardagsrum med plats för matbord för stora middagssällskap, fungerande öppen spis och gott om plats för social yta. Köket i ett stilsäkert utförande med bra förvaring, arbetsytor och komplett maskinell utrusting från bl.a. Smeg. Sovrumsavdelningen ligger avskild från sällskapsdelen. Här finns en hallpassage med ett sobert badrum med badkar och två bra sovrum, varav ett föräldrasovrum och ett barn-, tonårs- eller gästrum. I anslutning till köket finns ett mindre rum som passar perfekt som barn- eller arbetsrum. Välkomnande entré ger bra plats för både skor och ytterkläder. I anslutning till hallen finns separat WC med toalett och handfat.

Grönskan från parken och många fönsterpartier skapar härligt ljusflöde som skänker trivsam atmosfär till hela lägenheten. Ett underbart boende i lugn parkmiljö med omedelbar närhet till såväl Karlaplan och Fältöverstens butiker som strövområdena på Gärdet och Djurgården.

Lägenheten är belägen på en ½ trappa fri från insyn i representativ och renoverad fastighet. Välskött och helt skuldfri bostadsrättsförening med stor kassa och låga månadsavgifter för medlemmarna. För denna lägenhet är avgiften endast 1.355:- inklusive både kabel-TV och bredband.

Välkommen på visning!

Planritning

Anette Larsdotter
Din mäklare Anette Larsdotter 070 993 49 90 anette@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument