Stilrent boende i två plan med ett perfekt läge i Kummelnäs med egen uteplats och terrass.

Alla bilder
Karolina Miramadi
Din mäklare Karolina Miramadi 073-423 64 09 karolina@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Kummelnäsvägen 24C Kummelnäs 4 rok 96 kvm 5 700 000 kr /bud
Med ett perfekt läge i Kummelnäs ligger detta trevliga boende i två plan med en härlig rymd och ett strålade ljusinsläpp. Huset färdigställdes 2023. Fin stenlagd uteplats med gott om plats för grill och utemöbler samt stor terrass på övre plan. Möjlighet till 3 sovrum om du så önskar. Mysiga omgivningar och trevliga grannar. Här är det lätt att leva och bo, välkommen på visning!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Kummelnäsvägen 24C
  Område
  Kummelnäs, Nacka
  Postadress
  132 37 SALTSJÖ-BOO
  Förening
  Brf Höjden 8
  Lgh.nr
  4
  Boarea
  96 m²
  Areakälla
  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
  Antal rum
  4 rum och kök, varav 2–3 sovrum
  Månadsavgift
  5 643 kr/mån inkl. vatten och sophämtning
  Pris
  5 700 000 kr /bud
  Våningsplan
  Våning 1 av 1. Hiss finns ej.
  Balkong
  Ja
 • Med ett perfekt läge i Kummelnäs ligger detta trevliga boende i två plan med en härlig rymd och ett strålade ljusinsläpp. Huset färdigställdes 2023. Fin stenlagd uteplats med gott om plats för grill och utemöbler samt stor terrass på övre plan. Möjlighet till 3 sovrum om du så önskar. Mysiga omgivningar och trevliga grannar. Här är det lätt att leva och bo, välkommen på visning.

  ENTRÈPLAN

  HALL
  Hall med säkerhetsdörr och klinkergolv med golvvärme. I anslutning till hallen finns ett förråd med värmepanna. Genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme resterande delar av plan 1.

  BADRUM 1
  Rymligt badrum i anslutning till hallen. Klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i sandstenslikande kakel. Duschplats, WC, tvättställ och tvättpelare.

  VARDAGSRUM
  Generöst vardagsrum med stora fina fönsterpartier i två väderstreck. Lagom öppen planlösning mot matplatsen och köket. Ekparkettgolv och genomgående ljusa väggar. Gott om plats för soffgrupp. Detta rum kan med fördel nyttjas som sovrum (se alternativ planlösning plan 1).

  KÖK
  Stilrent kök i mattsvart från Vedum med goda arbetsytor i ljus kalkstensfärgad kvartskomposit. Full maskinell utrustning från Siemens med integrerad diskmaskin, fläkt, häll och varmluftsugn. Kyl och frys. Helglasad altandörrar mot uteplatsen på framsidan.

  MATPLATS
  Stor rymlig matplats i anslutning till köket med stora fönsterpartier i två väderstreck. Detta rum kan med fördel användas som vardagsrum om du önskar göra om vardagsrummet till sovrum. Väggen mot hallen kan då tas ned.

  UTEPLATS PÅ FRAMSIDAN FRÅN KÖKET
  Härlig stenlagd uteplats med plats för soffgrupp, matbord och grill. Nås från kök.


  ÖVRE PLAN
  Genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme. Fint ljusinsläpp med glasad altandörr ut till den stora terrassen.

  TERRASS
  Stor fin terrass om ca 9 kvm med gott om plats för utemöbler.

  SOVRUM 1
  Trevligt sovrum med en härlig rymd. Takfönster och vanligt fönster, ekparkettgolv. Gott om plats för dubbelsäng samt skrivbord.

  SOVRUM 2
  Sovrum med ekparkettgolv och fönster.

  BADRUM
  Helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme. WC, tvättställ, förvaringsskåp och duschplats.

  FÖRRÅD
  I anslutning till entrén finns ett förråd.

  UPPVÄRMNING
  Plan 1-2: Vattenburen golvvärme med energiåtervinning via frånluftvärmepump Nibe F730. Tilluft via freshventiler i fasad. Uppskattad kostnad för uppvärmning 5000 – 6000 kr/år beräknat med 1 kr/kWh.
 • Byggnadsår
  2023
  Fönster
  3-glasfönster
  Uppvärmning
  Frånluftsvärmepump Nibe 730 med återvinning
  Uteplats
  Ja
  Parkering
  Ja

  Energideklaration

 • Namn
  Brf Höjden 8
  Adress
  Kummelnäsvägen 22
  Byggnadsår
  2023
  Org.form
  Bostadsrättsförening
  Org.nummer
  769623-9511
  Om föreningen Brf Höjden är en äkta föreningen som består av 8 bostadsrätter. Till varje bostad ingår en parkeringsplats och ett förråd.


  Vi är glada över att äntligen kunna presentera BRF Höjden 8 för alla er som bara längtar efter att få flytta till Kummelnäs - men även till alla er som redan bor där. Kummelnäs är fantastiskt. Området har allt man kan drömma om utan att vara långt från citykärnans puls. Tänk att kunna ta en kvällspromenad till sandstranden nära huset och doppa sig, eller en löprunda i Velamsunds naturreservat och hälsa på hästarna i hagarna. Det är fridfullt och familjevänligt. Förskolor och skolor finns på nära avstånd. Bussen som tar dig till stan eller Orminge centrum - om du vill - stannar precis intill husknuten och alla bostäder har egen parkering.

  Brf Höjden är framtaget med en ambition om att skapa en trivsam bostadsbebyggelse där kombinationen av två parhus i släntmarken varsamt förhåller sig till topografin. Husens estetik är framtagen med tankar om att framhäva hållbara material såsom träpanel kombinerat med natursten och grafitgrå detaljer. Stödmurar och slänter omfamnar suterrängvåningarna och ger området en lekfull karaktär med god kontakt med grönska och kringliggande naturmark. Stor omsorg har lagts vid trafikplaneringen så att parkeringsytor hålls dolda från bostadsdelarna utan att för den sakens skull tappa funktionalitet för de boende.

  OMRÅDET
  Kummelnäs är en barnvänlig och lugn villaidyll med blandad bebyggelse - från sekelskiftesvillor med snickarglädje till nybyggda sparsmakade villor med moderna linjer.

  I området finns natursköna omgivningar med promenadstigar och flera mysiga bad på kort avstånd. Bl a finns Sågtorpssjön på några minuters promenavstånd från huset där kommunen de senaste åren bl a lagt ut nya badbryggor och "snyggat" till sandstranden och omgivningarna.

  Även Trollsjön, eller "Trollan" som den kallas i folkmun är en underbar badsjö på kort avstånd från huset. Trollan är känd för sin vackra trollska miljö runt sjön och att badvattnet håller värmen bra långt in på hösten.

  En vacker småbåtshamn finns i Lövbergaviken i Gärdesuddens naturreservat. Här kan man även bada från klipporna och njuta av Saltsjön och Stockholms inlopp i kvällssolen. En ångbåtsbrygga med möjlighet att förtöja båten under ett dygn finns vid Kummelnäsvikens inre brygga. Dessutom är det inte långt till Velamsunds naturreservat med bl a vandrings- och motionsspår.

  SKOLOR
  Den vackert belägna och populära Backeboskolan är en friskola med förskola och årskurs 1-6. Skolan har 147 elever och bedriver undervisning i små grupper med mycket personal.

  Myrsjöskolan (förskola och årskurs 1-9) och Sågtorpsskolan (förskola och årskurs 1-6) finns ca 2,5 km söder om Kummelnäs. Det finns ett kommunalt dagis vid Kummelnäs vändhållplats. Kummelnäs förskola och föräldrakooperativet Regnbågen (dagis) ligger vid Kummlenäsviken. I Kummelnäs kapell finns en öppen förskola.

  KOMMUNIKATIONER
  Bussar går till Slussen från flera delar av området, bland annat från Vikingshillsvägen men även från Orminge centrum. Båtpendling går från risetsbrygga in till Stockholm.

  Med bil når man city på ca 18 min.

 • Pris
  5 700 000 kr /bud
  Månadsavgift
  5 643 kr/mån. inkl. vatten och sophämtning
  Andel i föreningen
  14.286%
  Indirekt nettoskuldsättning
  885 732 kr.
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per mån

  Uppvärmning
  500 kr
  Hushållsel
  400 kr
  Försäkring
  120 kr
  Summa
  1 020 kr
  Driftskostnader är individuella och baserar sig på förbrukning och avtal. Uppskattad kostnad för uppvärmning med Nibe 730 är 55 kWh/kvm.

Planritning

(4)
Karolina Miramadi
Din mäklare Karolina Miramadi 073-423 64 09 karolina@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument