Högst upp och med stor terrass i söderläge!

Alla bilder
Carolin Svensson
Din mäklare Carolin Svensson 070-935 36 22 carolin@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Bud
Datum
Alias
5 000 000 kr
27/2 20:17
1
Fabrikörvägen 10 D, 8 tr Nacka - Nacka Strand 2 rok 64 kvm 4 995 000 kr /Bud
Aktuellt bud: 5 000 000 kr
Bud
Alias
Datum
5 000 000 kr
1
27/2 20:17
Unikt boende i mysiga kvarter vid Stockholms inlopp och med närhet till naturen. Lägenheten är belägen högst upp i en fastighet ombyggd 2017-2018, och präglas av svårslagen rymd, fantastiskt ljusinsläpp från enorma fönsterpartier, generös takhöjd samt i denna lägenhet även en stor solig terrass om cirka 20 kvm i söderläge där du kan njuta av årstidernas växlingar. Ett ljuvligt socialt hem med karaktäristisk arkitektur, optimal planlösning med kök och vardagsrum i öppen plan med gott om plats för umgänge och middagsbjudningar. Från samtliga rum har man nästintill fritt läge ut mot grönska och himmel. Stilrent och modernt kök och badrum med golvvärme i badrummet samt vattenburen golvvärme i övriga rum. Genomgående stilrena och noga utvalda material. Ett toppmodernt boende med närhet till såväl Stockholms skärgård som till storstadens alla bekvämligheter. Huset erbjuder därtill även faciliteter som skapar guldkorn i vardagen - njut av ett stort bio-rum med 12 platser och 120 tums filmduk, kylrum för leverans av matkassar samt ett hobbyrum.

I populära och vackra Nacka Strand bor ni i ett lugnt och sjönära läge, med direkt närhet till både stad och skärgård. Här bor du en expansiv stadsdel som är under ständig utveckling, med trevliga bostadskvarter och bra restauranger. Området erbjuder all tänkbar service och goda kommunikationer. Buss och båt finns bara några minuter bort. Buss till stan tar ca 10 min och önskar man en mer rofylld resa kan du med ditt SL-kort ta pendelbåt till Nybrokajen. Här finns ett stort serviceutbud med bl.a. frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, bageri och restauranger. Nere vid vattnet finns flertalet restauranger, exempelvis populära Restaurant J. Ett par minuter bort ligger också Nacka Forum med ca 150 butiker, restauranger och caféer. Ett vackert utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår. Förskola finns i huset och skolor finns i området.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Fabrikörvägen 10 D, 8 tr
  Område
  Nacka - Nacka Strand, Nacka
  Postadress
  13152 Nacka Strand
  Förening
  Brf No.4
  Lgh.nr
  04.1402 / 1402
  Boarea
  64 m²
  Areakälla
  föreningens information
  Antal rum
  2 rum och kök
  Månadsavgift
  4 976 kr/mån inkl. vatten, golvvärme, basutbud TV och 1000/1000 internet.
  Pris
  4 995 000 kr /Bud
  Våningsplan
  Våning 8 av 8. Entréplan är våning 4. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
 • Unik och påkostad bostad i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Detta är lägenheten för dig som ställer höga krav på ditt boende med genomtänkta materialval, stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp och direkt närhet till såväl skog som Stockholms inlopp. Här finner du en modern öppen planlösning med genomgående ljusa ekgolv, moderna materialval och fina detaljer. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med en läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Stort badrum som andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel med infälld förvaring, takdusch och kombimaskin. Välkommen hem!

  Lägenheten disponeras enligt följande;

  HALL
  Ljus och luftig hall med högt i tak och bra plats för avhängning. På golvet ligger ett vackert ljuspigmenterat ekgolv som sen är genomgående för hela lägenheten. Här finns även ett städskåp. Säkerhetsdörr.

  VARDAGSRUM
  Fantastiskt vardagsrum med härlig öppen planlösning mot köket. Rummet har ett vackert ljusinsläpp från enorma fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Härlig rymd och gott om plats för soffgrupp och matplats för middagsbjudningar.

  TERRASS
  Den stora terrassen nås från både vardagsrummet och sovrummet. Magisk uteplats som ger en extra dimension till lägenheten och ett helt "extra" rum sommartid - cirka 20 kvm i rakt söderläge, med utsikt mot grönska och helt fritt från insyn. Här finns plats för matgrupp, loungedel, solbäddar, gasolgrill och planteringar.

  KÖK
  Stilrent kök, även här med härlig rymd som bjuder in till mingel och större middagsbjudningar. Köket har en hög standard och har speciellt tagits fram för detta projekt. Sober grå ton på köksluckor och lådor samt bra arbetsytor av vacker ljus natursten. Samtliga vitvaror kommer från Siemens där kyl/frys samt diskmaskin är integrerade. Kökets övriga maskinella utrusning består av induktionshäll, ugn samt spisfläkt i rostfritt stål.

  SOVRUM
  Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och extra förvaring om så önskas. Även här finns stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. I anslutning till sovrummet finns en väl tilltagen walk-in-closet.

  WALK-IN-CLOSET
  Generös förvaring med inredning från ELFA. Kan även nyttjas som barnrum eller kontor.

  BADRUM
  Smakfullt badrum där diskreta materialval i kombination med lyxiga detaljer skapar en skön "hotellkänsla" i sammanhållen sober stil. På golvet ligger det mörk granitkeramik med golvvärme, och väggarna är klädda i vacker natursten. Egen duschavdelning med stor takdusch, handfat och stort spegelskåp med inbyggd belysning, vägghängd WC och handduksvärmare. Här finns även en kombinerad tvätt- och torkmaskin från Siemens för extra god komfort.

  FÖRRÅD
  Lägenheten disponerar ett förråd om cirka 2 kvm omgärdat av galler.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2017-2018
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme. Vattenburen golvvärme i lägenheterna med undantag för bad och wc.
  Ventilation
  FTX ventilations aggregat
  Besiktning (ventilation)
  Uteplats
  Stor terrass om cirka 20 kvm i högt söderläge och fritt från insyn.
  Äldre fastighet men våning 8 stod klar 2018.

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2022-08-17)
  Primärenergital
  84 kWh/m2 och år
 • Namn
  Brf No.4
  Adress
  Fabrikörvägen 10D
  Byggnadsår
  2017-2018
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Fast.beteckning
  Del av Nacka Sicklaön 369:32
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769631-8059
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  94 st
  TV/bredband
  Fastigheten är ansluten till bredband via Ownit. Bredband (100/100), digital tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften. Multimediauttag finns i samtliga rum (ej badrum).
  Överlåtelseavgift
  1433 kr (betalas av köpare)
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Föreningen tillåter delat ägande enligt stadgar.
  Äger föreningen marken?
  Föreningen äger marken.
  Renoveringar Äldre fastighet men våning 8 stod klar 2018. Inga större renoveringar planeras.
  Gårdsplats
  Föreningens gemensamma gård ligger vackert mellan huskropparna och berget. Här finns flera planteringsbäddar och en grillplats.
  Parkering Garaget under byggnaden med ca 71 garageplatser som kan hyras för 1000 kr/mån. Kort kö.

  I området finns också avgiftsbelagda parkeringsplatser samt garageplatser som kostar 400 kr/14 dagar. Mer info: www.nackastrand.se/parkering
  Gemensamma utrymmen Föreningen erbjuder bekväm vardagslyx i form av bio-rum, leveransrum för mathemleverans med flertalet kylskåp och hobbyrum. Övernattningslägenhet finns att tillgå om man ska ha gäster.

  Barnvagnsförråd, cykelrum, soprum och rullstolsrum finns i fastigheten.

  Varje lägenhet har även ett tillhörande förråd om cirka 2 kvm, våning 1.

  I föreningen finns en tvättstuga, på våning 3, utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
  Om föreningen Brf No. 4 i Nacka är en s.k. äkta bostadsrättförening som upplåter 94 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Lägenhetsytan uppgår till 7 620 kvm.

  Föreningen äger fastigheten Sicklaön 396:41 och marken innehas med äganderätt.

  Föreningens ekonomiska förvaltare är Bostadsförvaltning AB.

  Föreningen har en god och stabil ekonomi med en nuvarande belåning om 14 530 kr/kvm enligt ÅR 2022.

  Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av PBB, f.n. 1 433 kr samt pantsättningsavgift om 1% av PBB, f.n. 573 kr/pant (betalas av köpare). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2024.
 • Pris
  4 995 000 kr /Bud
  Månadsavgift
  4 976 kr/mån. inkl. vatten, golvvärme, basutbud TV och 1000/1000 internet.
  Andel i föreningen
  0.9053%
  Andel av årsavgift
  0.7853%
  Indirekt nettoskuldsättning
  839 869 kr. Uppgift hämtad ur årsredovisning 2022 Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  5 664 kr
  Försäkring
  1 500 kr
  Antal personer i hushållet
  3 st
  Summa
  7 164 kr
  Vattenburen golvvärme i lägenheterna med undantag för bad och wc där det är elektrisk komfortvärme som drivs av hushållselen. Hushållsel upphandlas gemensamt av föreningen och stäms av mot faktiskt förbrukning.
 • Bud
  Datum
  Alias
  5 000 000 kr
  2024-02-27- 20:17
  1
 • Nacka Strand är en trevlig stadsdel under förändring och uppbyggnad från gammal kontorsstad till ett levande bostadsområde. Här bor du med närhet till Stockholms skärgård men också Stockholm City och Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum med ca 150 butiker. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans med mera. Det finns också flera förskolor (varav en i huset), skolor, restauranger, gym och närbutiker i närmsta området. Här bor du alltså med närhet till allt du kan tänkas behöva i ett växande område!

  Du har trevliga promenadstråk och naturen precis utanför. Ett område som är oerhört vackert och naturnära, bara ett stenkast över vattnet från Djurgården och med utsikt över Stockholms inlopp. I området finns en mängd restauranger och caféer men Nacka erbjuder dessutom stora orörda naturområden, småbåtshamnar, motionsslingor, parker och trädgårdar. Bara en promenad bort ligger Nyckelviken som är ett av Nackas fina naturreservat, med motionsslingor, skidspår, utegym, bondgård och café. Nyckelviken är ett populärt utflyktsmål alla årstider. Eller ta en promenad längsmed vattnet, ända bort till Svindersvik Herrgård, med sitt unika café i brygghuset. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans med mera. Det finns också flera förskolor, skolor, restauranger, gym padelbanor, minigolf och matbutik i närheten. Här bor du alltså med närhet till allt du kan tänkas behöva i ett växande område!

  Drinken eller helglunchen avnjuts med fördel på Nacka Strands egen yacht club "Restaurant J" som är fint belägen i hamnen med utsikt över vattnet och den symboliska statyn "Gud fader på himmelsbågen". I närområdet finns även ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För motionssugne finns SATS-gym, Boost gym nere på kajen, fantastiska möjligheter för löparen eller så kan du ta avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. För den som gillar att spela padel finns numera dessutom totalt 3 padelbanor belägna på kajen.

  Välkomna till ett område att verkligen trivas i!
  Kommunikation Med båtfärjan Sjövägen kan du med SL ta dig till Nybroviken på bara 30 min, med färjan når du också Frihamnen och Lidingö, eller Djurgården på 3 minuter. Mer information om Sjövägen hittar du på http://www.sjovagen.nu/.

  Flertalet bussförbindelser: 71, 443, 404, 150, 840, 475 till Slussen eller ut mot Nacka Sjukhus, Saltsjöbaden, Haninge och Nacka Forum. Buss 443 som du når runt hörnet tar dig till Slussen på bara 10 min.

  Tunnelbana, blå linjen är under byggnation och kommer gå mellan Kungsträdgården och Nacka Forum, beräknas vara klar år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafiken i Nacka.

  Med bil kommer man snabbt till motorväg och Södra Länken. .
  Närservice Nacka erbjuder attraktiva alternativ för barnomsorg och du finner flera populära förskolor och skolor i närområdet, både kommunala och privata. Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9. För mer information, besök Nacka kommuns hemsida www.nacka.se. Förskola finns även i huset.

  Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.
  Parkering Föreningen har ett garage under fastigheten där plats kan hyras för 1.000 kr/mån. Garage finns även under torget för 800 kr/mån. F.n. kö till plats under huset, men plats finns under torget.

  I området finns också avgiftsbelagda parkeringsplatser samt garageplatser som kostar 400 kr/14 dagar. Mer info: www.nackastrand.se/parkering

Planritning

Carolin Svensson
Din mäklare Carolin Svensson 070-935 36 22 carolin@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse
Bud
Datum
Alias
5 000 000 kr
27/2 20:17
1

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument