Ateljébostad med känsla av New Yorks innergårdar!

Alla bilder
Andreas Nylén
Din mäklare Andreas Nylén 070-776 77 57 andreas@tradition.se

Gå på visning

söndag 10 dec
14:00 - 14:30
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Hammarbyterrassen 7 Hammarby Sjöstad 2 rok 72 kvm 4 995 000 kr
Ateljébostad med en trendig "urban living" känsla av New Yorks innegårdar i en förening med fullt utrustat gym, garage, bastuspa och bio!
Det här är ett unikt boende som passar den trendmedvetna som uppskattar ett boende som är utöver det vanliga. Med ostört läge, nära vatten och i en rå industrikänsla med en takhöjd på 3,40 meter får du en bostad som ger harmoni och trygghet i boendet. Bostaden har takfönster genom köket och stora öppningsbara glaspartier till uteplatsen från både vardagsrum och sovrum. Uteplatsen erbjuder grillmöjligheter utan att störa andra boende och lämpar sig för den som uppskattar en god drink och skratt vid grillen.
Köket i lägenheten påminner om ett coolt restaurangkök vilket gör att matbordet upplevs som ett chef´s table, förnimmelsen till ett lyckat restaurangbesök ligger nära om hjärtat.
Hammarby kaj ligger intill fastigheten som erbjuder ett stort utbud av restauranger samt ett fint promenadstråk längs vattnet. Vid Luma park finner ni den reguljära båttrafiken mot både Södermalm, Djurgården och Nybroplan.
Det här är ett boende för den som vill ha ett extraordinärt boende med närheten till både vatten och staden...
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Hammarbyterrassen 7
  Område
  Hammarby Sjöstad, Stockholm
  Postadress
  12030 STOCKHOLM
  Förening
  Brf Båtturen 1
  Lgh.nr
  510906 / 0906
  Boarea
  72 m²
  Areakälla
  Ekonomisk förvaltare
  Antal rum
  2 rum och kök
  Månadsavgift
  5 194 kr/mån Månadsavgiften inkluderar bredband, tv, vatten och värme. Hushållsel ingår ej. Föreningen har tillgång till bastu, gym och lokal & bio som ligger i Brf Linjefarten 2:s fastighet, genom nyttjanderättsavtal.
  Pris
  4 995 000 kr
  Våningsplan
  Våning -1. Våningsplanet är med takfönster, inga ovanliggande bostäder. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
 • Lägenheten disponeras enligt följande:

  Hall
  När ni stiger in i hallen möts ni av en ball industriell känsla med en takhöjd på 3,40 meter och ljusinsläpp från stort takfönster. Innanför entrén har ni bra utrymme för avhängande av ytterkläder. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten som genomgående uppvärmningssystem.
  Lägenheten har ett eget FTX system som som kan reglera luftomsättningen.

  Badrum
  Badrummet har grått klinker i golv med golvvärme och grått betongplattor på väggar. Duschhörna med infällbar glasvägg. Toalett och stort tvättställ i vitt porslin från Duravit. Ovan tvättställ har ni ett vägghängt stort spegelskåp med belysning. Tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare. Dimbara spotlights i tak.

  Sovrum
  Rymligt rum med god plats för både dubbelsäng och nattduksbord. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av garderober längs rummets ena vägg. Från sovrummet har ni direkt access till lägenhetens uteplats genom stora öppningsbara fönsterdörrar. Väggpartiet mot uteplatsen har fönster upp till tak för största ljusinsläpp. Temperaturstyrd ventilation /golvvärme? 3 meter takhöjd.

  Kök
  Köket är helt i rostfritt som ger en känsla av ett trendigt restaurangkök med ett chef´s table där gästerna njuter av middagen samtidigt som nya rätter tillbereds av kocken. Induktion spis och varmluftsugn från Siemens samt en väl tilltagen köksfläkt som fångar upp det mesta av matosen. Fläkten har även belysning med dimmerfunktion. Kyl, frys och skafferi är integrerat som möblemang med träpanel.

  Vardagsrum
  Vardagsrummet är i förlängning från köket med en öppning av stora glasdörrar mot en mindre uteplats som passar utmärkt för BBQ kvällar med kompisgänget. Uteplatsen ger en känsla av kvarteren i NY med en cool "urban living" twist. Temperaturstyrd ventilation /golvvärme?

  Övrigt
  Lägenheten disponerar ett rymligt förråd i källaren.
  Eftersom att lägenheten ligger på -1 så räknas bostadsytan som biarea.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2015
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk, typ FTX
  Besiktning (ventilation)
  Uteplats
  Uteplats med grillmöjlighet samt odling
  Magasinet är ett mindre hus och påminner till sin karaktär om en större stadsvilla. Exteriören domineras av utanpåliggande struktur i benvit betong med stora skjutglaspartier och inslag av cederträ som mjukar upp och adderar värme. Huset har ett lugnt läge med ytterst lite genomfartstrafik. Alla boende har balkong, de flesta både mot gatan och gården.
  Inga större renoveringar inplanerade.

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2021-01-26)
  Prestanda
  4314 kWh/m2/år
  Primärenergital
  74 kWh/m2 och år
  Energiklass
  C
 • Namn
  Brf Båtturen 1
  Adress
  Sjöfartsgatan 6
  Byggnadsår
  2015
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769623-7242
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  45 st
  TV/bredband
  Ownit bas / Ownit 1000 Mbit/s bredband
  Överlåtelseavgift
  1313 kr
  Pantsättningsavgift
  525 kr
  Tillåts juridisk person?
  Ja
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Äger föreningen marken?
  Ja, föreningen äger marken
  Renoveringar Inga större renoveringar är inplanerade.
  Parkering Finns parkeringsgarage att tillgå i Brf Linjefarten 2, ingen kötid för tillfället. Ett närliggande garage ligger på Hammarby Kaj 10 som hanteras av Parkman.
  Gemensamma utrymmen Biosalong
  Fullutrustat gym
  Festlokal
  Spa med både torrbastu och ångbastu
  Barnvagnsrum
  Övernattningslägenhet
  Aktivitetsrum
  Om föreningen Brf Båtturen 1 är en äkta förening och innehar fastigheten med äganderätt. I föreningen finns 45 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Brf båtturen 1 är en förening för den som vill ha lite lyx varje dag. Som boende i föreningen så har man tillgång till fullt utrustat gym, en biosalong för 14 personer samt både torrbastu och ångbastu. Föreningen har även en samlingslokal med porslin för 12 personer samt ett övernattningsrum och ett aktivitetsrum.

  Belåning: ca 7 741 sek/kvm
  Kassa: 1 139 441 sek
  Lån: ca 29 Msek
 • Pris
  4 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 194 kr/mån. Månadsavgiften inkluderar bredband, tv, vatten och värme. Hushållsel ingår ej. Föreningen har tillgång till bastu, gym och lokal & bio som ligger i Brf Linjefarten 2:s fastighet, genom nyttjanderättsavtal.
  Andel i föreningen
  2.3952%
  Andel av årsavgift
  2.4085%
  Pantsatt
  Nej
 • I området finns all man behöver med livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och florister. Området bjuder in till ett aktivt friluftsliv med goda joggingspår runt Årstaviken och skidåkning i Hammarbybacken. Med promenadavstånd når ni även Södermalm med ett rikt utbud av affärer och restauranger med ett soligt och vattennära läge.
  Kommunikation Nära till tunnelbana vid Gullmarsplan, tvärbana mot både Nacka och Solna, bussar med flera. Du kan till och med ta båten till jobbet med endast ett par minuter från brygga till skyskrapa. Du får ta med cykeln på båten, men föredrar du att cykla hela vägen når du city på 10 minuter.
  Närservice Apotek, Restauranger, livsmedelsbutiker, café, florist, gym, frisörer

Planritning

Andreas Nylén
Din mäklare Andreas Nylén 070-776 77 57 andreas@tradition.se

Gå på visning

söndag 10 dec
14:00 - 14:30
Anmäld

Gå på visning!dag datum klockslag

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument