Totalrenoverad 20-tals 2:a i absolut toppskick!

Alla bilder
Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Hantverkargatan 7 Kungsholmen - Nedre Kungsholmen 2 rok 54 kvm 5 795 000 kr (slutpris)
Aktuellt bud: 5 795 000 kr
På attraktiv adress finner ni denna totalrenoverade 20-tals lägenhet i absoluta toppskick på nedre Kungsholmen. Här bor ni på 54 välplanerade kvadratmeter med låg avgift, stora och öppna sociala sällskapsytor med gott om plats för ett rejält matbord samt en större soffgrupp. Bostaden erbjuder många vackra attribut så som fiskbensparkett på golv, platsbyggd bokhylla med integrerad belysning, luftig takhöjd, takrosetter och detaljerade brytare och vägguttag från exklusiva Buster & Punch. Köket har en social öppen planlösning mot vardagsrummet och har stilsäkra luckor i en grå kulör med snygga gröna bänkskivor i sten. Här finns all full maskinell utrustning med integrerad diskmaskin, integrerad kyl & frys, ugn, induktionshäll, fläkt, mikro.

Sovrummet rymmer en 180 cm bred säng och har gott om förvaring i platsbyggda garderober på vardera sida om säng samt snygga industriväggar och pardörrar i glas som ger rummet ett trevligt naturligt ljusflöde.

Smakfullt renoverat badrum med exklusiva materialval som en grön stenklinker på väggar och golv med skön golvvärme. Badrummet är utrustat med duschhörna, badrumskommod, wc, dubbla handdukstorkar, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Du har även tre stycken platsbyggda garderober i anslutning till köket som erbjuder praktiska förvaringslösningar.

Stabil och välskött förening som äger marken, har låg belåning samt goda lokalintäkter från hyreslokaler. Varmt välkommen till ett hem utöver det vanliga som garanterat kommer att älskas av den stilmedvetna som sätter höga krav på sitt hem och värdesätter ett kompromisslöst läge. Denna bostad måste upplevas på plats!

Här bor du på svårslaget läge intill Kungsholms torg med direkt närhet till grönområden och innerstadens puls. På några minuters promenad når du grönskande Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand med dess mysiga caféer och uteserveringar samt trevliga promenadstråk längs med Mälarens vatten. Utmärkta kommunikationer i form av Rådhusets T-bana (blå linje) på kort avstånd och flertalet innerstadsbussar runt hörnet.

Kontakta ansvarig mäklare Alexander König på 0723-107060 för mer information.

Planritning

Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument