Yteffektiv 2:a med terrass i soligt söderläge!

Alla bilder
Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Olof Palmes gata 16 Norrmalm - Vasastan 2 rok 43 kvm 5 150 000 kr (slutpris)
12 KVM TERRASS I SÖDERLÄGE - HÖGST UPP I HUSET MED HISS - ÖPPEN PLANLÖSNING - VÄLSKÖTT FÖRENING

Högst upp i huset med hiss finner vi denna välplanerade 2:a med rymlig terrass om cirka 12 kvm i soligt söderläge! Här bor du på högt och ostört läge på central adress. Lägenheten är mycket välplanerad och ljus med ett fantastiskt naturligt ljusflöde. Du välkomnas av en entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Väggarna går i en sober ljusgrå färgton och på golvet ligger en genomgående parkett. Vidare in ligger badrummet som är helkaklat i stilrena färgval och har en tvättpelare som löser vardagens bestyr. Fortsätter du in i lägenheten möts du av det välplanerade köket som går i vitt och är fullt utrustat med bl.a. induktionshäll, inbyggd micro, diskmaskin, kyl/frys och med gott om plats för skåpsförvaring. Köket har en öppen planlösning mot det sociala vardagsrummet och har plats för såväl soffgrupp och en matplats. Rummet är stort och lättmöblerat och härifrån når du också bostadens rymliga walk in closet med smarta förvaringslösningar. Till vänster når du det mysiga sovrummet som har plats för en dubbelsäng och gott om plats för klädförvaring i skjutdörrsgarderober. Från sovrummet kommer du ut på den stora och härliga terrassen som under sommarhalvåret blir ett extra rum och hemmets samlingsplats. Här kan du njuta av många trevliga vinkvällar i goda vänners lag.

Som boende i föreningen har du också tillgång till en stor gemensam terrass på innergården och från fastigheten når du direkt Centralbadets grönskande innergård. Föreningen är en äkta förening, har även ett stort garage, flertalet hyreslokaler och god ekonomi.

På Olof Palmes gata bor du centralt med gångavstånd till allt som hör Stockholms city till. På kort promenad når du Hötorgshallen och marknaden på Hötorget och runt knuten ligger Kungsgatan och Drottninggatan med sitt myller och rikliga utbud av butiker, biografer och restauranger. Det tar inte heller många minuter att promenera till Stureplan och ta del av allt som Sturegallerian, Birger Jarlsgatan och Biblioteksgatan har att erbjuda.

Planritning

Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument